Favorieten van de Maand – Januari

Januari, het begin van een nieuw jaar! Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n fan van januari. Er komt een einde aan de feestvreugde van december en het gewone leventje gaat weer van start. Goede voornemens worden gemaakt en de eerste voornemens worden ook weer gebroken. Het is koud en de winter lijkt eindeloos. Maar ook al is januari niet mijn favoriete maand, ik heb wel een aantal favorieten voor jullie! Dit artikel is wellicht iets aan de late kant, maar ik wilde het toch graag nog met jullie delen, dus op naar de favorieten van de maand januari!

#1 The Comforter

Al tijden ben ik groot fan van de bubblebar ‘the comforter’ van Lush en toen ik zag dat ze er ook een showergel van hadden, kon ik mijn geluk niet op! Helaas werd dit euforische gevoel snel de kop ingedrukt toen ik de prijs zag.. Lush is helaas geen goedkope winkel en deze douchegel was vrij aan de prijs. Iedere keer dat ik bij Lush naar binnen liep, kon ik me niet inhouden om even te snuffelen aan deze lekker douchegel, om hem vervolgens weer neer te zetten. Zucht, toch wel erg duur. Tot dat ik voor mijn verjaardag een enorme fles kreeg van een goede vriendin! Zij had immers vele malen naast me gestaan terwijl ik weg stond te zwijmelen bij deze heerlijk geur, want heerlijk is hij zeker. Deze superzoete cassisgeur vult je hele badkamer en doet je in een snoepwinkel waden. De geur blijft ook lekker lang hangen! Ik gebruik deze douchegel niet alleen om mezelf mee te wassen (duh), maar hij is ook prima geschikt om mee te scheren. Inmiddels is er al behoorlijk wat uit en ik kijk nu al op tegen de dag dat ik deze douchegel opmaak. Deze douchegel is geheel dierproefvrij en ook te gebruiken voor veganisten.

The Comforter douchegel is verkrijgbaar bij Lush, beginnende voor €8,50 voor 100 ml.

#2 Stoofpeertjes

De winter is het ultieme seizoen voor stoofperen en ik geniet ervan zolang het nog kan! Deze maand heb ik voor het eerst zelf stoofperen gemaakt en ik ben er dol op. Ik maak ze zelf met Gieser Wildeman peren in een laagje water met veel kaneel. Ik voeg er geen extra suiker aan doen, alleen water en kaneel! Zo blijven ze behalve lekker ook nog eens heel gezond. Zeker voor de zoetekauwen onder ons is dit het ultieme recept.

#3 Acqua di Parma – Acque Nobili Gelsomino

Deze parfum heb ik deze maand herontdekt! Acqua di Parma is een merk uit Italië met heerlijke geuren. De geuren zijn vaak vrij zwaar, maar blijven daardoor ook goed hangen. De Acque Nobili lijn is een lijn met wat lichtere geuren. Wel zijn de geuren nog steeds erg aanwezig, dus als je daar niet van houdt, is Acqua di Parma wellicht geen goed merk voor jou. De Gelsomino versie staat bekend om zijn noten van Jasmijn, maar ook mandarijn en citroen zijn terug te vinden in deze parfum. Over het algemeen ben ik dol op jasmijn en citrusvruchten, dus dit is echt een geur voor mij. Herontdekt deze maand en ik ben niet van plan hem weer uit het oog te verliezen! Wel is deze geur vrij prijzig en alleen te verkrijgen in een groter flesje van 125 ml. Hier doe wel heel lang mee, omdat deze geur lang aanwezig blijft en niet snel vervaagd op je huid.

Acqua di Parma – Acque Nobili Gelsomino is te verkrijgen bij Douglas voor €132,26 voor 125 ml.

#4 Wie is de Mol 2017

Al jaren ben ik een trouwe Wie is de Mol kijker en ook begin januari zat ik weer klaar op de bank voor een nieuwe aflevering! Dit jaar kende ik relatief veel deelnemers, in tegenstelling tot vorige jaren, ook wel eens leuk! Wel vind ik het jammer dat de uitzending verplaatst zijn naar de zaterdag, omdat ik dan vaak niet kan kijken. Met veel moeite moet ik dan de spoilers zien te ontwijken tot dat ik zelf de aflevering terug kan bekijken, ik wil het wel een beetje spannend houden. Op het moment het ik zwaar het vermoeden dat de mol een man is, maar vorige jaren is gebleken dat ik er ook regelmatig flink naast zit, dus pin me er niet op vast!

Wie is de Mol is iedere zaterdag om 20.30 te zien op NPO 1.

#5 Lipton Green Tea Citrus

Ik ben een echte theeleut en drink heel de dag door thee. ‘s Ochtends bij mijn ontbijt, ‘s middags als lekker drankje of ‘s avonds op de bank onder een dekentje, geef mij maar thee! Over het algemeen is groene thee mijn favoriet en ben ik geen fan van fruitsmaakjes. Maar voor de combinatie van groene thee met fruit maak ik zo nu en dan een uitzondering. Zo ben ik dol op de Pickwick thee groene thee met groene appel, maar deze maand heb ik een nieuwe smaak ontdekt! Mijn moeder kwam aanzetten met deze groene thee met citrus van Lipton en ik vind hem heerlijk. De typische groene thee smaak is nog aanwezig, maar dan met een fris tintje van de citrus. Jammie!

Lipton Green Tea Citrus is te verkrijgen bij de meeste supermarkten, maar bij de Action kan je vaak voordeelverpakkingen voor een laag prijsje vinden!

Dat waren alweer mijn favorieten van de maand januari! Misschien haal je hier zelf ook wel een nieuwe favoriet uit, of is een van deze dingen al een persoonlijke favoriet. Ik hoor het graag! Laat een reactie achter met daarin jouw favorieten van januari en kom zeker volgende maand terug om te kijken naar mijn favorieten van de maand februari.

Misschien vind je dit ook leuk?

Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
  Subscribe  
Abonneren op