Levende Loes #14 – 13 tot 17 mei

Vandaag een iets kortere ‘Levende Loes’ dan je gewend bent, omdat ik donderdag naar Disneyland Parijs vertrok! Je ziet nu dus mijn week van zaterdag tot en met woensdag, in plaats van tot en met vrijdag. De laatste twee dagen zie je in de ‘Levende Loes op Reis’ van vrijdag, waarin ik een verslag deel van mijn tripje naar Disneyland Parijs. Maar zover is het nog niet: eerst het fotodagboek van vandaag, kijk je mee?

Zaterdag

Het was een beetje gek weer afgelopen dagen, veel zon, maar ook veel regen. Wat voor jas moet je dan aan?! Ik wist het niet zo goed en trok deze jas, die ik een tijd geleden kreeg van mijn moeder omdat zij hem niet droeg, uit de kast. Ik twijfelde een beetje of ik hem wel leuk vond..

‘s Middags ging ik ‘icedippen’ met twee vriendinnen bij Slagroom in Tilburg. Icedippen is eigenlijk stikstoffonduen. Je hebt dus een schaaltje met stikstof waar je dan, aan een stokje, allerlei soorten fruit met sausjes en chocolade in kan dippen. We hebben zoveel lekkere dingen gegeten! Hangop, chocolade, spekjes, aardbeiensaus, vers fruit, nootjes, noem maar op! Het was echt heel erg leuk om te doen en ik vond het ontzettend gezellig en lekker.

Na het icedippen gingen we nog even op het terras zitten om een laatste drankje te doen. Het was een hele gezellige middag! In de avond gingen we nog even op visite bij mijn oma en daarna gingen we klaar zitten voor het Songfestival! Dit is eigenlijk voor het eerst in jaren dat ik zowel beide halve finale’s als de echte finale in zijn geheel heb gekeken. Ik vond het wel heel leuk! Vond stiekem wel dat Og3ne een hogere plek verdiende, maar was heel blij met de winnaar, want vond het liedje van Portugal heel erg mooi!

Zondag

Ik kwam erachter dat mijn Jawbone weer gescheurd was.. Dit was me al eerder overkomen en toen kreeg ik een nieuwe van de klantenservice. Ik heb nu maar weer contact opgenomen, want baal er wel heel erg van. Verder in dit fotodagboek zie je dat ik uiteindelijk een nieuw soort activity tracker heb aangeschaft, dus lees snel verder.

Al heel de week sturen Donna en ik foto’s van het weer in Parijs naar elkaar. Op het moment zag het weer er niet echt goed uit.. We hoopten natuurlijk dat het nog wat beter zou worden!

Op zondag, moederdag, was het wel erg lekker weer in Nederland, op wat flinke buien in de avond na. Harry genoot van het weer in het zonnetje en ik kroelde natuurlijk ook nog even met hem. Binnenkort komt hij een weekje logeren in Maastricht!

We deden een rondje oma’s voor moederdag!

Uiteindelijk bracht de vader van Kenny ons naar Eindhoven, omdat er werkzaamheden waren. We gingen al vroeg weg omdat we de eventuele drukte door de voetbalfans wilden voorkomen. We haalden nog koffie op het station en gingen toen de trein in. We bleven gelukkig de drukte voor en waren lekker op tijd terug thuis.

‘s Avonds bestelden we lekker Chinees en keken een aflevering van Suits. Lekker op de bank, heerlijk!

Wauw, wat was de lucht zondagavond prachtig! Heel veel mooie roze wolken.

Maandag

Ik ben zo blij met mijn wimpers op het moment! Ik gebruik sinds een aantal weken een wimperserum en begin echt verschil te merken. Ze zijn niet eens per se veel langer, mar mascara brengt zoveel makkelijker en mooier aan. Over een aantal weken zal ik een review plaatsen!

Voordat ik naar mijn werkgroep ging, werkte ik wat aan mijn blog. Ik zette een aantal artikelen klaar, waaronder deze. Jullie gaan deze aanstaande woensdag lezen! Vast een sneak peek dus.

We maken goed gebruik van de aspergetijd en de moestuin van Kenny’s opa waar ze in groeien, dus maandag aten we weer lekker asperges. Met aardappeltjes en een ei, goede combinatie!

Dinsdag

Ik begon de dinsdag in de sportschool. Ik was iets later dan normaal en het was lekker rustig, dat vind ik altijd fijn!

Het was bloedheet en aan het begin begon ik niet zo lekker, maar uiteindelijk ging het toch goed. Ik had dan ook een flink rood koppie naderhand.

De eerste blotebenen-dag in Nederland! Ik trok dit jurkje van Esprit uit de kast, want het was zo ontzettend warm.

Ook maakte ik mijn voeten zomerklaar, door mijn teennagels te lakken. Ik gebruikte een nudekleurtje als basis en deed er daarna deze mooie glitters van Kiko overheen. Zo’n tof effect geeft dat.

