Review – Revolution Ultra Blush Palette

Een tijdje geleden kocht ik een dit Ultra Blush Palette van Revolution. Ik had nog nooit iets van dit merk geprobeerd, maar de blushes zagen er erg mooi uit voor een niet al te hoge prijs. Ik deed dit palette dus in mijn virtuele mandje en rekende snel af. Sindsdien gebruik ik dit palette zeer regelmatig en vandaag deel ik mijn mening erover met jullie. Benieuwd geworden? Lees snel verder!

Dit is het Ultra Blush Palette in de kleur Golden Sugar. Make-Up Revolution is een merk wat sinds een tijdje verkrijgbaar is in de Nederlandse drogist, zoals Etos, maar al langere tijd online te verkrijgen was. De prijzen van de producten liggen niet erg hoog, wat het een erg bereikbaar en aantrekkelijk merk maakt, ook als je wat minder te besteden hebt. Dat dit merk goedkoop is, is niet af te zien aan de producten zelf. De verpakkingen zijn heel strak en chique zwart, met gouden letters. De zwarte verpakking is glanzend, dus wordt wel wat snel vies aangezien er gemakkelijke vette vingerafdrukken op achterblijven. Dit vind ik echter geen groot nadeel, aangezien make-up nu eenmaal niet heel schoon blijft in gebruik.

Dit zijn de blushes in het palette! Je ziet hele diverse kleuren, zowel koel als warm. De patroontjes in de blushes vallen meteen op en die maken het palette extra speciaal. Ik vind de blushes er in ieder geval prachtig uit zien! Wel zie je al snel dat een aantal van de blushes vrij grove glitters in zich hebben. Vooral nummer 1, 4, 6 en 7 zijn erg glitterig. In de andere kleuren zitten ook glitters/zijn ook glimmend, maar dit is iets subtieler. Maar dat zie je beter op de swatches die nu volgen!

Als je de blushes swatcht kan je nogmaals zien dat de tinten heel erg divers zijn. De drie eerste kleuren zijn een stuk koeler dan de andere vijf, wat het palet heel divers maakt. Ook zit er veel verschil in hoe aanwezig de kleuren zijn. Zoals je ziet is nummer 7 bijvoorbeeld erg fel en gepigmenteerd, wat betekent dat je moet oppassen als je deze aanbrengt.

De bovenste rij bevat de drie koelere kleuren. Blush nummer 1 is erg glitterig en gebruik ik eerder als highlight dan als blush. Vooral in de binnenste ooghoek zorgt deze kleur voor een mooi, dramatisch effect, wat de aandacht naar je ogen brengt. De andere drie kleuren van deze rij zijn heel goed geschikt als blushkleuren en vooral nummer 4 is ook erg mooi als oogschaduw.

De onderste rij blushes is in zijn geheel warm. Nummer 8 zou ik geen blush noemen, aangezien het eerder een bronzer is. De andere drie kleuren zijn zeer geschikt als blush en nummer 5 en 6 kan je ook goed gebruiken als highlight. Zoals je ziet, zijn deze kleuren wel een stuk gepigmenteerder dan de bovenste rij blushes, dus je moet voorzichtiger zijn met het aanbrengen.

Hier zie je de blushes op mijn gezicht! Ik heb ze zowel gebruikt voor mijn gezicht, als bronzer, blush en highlight, als op mijn ogen! Ik vind de blushes heel geschikt om ook op je ogen te gebruiken als je een bronskleurige look wil met veel glans of glitter. Omdat je de producten ook op je gezicht gebruikt hebt, wordt je gehele look een heel mooi geheel! Nog nooit een blush of bronzer op je ogen gebruikt? Probeer het eens!

Op mijn wangen draag ik blush nummer 8 als bronzer en nummer 4 en 5 gecombineerd als blush en highlight. De blushes zijn heel gemakkelijk aan te brengen en te blenden. Sommige van de kleuren zijn erg gepigmenteerd, dus je moet oppassen dat je niet eindigt als een clowntje. Ik breng de kleuren vaak aan met een schuin afgesneden blush kwast, maar je kan ze voor een subtieler effect ook goed aanbrengen met een stippling brush. Mocht je als nog iets te veel hebben aangebracht, zijn de blushes gemakkelijk uit te werken en te corrigeren. Ook blijven de kleuren heel de dag mooi zichtbaar en geven je een gezonde glans. Houd je meer van matte blushes, dan is dit palette waarschijnlijk niet de beste keuze voor jou.

Op mijn ooglid draag ik blush nummer 4 en in de arcadeboog en onder het oog draag ik nummer 8. De highlight in de binnenste ooghoek is blush nummer 1. Een aantal van de blushes zijn dus ook heel goed te gebruiken op je oogleden als oogschaduws. Je creëert gemakkelijk een mooie bronzy ooglook.

Ik ben heel enthousiast over dit blush palette! De kleuren zijn gepigmenteerd, makkelijk uit te werken en te blenden, blijven goed zitten en maken je gezicht stralend. Ben je op zoek naar een heel divers, multifunctioneel palette voor een lage prijs? Neem dan zeker eens een kijkje bij dit merk!

Make-Up Revolution is onder andere verkrijgbaar bij Etos en Boozyshop. Dit palette is verkrijgbaar voor €7,95 en ook beschikbaar in andere kleuren.

Misschien vind je dit ook leuk?

14
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
levendeloesEvaClaireEsrawww.irispraat.nl Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Susan
Gast

Ik heb hier al een tijdje over na zitten denken.. Ik koop hem telkens maar niet omdat ik niet vaak zulke grote paletten pak. Is toch onhandig!

Sija
Gast

Wauw, er zitten wel hele mooie kleurtjes in! Ik ga vaak voor een matte blush omdat ik ook graag highlighter of strobe cream gebruik en anders wordt het zo glimmend. Toch ben ik wel erg benieuwd naar dit paletje. Fijne review 🙂 Liefs, Sija

Laura
Gast

Hee, deze zag ik al bij de Etos liggen. Vond het er ook erg mooi uitzien, maar heb hem uiteindelijk niet meegenomen, ben meer van de matte blushes en shine toevoegen met een highlighter. De meeste kleuren lijken me ook iets te warm voor mij. Ik vind het bij jou wel mooi staan trouwens! Vooral je ooglook ermee is mooi. Zijn de kleuren ook wat duidelijker zichtbaar. Blush en bronzer gebruik ik ook als oogschaduw trouwens!

Donnadr
Gast

Wat een mooi palet! Nu wil ik het ook

www.irispraat.nl
Gast

Heb hier echt al zoooo vaak mee in m’n handen gestaan, maar toch niet gekocht. Ik denk ook niet dat ik ‘m echt nodig heb (wat wél eigenlijk?) maar hij ziet er super uit!

Esra
Gast

Heel erg mooi, heb ‘m nog steeds op mijn ‘wishlist’ staan Haha

Claire
Gast

Ahh wat een mooi pallette! De Etos bij mij in de buurt verkoopt dit merk dus ik neem hem de volgende keer mee. Dankjewel voor de review

Eva
Gast

Mooi palette! Leuk dat je zo enthousiast bent!