Review – Kruidvat Super Lash Serum

Een tijd geleden was er veel te doen rondom het ‘Super Lash’-serum van Kruidvat. Ik ging ook overstag en schafte dit serum aan. Inmiddels gebruik ik het al een tijdje en vandaag deel ik daarom met jullie mijn mening. Benieuwd naar het effect van dit serum, lees snel verder!

Begin april werd er veel gesproken over het wimperserum wat Kruidvat uit bracht en ook ik kocht het serum om uit te proberen. Inmiddels gebruik ik het zo’n 12 weken. Ik review dit product dus nu pas, zodat ik een goed beeld kon geven van de werking op de langere termijn. Het serum belooft je wimpers langer, dikker en sterker te maken, wat natuurlijk mooie beloftes zijn. Allereerst, er zijn een aantal slechte geluiden geweest omtrent dit product, omdat het schadelijk zou kunnen zijn voor de huid rondom de ogen. Je zou klachten zoals een allergische reactie, of huidverkleuring kunnen krijgen door een van de ingrediënten in het product. Ik heb hier op geen enkele manier iets van ervaren, dus heb besloten dit product gewoon te gebruiken.

Zoals je ziet, is het kwastje van het serum heel dun en smal, eigenlijk net zoals een kwastje van een vloeibare eyeliner. Je brengt het ook aan zoals je doet bij een eyeliner, namelijk op de wimperrand. Het is niet de bedoeling dat dit serum in contact komt met je ogen, dus breng het echt op de wimperrand aan en niet in je oog. Ook is het niet de bedoeling dat je het op je onderste wimpers gebruikt, omdat het hierdoor gemakkelijk in je ogen kan komen. Als je knippert, zul je merken dat er wel wat product op je onderste wimpers komt, dus deze zullen ook een beetje groeien vaak.

Dit waren mijn wimpers voordat ik begon met het gebruiken van het serum van Kruidvat. Links zie je mijn wimpers zonder iets erop, rechts met mascara. Mijn wimpers zijn vrij donker en stevig van zichzelf, maar steken wel vrij recht vooruit. Ik gebruik dan ook dagelijks een wimperkruller. Ik ben altijd redelijk tevreden geweest over mijn wimpers, omdat ze met een laagje mascara over het algemeen goed zichtbaar waren.

Na 12 weken gebruik zien mijn wimpers er zo uit. Links zijn mijn wimpers naturel, in het midden gekruld en rechts met mascara. Zoals je meteen kunt zien, zijn mijn wimpers van nature wat langer en gekrulder dan voorheen. Zeker wanneer ik mascara aanbreng, merk ik meteen verschil omdat mijn mascara veel mooier aanbrengt. Mijn wimpers zijn daadwerkelijk een stuk langer en blijven mooi in model gedurende de dag. Ook klontert mascara minder snel. Of mijn wimpers veel sterker zijn, durf ik niet met zekerheid te zeggen en ook qua dikte merk ik niet per se verschil. Het voornaamste verschil is dus de lengte en hoe mijn wimpers reageren op het aanbrengen van mascara.

Mijn wimpers springen er meer uit en mijn mascara zit mooier. Ik ben super tevreden over het resultaat en blijf dit serum zeker gebruiken! Ik heb het gevoel dat mijn make-up er in zijn geheel mooier uit ziet omdat mijn wimpers mooier zijn en het doet mijn ogen ook meer spreken. Kruidvat geeft aan dat je voor optimaal resultaat het serum zo’n 16 weken iedere dag moet gebruiken en dat je na deze kuur over kunt stappen naar zo’n drie/vier keer per week.

Het Super Lash Serum is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €9,99. Dit is een stuk goedkoper dan de meeste wimperserums en dus zeker het proberen waard. Heb jij wel eens een wimperserum gebruikt?

Misschien vind je dit ook leuk?

33 reacties

    1. Ik ben heel benieuwd wat het met jouw wimpers zou doen, aangezien jij inderdaad al aardig lange wimpers hebt. Maar ze worden misschien wel wat voller?

    1. Er zit in dit product inderdaad een ingrediënt wat niet in Revitalash bijv. zit en deze kan eventueel een verkleuring veroorzaken die ik in dit artikel ook besproken heb. Deze huidreactie is namelijk niet gegarandeerd en zoals ik zei, heb ik nergens last van gehad! Ik denk dat je dus niet per se iets te vrezen hebt, maar je moet die beslissing zelf maken natuurlijk.

  1. Oh ziet er goed uit! Denk dat ik het ook nog wel een keertje ga proberen, al heb ik me tot nu toe wel een beetje laten beïnvloeden door de ‘je ogen verkleuren ervan’-verhalen.

    1. Snap ik, ik was ook een beetje bang daardoor! Maar ik heb besloten het gewoon te proberen en te kijken of ik negatieve effecten merkte. Zolang ik niks naars ervaar, blijf ik het gewoon lekker gebruiken. Je kan altijd nog stoppen natuurlijk!

    1. Wat een lief compliment! Ik ben ook nooit echt ontevreden geweest over mijn wimpers, maar dit serum maakt ze nog net even wat mooier en mijn ogen wat sprekender!

  2. Wow, prachtig zeg ! Ik heb een tijdje een wimperserum gebruikt dat ook erg goed werkte, maar het bijbehorende prijskaartje was wat minder leuk dan deze van het Kruidvat. Bedankt voor de review, ik ga ‘m gauw halen !

Wat vond je van dit artikel? Laat het hieronder weten!