Outfit – From a Cloudy Day in Disneyland to a Sunny One!

Voordat ik naar Disneyland Parijs zou gaan, had ik al heel veel zin om leuke outfits te bedenken en outfitfoto’s te gaan maken, dus zo gezegd, zo gedaan! Ze hielden vantevoren nogal slecht weer, dus ik had me daarop voorbereid tijdens het inpakken, maar uiteindelijk hadden we toch redelijk goed weer. Deze outfit is dus van  twee weekjes geleden, toen het nog niet zulk tropisch weer was als afgelopen week. Kijk je mee naar de outfit?

In de ochtend was het nog behoorlijk bewolkt, dus een jas was nog wel nodig. Deze jas heb ik een tijdje geleden van mijn moeder gekregen omdat ze hem nooit droeg en ik had in eerste instantie ook wat moeite met hem leuk combineren. Met opgestroopte mouwen vind ik hem toch wel heel leuk en het is een prima jas voor in de lente wanneer het wel lekker weer is, maar er eventueel nog wat regen gaat vallen.

Vanaf het moment dat ik deze top binnen kreeg, was ik er verliefd op! De kleine hartjes erop zijn zo schattig en ik vind het in combinatie met het rood en de knoop voorin heel erg tof. De mouwen zijn dus lang, maar de top zelf valt ietsjes korter door het geknoopte. Met een high waist broek valt hij als nog prima en zie je geen huid. Hier zit de top ook iets naar boven geschoven, dus hij valt nog iets langer dan op deze foto!

Eigenlijk wilde ik deze outfit graag combineren met mijn witte lage all stars, maar aangezien ze regen voorspelden, besloot ik deze thuis te laten. Regen en witte schoenen gaan niet zo goed samen natuurlijk! Ik combineerde deze outfit dus uiteindelijk met mijn hoge, rode all stars, wat ook wel heel tof stond.

Uiteindelijk hadden we geluk en ging het zonnetje toch nog schijnen! Echt heerlijk weer was het uiteindelijk en we konden het dan ook niet laten om nog een aantal foto’s te maken voor dit vrolijke muurtje.

Ripped Jegging – H&M
Top – Springfield via Zalando
Jas – Esprit
Schoenen – Converse All Stars
Minnie oren – Disneyland Parijs Merchandise
Zonnebril – Ray Ban Clubmaster
Horloge – Michael Kors

Mijn tweede outfitpost alweer! Het foto’s maken in het openbaar blijft nog een beetje onwennig, dat kan je ook wel een beetje zien aan mijn gezicht soms, haha. Toch blijf ik het leuk vinden! Wat vind jij van deze outfit?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
10 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Laura
3 jaren geleden

Leuke outfit! Goeie achtergrond ook gelijk met het Disney paleis zo! Ik vind de rode Allstars heel goed bij je rode top staan!

Donnadr
2 jaren geleden

Zo’n leuke outfit! Ook echt een leuk stukje dat we gevonden hadden bij de Tower of Terror

Joanne
2 jaren geleden

Die top is zo leuk! En ik wil ook naar Disney!!

Marie
2 jaren geleden

Leuke outfit! Vooral die oortjes zijn zo leuk en vrolijk 🙂

Linda
2 jaren geleden

Die top is gaaf! Die wil ik ook. Matcht zo goed met de oren haha, hoort er toch bij in Disney