Levende Loes #13 – 6 tot 12 mei

Deze week kwam ik eindelijk weer een beetje in een fatsoenlijk ritme. Kenny ging weer aan het werk, ik had weer een aantal keer werkgroep en ik ging bijles geven. Een gewone week, maar wel een fijne week! Het was ook lekker weer, dus daar hebben goed gebruik van gemaakt. Lees snel verder!

Zaterdag

Zaterdag waren we nog bij Kenny’s ouders en zouden we vooral veel familie bezoeken. Ik deed mijn haar weer eens in een laag knotje en ik vond het heel leuk!

Veel familie dus, we gingen langs Kenny’s opa&oma en naar zijn oma.

‘s Middags was het echt heerlijk weer en ik speelde met Harry in de tuin, die ik een beetje in de gaten moest houden, omdat Kenny’s vader druk bezig was met verven.

Na het harde werken (niet van mijn kant, haha, ik hoefde alleen op Harry te letten), konden we gelukkig nog even in het zonnetje zitten. Kenny had een aantal biertjes mee genomen uit Aruba, waaronder deze!

Ik had opeens het idee om Harry in mijn tuinbroek te doen haha, dat leek me grappig. Uiteindelijk vond hij het niet eens erg! Ik moest er wel op lachen, maar heb hem ook snel weer op de grond gezet. Wel gezellig, zo’n kangaroebuideltje, haha!

Zondag

Zondag begonnen we met een heel gezond (kuch) ontbijtje bij Starbucks. Ach, het is zondag, moet kunnen!

Na ons ontbijtje gingen we naar mijn ouders, waar ik verse muntthee kreeg van mijn moeder. De thee zat wel in een heel toepasselijke mok! Deze mok is van Blond Amsterdam.

Kenny had nog een aantal nieuwe dingen nodig, dus we gingen nog even de stad in. Ik vind het altijd fijn als er stoelen staan bij de pashokjes haha, lekker lui.

Bepakt en bezakt gingen we weer op naar huis! Ik had een hele lading aan eten meegekregen van mijn ouders.

Maandag

Ook al hadden we heel wat te eten mee gekregen, er moesten toch nog wat boodschappen gedaan worden. Na het tripje aan de supermarkt zat de koelkast weer goed vol. Ik vind dat altijd zo fijn!

Ik had opeens zo’n gek plekje onder mijn oog. Ik weet niet of je het goed kan zien, maar het zit zeg maar onderaan mijn ‘wal’. Het leek wel een blaar? Maar het deed gelukkig geen pijn en jeukte ook niet. Ook was het binnen een paar uur weer weg.

Yes, yes, yes! Ik kreeg goed nieuws! Ik kreeg mijn herkansing terug en had gewoon een ACHT! Ik was zo blij. Van een 5 naar een 8, prima resultaat lijkt me zo.

Na het eten gingen we nog even een stukje wandelen. Lekker onduidelijke foto haha, lopend foto’s maken is nogal moeilijk.

Dinsdag

Ik ging weer sporten! Na een periode van weinig sporten en niet al te goed eten, wilde ik het weer oppakken. Ik ben niet echt aan het lijnen en vind dat zo nu en dan iets ongezonds prima moet kunnen, maar wil wel letten op een gezonde levensstijl.

Na het sporten deed ik een poging tot het maken van banaan-ei pannenkoekjes. Wat een FAAL! Ze vielen helemaal uit elkaar haha, ik kreeg ze met geen mogelijkheid heel omgedraaid. Ook vond ik ze niet extreem vullen.. Ze waren wel lekker gelukkig! Hoe doen andere bloggers dat toch met hun perfecte pannenkoekjes?!

Ik ging weer bijles geven! We oefenden ook met lezen en begonnen samen in een boek van de ‘Hoe Overleef Ik’-serie. Dat is voor mij echt ultiem jeugdsentiment, want die boeken las ik vroeger altijd!

Als avondeten maakte ik een quiche en hij was goed gelukt! Meestal vallen mijn quiches een beetje uit elkaar haha, maar dit keer bleef hij mooi intact.

