Levende Loes #12 – 29 april tot 5 mei

Dit was een fijne week! Kenny kwam weer thuis en was nog een week vrij, ik hoefde alleen maandag naar college en we spendeerden lekker veel tijd samen. Benieuwd wat ik allemaal deed deze week? Kijk snel mee!

Zaterdag

Zaterdag ging ik naar Amsterdam. Mijn broer is kort geleden verhuisd naar Amsterdam en ik had zijn appartement nog niet gezien, dus ik ging mee met mijn ouders. Ik trok deze outfit aan, lekker zomers. Dit jasje is van River Woods en een grote favoriet, ook al draag ik hem niet zoveel. Daarom draagt mijn moeder hem ook wel eens, we doen dus een beetje samen, haha!

Het was lekker zonnig, dus ik haalde mijn zonnebril tevoorschijn.

We gingen lunchen bij Fidelio, waar ze een hele uitgebreide kaart hadden.

Uiteindelijk ging ik voor roerei met zalm, altijd een goede keuze! Na de lunch liepen we nog een rondje, gingen we nog ergens koffie drinken en uiteindelijk gingen we weer terug naar Brabant.

Ik was blij, want mijn horloge deed het weer! Hij stond al een paar dagen stil en bij de Michael Kors horloges kan je zelf blijkbaar de batterij niet vervangen.. Dus dat lieten we bij een horlogemaker doen. Nu kon ik hem weer aan, wat ik heel fijn vond want ik draag mijn horloge eigenlijk elke dag.

‘s Avonds ging ik bij de ouders van Kenny slapen, omdat we de volgende dag op tijd naar Schiphol moesten. Ik stuurde deze foto naar Kenny om hem jaloers te maken en om te zeggen dat we hem morgen eindelijk weer zouden zien! Harry wilde duidelijk niet op de foto.

Een chille zaterdagavond op de bank met een wijntje en televisie. Heel gezellig.

Zondag

Zondag gingen we Kenny ophalen, eindelijk! Harry ging ook mee naar Schiphol en die deed in de auto dutjes op mijn schoot.

Ook bij Kenny’s ouders versierden we het huis. Hier staat ‘welkom thuis Kenny’ in het Papiaments.

Een koffer vol vieze was nam hij mee, haha! ‘s Middags kwam er familie over de vloer om Kenny te zien en ‘ s avonds werden we weer naar ons huisje in Maastricht gebracht.

Maandag

Ik trok maandag deze nieuwe top aan die ik kocht via Zalando, ik vind hem zo leuk!

Hier zie je de kleine hartjes die erop staan iets beter. Ook vind ik het altijd leuk om mijn outfit een beetje te matchen, dit keer deed ik dit subtiel door deze gympen van Converse aan te trekken, waar ook een beetje rood in zat.

Ik baalde dat ik ‘s middags nog naar een werkgroep moest, maar dat hoort er ook bij natuurlijk! Gelukkig maar een dagje deze week.

Yes, er werd voor me gekookt! Ik heb natuurlijk twee maanden voor mezelf gekocht, wat totaal niet erg is, maar ik vond het wel lekker om op de bank te ploffen na college en dat er iemand anders in de keuken stond. We aten voor het eerst weer asperges dit jaar, zo lekker!

Dinsdag

Bah, wat een vies weer! Aan het weer is het niet echt te merken dat het mei is.. Zoveel regen!

Bij druilerig weer, kruip ik graag lekker op de bank. Dan is het niet zo erg dat het regent! Ik had een hele chille dag en keek lekker veel vlogs.

Kenny en ik gingen er ‘s avonds wel even op uit, we gingen namelijk lekker sushi eten! Altijd goed.

Na de sushi verplaatsten we ons naar een kroeg in de binnenstad. Bij de Gouverneur heb je super veel verschillende soorten biertjes (wel 250 geloof ik) en de sfeer is er altijd super leuk. We dronken dus nog gezellig wat en gingen daarna weer naar huis. Een hele gezellige avond!

Woensdag

Ook woensdag was het weer heel vies weer. Ik trok dus een lekkere dikke trui aan en bleef heerlijk binnen.

Aangezien Kenny ‘s avonds met een vriendin ging eten, koos ik voor een makkelijk maaltje: tomatensoep en een tosti. Lekker op de bank, perfect voor zo’n dag!

Ik werkte nog wat aan blogartikelen. Deze storytime lezen jullie aanstaande woensdag!

Donderdag

Donderdag begon niet zo lekker. Ik liet een glas vallen en die viel echt in zoveel kleine stukjes. Gelukkig was ik toch al van plan om te stofzuigen, maar fijn was het niet.

Eind van de middag kwam er een vriend langs, die ook bleef slapen. Kenny probeerde een nieuw recept: een curry met zoete aardappel. Geslaagd recept!

Na het eten keken we de dodenherdenking op tv. Toch altijd weer indrukwekkend.. Verder hadden we een hele gezellige avond!

Kenny en Dylan gingen nog even de stad in, maar ik kroop lekker in bed. Met een Mars-ijsje. Moet kunnen.

Vrijdag

De volgende dag dekte ik de tafel uitgebreid voor een ontbijt/brunch. Er kwamen ook nog croissantjes bij!

Ennnnn weer op weg naar Brabant!

Weer asperges! Lekker! Dit keer waren het hele dunnetjes, maar net zo lekker.

Ik keek de nieuwste aflevering van Riverdale op Netflix, en wow, wat spannend! Ik vond de afgelopen afleveringen wel leuk, maar niet zo spannend, maar deze overtrof ze allemaal.

Ik had super veel zin in iets lekkers, dus bakte nog een paar koekjes. Mijn moeder heeft altijd koekjesdeeg in kleine porties in de vriezer liggen, dus dat is ideaal als je opeens zin hebt in iets lekkers! In de avond gingen we naar de ouders van Kenny, maar hoe wij het weekend spendeerden, zie je volgende week.

Dat was de eerste week van mei alweer! Volgende week is weer een iets normalere week, omdat Kenny weer aan de gang gaat in het ziekenhuis en ik weer wat vaker naar de universiteit moet, maar dat zie je volgende week allemaal! Wat zijn jouw plannen?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Donnadr
3 jaren geleden

Ik heb een Harry nodig in mijn leven