Levende Loes #15 – 22 tot 26 mei

Deze week ging ik weer terug in mijn normale ritme, na een paar dagen Disneyland Parijs. Ik ging aan de bak voor de uni, ging voor het eerst werken bij mijn nieuwe bijbaantje en Kenny was jarig! Een druk weekje dus. En dit is alweer de vijftiende ‘Levende Loes’, toch een mini-mijlpaal hoor. Kijk je mee?

Maandag

Maandag moest ik weer gewoon aan de bak en aangezien ik de afgelopen vier dagen, in Disneyland, natuurlijk niets gedaan had aan de uni, begon ik met het voorbereiden van mijn werkgroep van die middag. Ook deed ik ’s ochtends de weekboodschappen.

Het was heerlijk weer dus ik trok een zomerse outfit aan. Het shirtje en broek zijn van de H&M, de sandaaltjes zijn van Clarks.

Ik ben altijd veel te vroeg voor mijn werkgroepen, dus ik kon voor mijn werkgroep nog even wat dingen checken voor mijn blog. Na mijn werkgroep ging ik naar huis, waar Kenny al een lekkere salade in elkaar geflanst had!

Dinsdag

Ik was ontzettend moe van afgelopen dagen, dus dinsdag sliep ik een beetje uit. Ik begon de dag met een lekkere kop thee in bed. Dit is een van de smaken van Teapigs, die mijn ouders voor mij mee brachten uit London.

’s Middags maakte ik vast de tomatensoep voor ’s avonds. Het recept voor deze soep komt over een tijdje online!

Ik ging weer bijles geven en dit maal gingen we aan de gang met Aardrijkskunde!

Kenny at niet thuis, dus ik kroop lekker op de bank mijn tomatensoep, kaasquesadillas en een aflevering van Grey’s Anatomy. Prima avondje!

Woensdag

Woensdagochtend ging ik even de stad in omdat we Kenny vrijdag jarig was en we dit ook gingen vieren. Ik had nog een leuke verjaardagskaart nodig, die ik scoorde bij Hema en ik ging naar de So Low voor wat feest-decoratie. Dat is trouwens echt een perfecte winkel daarvoor, want ze hebben ontzettend veel (die in Maastricht is ontzettend groot) voor weinig geld.

Na de mini shopsessie ging ik de sportschool in, want dat moest ook gebeuren!

’s Avonds ging ik op naar Sanquin om bloed te doneren. Dit was de tweede keer dat ik ging doneren en ik vond het best wel weer spannend. Ik houd totaal niet van naalden, ziekenhuizen, doktoren (wat doe ik met een geneeskundestudent haha!) en alles wat daarbij komt kijken. Ik krijg daar de kriebels van en vind het onprettig. Toch vond ik het belangrijk om me over deze angst heen te zetten en mijn steentje bij te dragen op deze manier.

Na het bloed geven gingen we door naar de bioscoop, waar we ‘the Zookeeper’s Wife’ keken. Wat een super mooie film was dat! Ik had echt een paar momentjes dat mijn ogen volliepen, maar ik ben ook een beetje een jankerd, haha.

Donderdag

Op woensdag in de stad kocht ik ook een nieuwe poeder, want mijn oude was helemaal uit elkaar en gebrokkeld (heel mijn toilettas was wit, echt top) dus er moest een nieuwe kopen. Ik hecht niet veel waarde aan een finishing powder, dus deze is altijd prima!

Ik begon donderdag bij mijn nieuwe baantje. Ik wil er in verband met privacy niet teveel over loslaten, maar ik werk bij een winkel in de parfumerie/cosmetica branch, waardoor ik een full face make-up moet dragen als ik ga werken. Ik ben nogal lui vaak met mijn oogmake-up, dus ik vond het wel weer leuk om ermee te experimenteren.

Na het werken was het tijd om te koken en ik maakte voor het eerst een gerecht met tofu. Ik had het ietsjes langer moeten bakken denk ik, want dan wordt het iets knapperiger. Het was geen extreem succes.