Woensdag

Woensdag keek ik vanaf de bank een college terug.

Ook maakte ik een aantal productfoto’s, jullie kunnen dus weer een aantal reviews gaan verwachten komende tijd!

Ik probeerde weer een keer falafel te maken. De vorige keer dat ik het deed was het nogal een faal en viel het helemaal uit elkaar. Poging twee..

Dit keer was het een stuk succesvoller! De falafelballetjes bleven gelukkig intact en smaakten goed. We aten het in een pita met sla, komkommer en zelfgemaakte tzatziki.

We maakten goed gebruik van het lekkere weer en gingen na het eten nog een stuk wandelen in de heuvels. Wat een heerlijk weer was het! Ik liep lekker in mijn kloffie trouwens, met een joggingbroek en sportvest. Niet zo charmant haha, maar lekker zat het wel.

Donderdag

Ik begon de donderdag met een maskertje, waar over een tijdje ook een review over gaat komen. Je ziet dat ik net wakker was, want ik kijk een beetje duf en mijn gezicht is een beetje puffy, haha.

Soms valt het me opeens op hoe lang mijn haar eigenlijk aan het worden is en donderdag was zo’n dag. Ik vind het wel heel erg leuk en mooi staan!

Ik maakte ‘s middags vast de lasagna voor het avondeten, zodat ik dat na mijn werkgroep niet meer hoefde te doen. Het kwam precies goed uit, want Kenny hoefde toen hij thuiskwam alleen de lasagna nog in de oven te schuiven en het eten was dus al ver klaar toen ik thuis kwam. Ideaal!

Ik legde ‘s middags ook vast wat outfits klaar voor Disneyland volgende week. Ik hoop dat het weer een beetje mee zit, want op het moment wordt er helaas ook regen voorspeld..

Ik kreeg deze grappige kaart van mijn moeder, om me een complimentje te geven voor het halen van mijn herkansing.

Het is hier misschien niet zo goed te zien, maar ik kreeg een flinke bui op mijn kop onderweg naar huis ‘s avonds. Toen ik thuis kwam, trok ik dus meteen een andere broek aan, want die was behoorlijk doorweekt.

Lekker degelijk, maar ‘s avonds ploften we op de bank en keken naar het Songfestival. Normaal kijk ik dit eigenlijk nooit, zeker niet de voorrondes, maar ik had de eerste voorronde dinsdag ook gezien omdat er verder niks op tv was, dus ik wilde ook wel eens zien hoe Nederland het ging doen. Lekker met thee en een ijsje op de bank dus.

Vrijdag

Mijn ouders waren een paar dagen in London en behalve jaloersmakende foto’s van de mooie stad en lekker eten, kreeg ik ook deze foto. Ik had wat dingen doorgegeven die ik eventueel wilde van Urban Decay en ze hadden iets voor me gekocht. Maar wat? Dat weet ik nog steeds niet!

We aten in de trein, omdat we na Kenny’s dienst doorgingen naar Brabant. Ik maakte salade en bakte een focaccia voor in de trein.

Ennn, weer op naar Brabant!

Dat was mijn weekje alweer, lekker terug in het ritme. Volgende weer daarentegen wordt weer een beetje anders, want dan vertrek ik voor een paar dagen naar Disneyland Parijs! Daar komt een los fotoverslag van, dus maandag hebben jullie een iets korter verslagje. Tot dan!

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Forever38.com
3 jaren geleden

wat een leuke week heb je gehad. En gefeliciteerd met je prachtige resultaat voor wat betreft je herkansing !

Laura
3 jaren geleden

Wat een leuke foto’s van je week! Gefeliciteerd met je her!

Annika - Mrs. Marvelous
3 jaren geleden

Leuk verslag! Fijn dat je je her hebt gehaald, ben je daar mooi van af.

Rachel Kromdijk
3 jaren geleden

ah wat een fijn verslag zeg, je hebt weer heerlijke herinneringen en momenten gemaakt