Ook trok ik mijn nieuwe sandaaltjes aan, namelijk deze van Clarks. Ik vind ze heel leuk en ze lopen ook nog eens lekker, win-win situatie!

Bij het avondeten aten we voor het eerst zo’n vleesvervanger. Zoals je in het artikel van vrijdag kon lezen, proberen wij thuis te minderen/stoppen met vlees eten. We aten een frisse stamppot en daar paste iets van vlees toch het beste bij, daarom gingen we door een vega schnitzel. We vonden het toch wel lekker voor zo nu en dan en willen meer experimenteren met dit soort vleesvervangers! Iemand nog tips/ervaringen wat betreft specifieke merken, soorten of winkels? Laat het vooral weten in de reacties!

Woensdag

Woensdagochtend ging ik eerst naar de huisarts voor een kennismakingsgesprek, omdat ik recent ben overgestapt naar een andere huisarts. Dat ging allemaal heel vlot (ik was zelfs te vroeg aan de beurt!), dus ik was weer op tijd thuis.

Ik droeg mijn haar in twee vlechtjes, maar ik weet nog steeds niet zo goed wat ik daar nu eigenlijk van vind.. Ik ben dol op vlechten, maar ik voel me een beetje kinderachtig met twee vlechtjes in mijn haar. Wat vinden jullie ervan?

Ik ging al terug richting Brabant, omdat we de volgende dag vanuit daar zouden vertrekken naar Disneyland Parijs. Ik werkte wat in de trein, want de wifi werkte heel goed. Dat komt steeds vaker voor de laatste tijd, fijn!

Thuis gekomen kon ik de dingen gaan bekijken die mijn ouders voor me hebben meegebracht uit London. Ze kochten onder andere thee van een merk wat ik graag eens wilde proberen en twee dingen van Urban Decay, waar ik super blij mee ben natuurlijk. Over deze producten ga je zeker nog meer lezen!

 

Wat was het warm zeg, woensdag! Het was gewoon dertig graden. Gelukkig hebben mijn ouders een lekker balkon waar ik dus van genoot. Hier zit je in de schaduw en in de wind, heerlijk op dagen zoals deze!

Omdat mijn Jawbone gescheurd was en tijdens het sportte niet goed werkte, besloot ik toch een Fitbit te bestellen. Ik had deze al een tijdje op het oog en wilde tijdens de dagen in Disneyland wel dat mijn stappen goed geteld werden, omdat we daar altijd veel lopen. Tot nu toe ben ik heel tevreden, maar ik ben benieuwd hoe hij komende tijd gaat werken! Via Coolblue was hij er binnen een dag trouwens, ideaal.

Een iets kortere ‘Levende Loes’ deze keer, maar dat wordt vrijdag goed gemaakt, want dan komt het fotodagboek van mijn tripje naar Disneyland online! Ik hoop dat jullie deze kortere week als nog leuk vonden. Wat hebben jullie tijdens de warmere dagen vorige week gedaan? Laat het vooral achter in de reacties!

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
9 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Sija
3 jaren geleden

Leuke foto’s! Wel echt balen dat je Jawbone voor de tweede keer is gescheurd. Gelukkig kan dat bij de Fitbit niet zo snel gebeuren. Dat icedipping lijkt me trouwens heerlijk! 🙂 Liefs, Sija

Laura
3 jaren geleden

Zo kort was ie niet! Pff, dinsdag had ik nog een lange broek aan, het de warmte ff onderschat, woensdag ook lekker een jurkje aangetrokken! Ik vind de vlechtjes je heel leuk staan trouwens, helemaal niet kinderlijk. Ik draag in de zomer ook vlechtjes als het zo heet is, ik vlecht ze dan in, vind ik leuker staan dan een staart of knot. Is dat toevallig dat wimper serum van kruidvat? Die ben ik ook al aan het testen, bij mij gaat mascara er ook veel soepeler op en heb het idee dat het wat voller is, ook niet per… Lees verder »

Laura
3 jaren geleden
Reply to  levendeloes

Ja vooral omdat het eerst zo koud was! Nice! Ben benieuwd hoe jouw wimpers uiteindelijk worden! Ik heb het nu drie weken in gebruik.

Eva
Eva
3 jaren geleden

Ziet eruit als een goede geslaagde week, leuk zo’n in kijkje in je leven!

Romy
3 jaren geleden

Wat staat dat rood witte jurkje je mooi! En die vlechten vind ik je ook heel leuk staan, hoor, trouwens! Wat fijn dat dat wimperserum zo goed werkt. Je wimpers zien er inderdaad prachtig uit. Goed plan om nu een Fitbit aan te schaffen. Als de Jawbone twee keer breekt, is dat inderdaad niet zo’n handig ding blijkbaar.