We hadden nog zin in iets lekkers, dus ik bakte ’s avonds nog wat chocoladekoekjes! Gewoon met de dingen die we in huis hadden. Lekker op de bank met koffie, thee en iets lekkers.

Vrijdag

Vrijdag was Kenny zijn verjaardag en ’s avonds vierden we dit met vrienden. Voor het eerst bestelden we daarom boodschappen bij de Albert Heijn, wat ideaal was omdat ze het dan thuis komen brengen (zelfs boven, als je in een flat woont). Zo hoefden we niet te gaan slepen met alles. De koelkast zat dus goed gevuld! Ik hoefde alleen nog maar vlaai te gaan halen, wat natuurlijk hoort bij een verjaardag in Limburg.

Ik had maandag dus een aantal dingen gescoord bij de So Low om het huis te versieren in Aruba-stijl. Zo was het huis meteen vrolijk versierd! De lichtjessnoer met flamingo’s vind ik zo leuk.

Mijn outfit voor de verjaardag! Dit rokje is van River Woods en de top is van Zalando. Ik vond het een leuke, zomerse outfit!

Kenny moest heel de dag gewoon werken, dus ik bestelde lekker sushi voor ’s avonds. Altijd lekker!

We hebben een hele leuke avond gehad en Kenny’s verjaardag goed gevierd! Het was een avond vol spelletjes, gelach en slechte grappen.

Deze week is echt voorbij gevlogen en het was ontzettend gezellig! Volgende week wordt ook weer een leuke week, aangezien er iemand komt logeren.. Benieuwd wie? Kom volgende week dan zeker terug (of check mijn instagram even haha)! Tot volgende week!

Misschien vind je dit ook leuk?

20 reacties

  1. Leuk zijn ze he? En niet zo duur: acht euro maar! Haha ja sushi gaat er altijd wel in.

  2. Dat lijkt me heel vervelend, dan moet je inderdaad voor je eigen gezondheid kiezen! Toch goed dat je het geprobeerd hebt en nu stamceldonor geworden bent. En bedankt voor je felicitatie!

  3. Die Essence fixing powder vind ik ook erg fijn en prima om te gebruiken, maar dat laatste beetje brokkelt bij mij ook altijd in duizend stukjes! Zo jammer en irritant! Bij het zien van die sushi heb ik daar ook echt zin in zeg! Mijn vriend is pas in augustus jarig, maar bij de SoLow heb ik pas ook alvast wat decoratie gehaald haha. Oeh! Cards Against Humanity! Dat is altijd een goede om te doen, leuk!

  4. Ja ik heb het ook al meerdere keren gehad, verschrikkelijk irritant.. Maar gelukkig zijn ze goedkoop! Haha ah super leuk, ze hebben daar zulke leuke versieringen he.

  5. Gefeliciteerd met je vriend! Wat een leuke winkel is So Low, hè? Ik kom er ook altijd graag als ik in Amsterdam ben. Gefeliciteerd met je nieuwe werk! En wat goed dat je bloed doneert, zeker omdat je je daarvoor over je eigen angsten heen zet. Knap hoor! 🙂

  6. Dankjewel voor je felicitaties! Ja de So Low is echt een leuke winkel voor van alles en nog wat. En bedankt voor je compliment, ik hoop wel dat die zenuwen wat af nemen gedurende de komende keren haha..

  7. Oeeeh ik zie veel lekkere dingen voorbij komen <3 Herkenbaar dat stukje over het poeder van Essence. Ik gebruikte hem heel lang maar ben toch maar overgestapt, werd er gek van dat 'ie elke keer uit elkaar viel haha.

  8. Haha ik snap goed dat je overgestapt bent! Ik vind het ook wel irritant, maar gelukkig doe ik nog steeds redelijk lang met de poeder. Ik vind het zo zonde om er veel geld aan uit te geven. Heb jij nog fijne budgetaanraders?

Wat vond je van dit artikel? Laat het hieronder weten!