Outfit – Spring Has Sprung

Mijn allereerste outfitpost: een beetje spannend vind ik het wel! Ik zou mijn stijl namelijk niet als heel bijzonder omschrijven. Ik ben dol op casual outfits die lekker zitten, maar vind het ook belangrijk om er leuk uit te zien. Een hele duidelijke kledingstijl heb ik dus niet! Nieuwsgierig geworden naar deze lente outfit? Kijk dan snel verder!

De tuinbroek is ontzettend populair op het moment en was dit eigenlijk vorig jaar ook al. Ik heb een korte tuinbroek gehad, maar ik vond dit toch niet heel mooi staan. Voor de lente besloot ik daarom op zoek te gaan naar een nieuwe exemplaar en zo verscheen de tuinbroek ook op mijn laatste wishlist! Eindelijk vond ik een paar wat naar mijn zin was en ook al vond ik het heel spannend om hem voor de eerste keer aan te doen, inmiddels ben ik er dol op.

Een ding wat wel heel kenmerkend is voor mijn kledingstijl, zijn streepjes. Ik ben dol op streepjes! Altijd al geweest eigenlijk, ook als jong meisje. Qua kleuren neig ik altijd erg naar donkerblauw in mijn kleding, omdat ik vind dat dat heel leuk staat. Het is misschien een veilige optie, maar als het goed staat, dan maakt me dat niet uit! Deze blauwe streepjestop is dan ook absoluut een favoriet.

Opgestroopt broekspijpen geven me het ultieme lente-gevoel, omdat dat betekent dat het eindelijk echt lekker weer is! Zeker gecombineerd met een paar lage gympen, vind ik dat super leuk staan. Ik ging hier voor een mintgroen paar, wat natuurlijk ook een lekker vrolijk kleurtje is voor de lente.

Tuinbroek – C&A Clockhouse via Wehkamp
Streepjes top – H&M
Mintgroene gympen – Converse All Stars
Horloge – Michael Kors

En, wat vonden jullie van mijn eerste outfitpost? Ik ben heel benieuwd of jullie dit soort posts vaker willen zien! Laat vooral in de reacties achter wat je ervan vond en wat jouw favoriete items voor de lente zijn!

 

Misschien vind je dit ook leuk?

12 reacties

Wat vond je van dit artikel? Laat het hieronder weten!