Favorieten van de Maand – Mei

De maand mei was een maand met de eerste tropische dagen, veel vrije (feest)dagen en natuurlijk eentje met nieuwe, of herontdekte, favorieten! In dit artikel vertel ik jullie over mijn favoriete make-up product van deze maand en nog een aantal andere lifestyle favorieten. Lees snel verder!

#1 Mac Mineralized Skinfinish in Lightscapade

Ongeveer twee jaar geleden kocht ik in Parijs mijn eerste Mineralized Skinfinish van Mac, namelijk Lightscapade. In mijn hoofd had ik eigenlijk dat ik Soft and Gentle wilde, maar toen ik die in het echt zag, vond ik hem toch net iets te goud en brons. Maar al snel viel mijn oog op de highlighter die ernaast lag, namelijk Lightscapade. Het patroontje in deze MSF is natuurlijk prachtig, maar ook op het gezicht is deze highlighter prachtig en subtiel. Afgelopen periode, ik denk dat het komt door de lente/zomer van het moment, ben ik weer helemaal verliefd geworden op highlighter en ga ik er helemaal mee los. Deze haalde ik dus heel regelmatig weer tevoorschijn en ik vind hem prachtig! Een herontdekking vanuit mijn eigen make-up collectie dus.

De Mineralized Skinfinishes van Mac zijn vrij prijzig (namelijk €31,50) maar je doet er ontzettend lang mee, omdat je ook heel veel product krijgt. Ik denk dat je zo’n highlighter niet zomaar opmaakt! De MSF’s zijn verkrijgbaar bij Mac winkels of counters.

#2 Teapigs thee in Liquorice and Peppermint

Als je me kent, weet je dat ik dol ben op thee. Of het nu dertig graden is buiten, zoals afgelopen dagen, of -10, ik drink altijd thee. Ik heb gedurende de jaren natuurlijk mijn favorieten wel gevonden, maar ik blijf het leuk vinden om nieuwe smaakjes en merken te ontdekken. Teapigs is een van de merken waar ik al langere tijd benieuwd naar was en specifiek deze smaak, omdat ik deze in een vlog zag van Anna Saccone. Ik ben dol op zoethoutthee (wat liquorice is dus) en de combinatie met munt leek mij wel heel bijzonder en lekker. Helaas worden deze theesoorten niet verkocht in de Nederlandse winkels, dus ik stuurden mijn ouders op pad toen ze deze maand in London waren, waar ze deze thee gewoon in de supermarkt (Tesco) vonden! Gelukkig was de moeite niet voor niks, want wat is deze thee lekker! Hij heeft een typische zoethoutsmaak, dus mocht je daar niet van houden, zou ik deze thee langs je voorbij laten gaan, maar als je hier wel liefhebber van bent, is het echt een toppertje. De combinatie met munt is heel bijzonder en lekker fris.

En niet getreurd, je kan deze thee gelukkig wel in Nederland verkrijgen! De website Unieke Thee verkoopt dit merk namelijk en je kan hier zelfs proefpakketjes bestellen. Neem dus zeker een kijkje als je, net als ik, een theeliefhebber bent!

#3 Fitbit Alta HR

Al een aantal jaren inmiddels droeg ik een Jawbone, waar ik ontzettend tevreden over was, tot dat ongeveer een half jaar geleden het bandje ervan scheurde. Na contact met de klantenservice kreeg ik toen een nieuwe opgestuurd en ik was weer net zo tevreden als voorheen. Tot het afgelopen maand weer voorviel.. Niet alleen het bandje scheurde, maar ook de stappen leken niet meer goed bijgehouden te worden, wat natuurlijk heel jammer is. Al een tijdje zag ik overal de Fitbit voorbij komen en uiteindelijk ging ik overstag, omdat ik graag een goed functionerende activity tracker wilde dragen tijdens mijn tripje naar Disneyland. Aangezien ik liever geen heel breed sporthorloge wilde, omdat ik hem graag naast mijn eigen horloge draag, ging ik voor de Fitbit Alta, de smallere versie van de normale Fitbit. De Fitbit Alta HR houdt van alles bij zoals je hartslag, activiteiten, stappen en slaap. Gedurende de dag kan je dus precies zien hoe actief je bent en je krijgt allerlei informatie over je activiteiten! Heel interessant en het werkt ook nog eens heel erg motiverend, omdat ik mezelf wil overtreffen en mijn doelen wil halen.

De Fitbit Alta HR is onder andere te verkrijgen bij Coolblue voor €149,00.

#4 Ed Sheeran – Galway Girl

Ed Sheeran is een artiest die mij altijd al heeft weten te boeien, aangezien ik veel van zijn muziek prachtig vond. Van zijn vorige CD was ik toch niet extreem fan, maar waarom weet ik niet eens precies. Het wist me niet zo te pakken. Zijn nieuwe CD, Divide, daarentegen heeft opnieuw mijn hart gestolen! Wat een topplaat is dit zeg, ik heb vele favoriete nummers erop staan zoals ‘Perfect’ en ‘New Man’. Mijn favoriet is toch dit nummer namelijk ‘Galway Girl’, door de Ierse invloeden in dit nummer. Ik vind de achtergrondinstrumenten in dit nummer zo ontzettend tof, ik word er helemaal vrolijk van. Ik ontdekte dit nummer eind april en ik heb afgelopen tijd met veel plezier naar dit nummer (en de rest van de CD) geluisterd. Zeker het luisteren waard dus!

De CD ‘Divide’ en het nummer ‘Galway Girl’ zijn te verkrijgen via iTunes.

Veel lifestyle-favorieten deze keer en een heel fijn herontdekt make-up product! Welke nieuwe favorieten heb jij opgedaan deze maand, of heb je misschien net als ik een oude favoriet herontdekt? Ik lees het graag in de reacties!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Donnadr
3 jaren geleden

Die thee was zo lekker! Ik drink eigenlijk echt te weinig thee…

Annika - Mrs. Marvelous
3 jaren geleden

Ik luister de laatste tijd ook vaak naar Ed Sheeran, heerlijk.

Ik heb een Fitbit One, als die ermee ophoudt wil ik graag een Alta HR. Ik heb toen voor deze gekozen, omdat ik hem aan mijn broek vast kan maken, een armband meet je stappen niet als je achter een kinderwagen loopt, en laat dat nou juist de manier zijn waarop ik mijn stappen haal.

Laura
3 jaren geleden

Hee nog een zoethout liefhebber! Dat is ook mijn favoriete theesmaak en daarna toch wel munt! Deze lijkt me dus ook fantastisch! Ik ga mijn ouders ook op pad sturen van de zomer, die gaan altijd op vakantie naar de UK.

Romy
3 jaren geleden

Die thee lijkt mij echt heerlijk! Ik ben ook dol op zoethoutthee, vooral die heerlijke nasmaak. Ed Sheerans muziek vind ik ook geweldig trouwens!