Review – Urban Decay Vice Liquid Lipstick in Trivial

Sinds Urban Decay uitkwam met de liquid lipsticks was ik benieuwd, want wauw, wat zagen die er mooi uit! Urban Decay is sowieso mijn favoriete make-up merk, dus ik kon niet wachten om deze lijn te proberen. Benieuwd wat ik er van vind? Lees snel verder!

Toen mijn ouders in London waren, waar een hele Urban Decay winkel is, liet ik ze een lipstick uit deze lijn meenemen. Thuis had ik wat swatches opgezocht en kleuren aan ze doorgegeven, dus ik was heel benieuwd waar ze mee thuis zouden komen. Uiteindelijk brachten ze een prachtig doosje voor me mee met een lipstick erin. De verpakking vind ik zo tof! Het doosje is lekker kleurrijk en past goed bij de stijl van Urban Decay, terwijl de huls zelf heel strak en chique is. Op de foto hierboven komt de kleur in de huls het beste over.

Ik ging uiteindelijk voor de kleur ‘Trivial’. Trivial is een nude roze tint, met een licht glittertje erin. Verder is de kleur wel geheel mat. Ik ging voor deze kleur omdat hij me heel draagbaar leek en ik ben nu eenmaal dol op ‘my lips but better’-kleurtjes! Op de bovenste foto hier komt de kleur niet helemaal goed over trouwens, daar lijkt hij een stuk donkerder dan hij daadwerkelijk is, maar dat komt (helaas) door de schaduw.

De applicator van de lipstick is heel prettig om mee te werken. Het is een vrij platte, stevige applicator waardoor je heel precies te werk kunt gaan. Je kunt makkelijk je cupidoboog tekenen en ook de hoekjes en randjes kan je netjes en strak inkleuren.

De kleur op mijn lippen! Ik vind hem heel erg mooi en goed draagbaar. De matte finish is heel tof en draagt fijn. Als je lippen heel droog zijn, wil de lipstick wel een beetje gaan brokkelen in de hoekjes, maar je voorkomt dit door je lippen goed te verzorgen en gehydrateerd te houden. De lipstick gaat overigens lang mee en geeft niet af, behalve als de lipstick vochtig wordt zoals bij het drinken uit een flesje. Ook slijt de lipstick heel mooi, dus het is geen gek gezicht als de kleur langzaam vervaagd. Ik vind het echt een mooie kleur en de shimmer geeft het net iets extra’s, maar is toch subtiel en draagbaar.

De Vice Liquid Lipsticks van Urban Decay zijn onder andere verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor €19,50.

Ik ben fan van deze lipstick! Ik vind hem makkelijk aanbrengen, de verpakking is chique en de lipstick zelf draagt heel mooi. Ik wil zeker nog andere kleuren uit deze lijn gaan proberen. Heb jij al ervaring met deze lipsticks? Of heb je nog andere liquid lipstick-aanraders?

Misschien vind je dit ook leuk?

22
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
11 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
levendeloesNatasjaNataschaEmmazazazoobeauty Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
marleen
Gast

WOW wat een prachtige kleur! Staat je ook prachtig! Ik denk dat veel meiden deze kleur kunnen hebben trouwens. Echt een plaatje hoor!

Donnadr
Gast

Zo’n mooie kleur! Ik wil er ook nog graag eentje.

Barbie
Gast

De kleur staat je echt goed; heel flatteus!

Sandra
Gast

Deze kleur is precies zo’n kleur waar ik écht gek op ben! Zo mooi! En vind ‘m jou ook super mooi staan. Hij is echt prachtig. 😀 Zou ‘m zelf ook wel willen! Vind de prijs alleen iets aan de hoge kant om te kopen nu, maar wie weet over een tijdje… 🙂

Romy
Gast

Wat een mooie kleur inderdaad en hij staat je echt heel erg gaaf!

Marloes
Gast

Prachtige kleur! Wat een fijne review 🙂 Deze gaat op mijn wishlist, haha

Laura
Gast

Mooi kleurtje zeg! Staat je heel mooi!

zazazoobeauty
Gast

Wauw wat staat die kleur je mooi!!

Emma
Gast

Wow, wat een bijzondere kleur. Ik zou hem zelf niet uitkiezen in de winkel door de glitters, maar op je swatches valt dat echt goed mee. Nu ben ik benieuwd naar de mijne :p x

Natascha
Gast

Wauw! Dit vind ik dus echt een toffe kleur!

Natasja
Gast

Wat een mooie kleur, hij staat je prachtig! Ik moet echt eens een keer naar een ICI Paris XL met een UD counter, ik wil zo graag eens in het schap snuffelen…