Mijn Wishlist

Een shopaholic zou ik mezelf misschien niet noemen, maar dol op shoppen, dat ben ik zeker! Nu het voorjaar er weer aankomt, begint mijn wensenlijstje te groeien. Het liefst zou ik mijn gehele garderobe vernieuwen, maar dat lijkt me wat overdreven (en nogal duur). Toch zijn er een aantal dingen die ik dit voorjaar graag wil aanschaffen. Benieuwd? Kijk snel verder!

 

1. Witte, lage Converse All Stars

Vorig jaar wilde ik ze eigenlijk ook al, dit jaar moeten ze er echt komen. Ze staan zo leuk bij allerlei zomerse outfits! Al jaren draag ik All Stars met veel plezier en ik heb dan ook meerdere paren. Maar een basic wit paar bezit ik nog niet. Een goede basic aanvulling op mijn schoenencollectie. Of tenminste.. Zo rechtvaardig ik het!

2. Zilveren ringetjes/oorpiercings

Ik denk er al een tijdje over om extra oorpiercings te laten zetten. Ik heb nu in beide oorlellen twee gaatjes, maar wil daar graag een derde aan toevoegen, of misschien zelfs een helixpiercing in mijn kraakbeen. Ik vind de ‘earparty’ foto’s altijd zo tof! Toch twijfel ik nog een beetje. Of de extra piercings er komen, weet ik dus nog niet zeker. Maar nieuwe zilveren ringetjes wil ik sowieso graag, omdat ik toe ben aan wat vernieuwing in mijn oorbellencollectie.

3. Jeans tuinbroek

Al een tijdje vergaap ik me aan de toffe outfits met jeans tuinbroeken op instagram, maar zelf heb ik er nog geen. Twee zomers geleden had ik wel een korte versie hiervan, maar dat was het toch net niet, het maakte me een beetje lomp. Nu ben ik op zoek naar een geschikte lange versie, omdat ik deze trend ontzettend tof blijf vinden. Gecombineerd met een streepjestop en witte all stars: ik zie het al helemaal voor me!

4. Nike Internationalists

Een paar grijze Nike’s Internationalists heb ik al in mijn bezit. Inmiddels draag ik ze nu al ruim 1,5 jaar met veel plezier. Ze zitten super lekker en ik kan er heel lang op lopen. Dat betekent ook dat ze na 1,5 veel dragen ook een beetje afgetrapt beginnen te dragen. Er zit zelfs een gaatje in de stof! Maar voordat afstand van dit paar doe, wil ik eerst een nieuw paar. Misschien dit keer wellicht een donkerblauw, of zwart paar. In ieder geval blijf ik bij dit model, want de Internationalists van Nike vind ik het mooiste model wat ze hebben. Aangezien mijn oude paar nog niet geheel afgeschreven is, zal een nieuw paar nog niet komen in de snelle toekomst, maar ze staan zeker op mijn wensenlijstje!

5. My Paper Bag van MYOMY Do Goods

Al een tijdje zie ik deze toffe shoppers langs komen online. Ze zijn vrij prijzig (ongeveer €140,-) maar ze schijnen ontzettend lang mee te gaan en voor heel veel te gebruiken. Ik gebruik al een tijdje een shopper van de Primark, maar dat is toch niet zulke goede kwaliteit. In de toekomst zou ik deze shopper dus graag vervangen voor een My Paper Bag!

6. Föhnborstel

Ik volg een heleboel beautybloggers en -vloggers. Afgelopen jaar leek de föhnborstel daar weer bij in opkomst en ik zag veel mooie resultaten voorbij komen. Ik ben heel lui met mijn haar. Ik föhn het vrijwel nooit en haal er zo nu en dan een krultang doorheen, maar alleen voor ‘speciale’ gelegenheden. Mijn haar droogt van zichzelf vrij stijl en goed op, maar toch zou ik er graag vaker iets meer mee willen doen. Een föhnborstel lijkt me hier perfect voor! Zo ontstaat er net iets meer volume in je haar en zie je er net iets verzorgder uit. Ook hoeven goede helemaal niet super prijzig te zijn, meestal rond de vijf tientjes!

Dat waren de items op mijn wensenlijstje van dit moment! Binnenkort wil ik ook graag een wensenlijstje maken met het onderwerp reizen. Laat het me weten als je dat leuk lijkt! En laat een reactie achter met wat er op jouw wensenlijstje staan!

 

Misschien vind je dit ook leuk?

5
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Wishlist #2 | Levende LoesOutfit - Spring Has Sprung |Levende Loes #7 – 18 tot 25 maartlevendeloesMarleen Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Marleen
Gast

Hele leuke wishlist! Ik vind de grijze sneakers en tas van MYOMY zo leuk! xx

trackback

[…] ik bestelde eindelijk een tuinbroek! Zoals jullie konden zien in mijn wishlist wilde in graag een tuinbroek en eindelijk bestelde ik er eentje via Wehkamp. Ik ben heel benieuwd […]

trackback

[…] daarom op zoek te gaan naar een nieuwe exemplaar en zo verscheen de tuinbroek ook op mijn laatste wishlist! Eindelijk vond ik een paar wat naar mijn zin was en ook al vond ik het heel spannend om hem voor […]

trackback

[…] tijdje geleden deelde ik mijn wishlist met jullie, waar ik inmiddels al een aantal dingen vanaf heb kunnen strepen. Vandaag deel ik een […]