Review – Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator

Al jaren ben ik groot fan van de Clinique huidverzorging. Tijdens mijn puberjaren had ik altijd erg last van een vette huid en was toen groot fan van de Dramatically Different moisturizer, de welbekende gele gel of lotion in het pompje. Maar gedurende de jaren veranderde mijn huid en had ik wat meer nodig dan deze lichte dagcrème. Al zoekende ben ik toen afgestapt van Clinique en heb een aantal crèmes van onder andere Shiseido geprobeerd. Ook al vond ik deze ook erg fijn, de zoektocht naar de perfecte crème werd voortgezet. Ik was namelijk op zoek naar een gezichtscreme die mijn huid goed zou voeden, maar ook snel in zou trekken zonder een laagje achter te laten. Snel intrekken is altijd een vereiste voor een moisturizer, aangezien ik overdag vaak make-up draag en dus niet al te lang wil hoeven wachten voor ik verder kan met mijn ochtendroutine. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij deze crème en I am hooked!


De Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator (mond vol!) is de tweede crème die ik geprobeerd heb van deze range, hiervoor heb ik namelijk de Clinique Moisture Surge Intense Extended Thirst Relief gebruikt. Die crème had een meer gelachtige formule, die mijn huid net niet genoeg voeding gaf. De Fortifying Hydrotor versie is daarentegen een dikke crème geschikt voor een (zeer) droge tot gecombineerd droge huid. Ik heb een gecombineerd droge huid, die zeker in de winter veel voeding nodig heeft. Vooral wanneer ik uit de douche kom heb ik last van een trekkerige/jeukende huid en wanneer ik deze moisturizer verdwijnt dit vervelende gevoel meteen!

Zoals ik al zei, is deze moisturizer vrij dik. Met dikke crèmes loop je altijd het risico dat ze slecht intrekken of een vervelend laagje achterlaten op je huid, iets waar ik een grote hekel aan heb! Deze crème trekt gelukkig, zeker voor de dikte, enorm snel in en laat mijn huid goed gevoed achter zonder laagje achter te laten. Hierdoor is het de perfecte basis voor mijn make-up, omdat het mijn huid voedt maar mijn make-up niet laat glijden. Ook heeft de crème aan aangename, vrij neutrale geur, wat ik ook een groot pluspunt vind!

Deze crème doet dus alles wat ik van een moisturizer wil! Hij voedt mijn huid, trekt snel in en vormt een goede basis voor mijn make-up. Ook is hij goed te gebruiken als nachtcrème, als je hier geen andere crème voor wil gebruiken.

Als je op zoek bent naar een dikke crème voor je droge (of gecombineerde) huid, is dit dus zeker een aanrader! Ik ben zelf inmiddels begonnen aan mijn tweede potje en heb deze moisturizer dus uitgebreid kunnen testen voor ik hem aan jullie liet zien. Ik ben zelf nog steeds heel tevreden.

Verkrijgbaar bij onder andere Douglas voor €22,17 per verpakking van 30 ml. Ook vaak te verkrijgen in een grotere verpakking van 50 ml.

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Sabine
3 jaren geleden

Lijkt me een fijn product! Het potje alleen al is super mooi!