Mijn Favoriete Nederlandse Bloggers en/of Youtubers

Ik ben natuurlijk niet zonder reden begonnen met bloggen en daarom deel ik vandaag met jullie een aantal bloggers en youtubers die mij hebben geïnspireerd om zelf ook te beginnen! Deze mensen zijn om allerlei verschillende redenen enorm leuk om te volgen en ik deze blogpost leg ik uit waarom.

#1 Vera Camilla van veracamilla.nl en het youtubekanaal Vera Camilla

Vera is een beautyblogster en youtuber die ik al jarenlang volg! Als je mooie swatches wil zien, goed geschreven reviews of eerlijke meningen, dan moet je zeker bij Vera zijn. Op dit moment is Vera nog een van de weinige echte beautybloggers die ik volg, omdat bij haar de passie voor beauty er echt nog vanaf spat. Vera schrijft niet alleen over uiterlijke schoonheid, ook innerlijke schoonheid komt regelmatig voorbij in haar filmpjes en blogposts. Ook spreekt ze heel open over haar angststoornis en hoe ze daarmee om weet te gaan, wat ik heel erg bewonder! Vera is een oude rot in het vak en een goede ook. Het zou me verbazen als jullie haar nog niet kennen, maar ze hoort zeker in dit rijtje van favorieten thuis!

#2 Nina en Elise van chickslovefood.com

Toen ik begon met gezonder eten, had ik niet altijd inspiratie voor lekkere gerechten. Op dat moment pakte ik er geen kookboek bij, maar ik kroop achter mijn laptop, op zoek naar inspiratie. Daar vond ik Nina en Elise! Deze twee vrouwen delen heerlijke gerechten op hun blog, waaronder zoetigheden, budgetrecepten en slanke recepten. Voor ieder wat wils dus! Inmiddels heb ik ook hun kookboek over mealprepping aangeschaft, wat zeker van pas komt tijdens drukke weken. Zo hoef je nooit meer een excuus te verzinnen om niet te koken.

#3 Sophie Hol van het youtubekanaal Sophie Straalt

Sophie ontdekte ik per toeval toen ze voorbij kwam in mijn ‘aanbevolen’-lijst op youtube. Na het bekijken van een aantal van haar dagelijkse vlogs, had ik al snel door wat voor lieve meid Sophie was. Ze deelt alles wat bij haar leven hoort, van leuke vakanties en geslaagde shoptripjes, tot liefdesverdriet en banenpech. Sophie is eerlijk en oprecht, wat haar heel leuk maakt om naar te kijken. What you see is what you get, niks aan Sophie is nep en dat maakt het nou net zo leuk! Ook maakt extra video’s waarin onder andere shoplogs voorbij komen of leuke tags met vriendinnen. Zeker het kijken waard!

#4 Elise Joanne van elisejoanne.nl en het youtubekanaal Elise Joanne

Elise volg ik inmiddels een aantal jaar en ik heb haar zien groeien van beautyblogster tot bloggende moeder. Op haar website komen inmiddels niet alleen meer beautyartikelen voorbij, want inmiddels schrijft ze ook over haar leven als moeder van haar (superschattige!) zoontje Fos. Ook al ben ik geen moeder en ook niet van plan dit op korte termijn te worden, Elise weet haar gevoelens op een mooie manier te omschrijven, die het aantrekkelijk maken om te lezen. Ook post ze regelmatig filmpjes waarin ze lekker zichzelf is en niet vreest om haar mond open te trekken. Kenmerkend voor Elise: de net iets te blije en lange zwaai waar ze iedere video mee afsluit. Om in Elise’s woorden af te sluiten: gewoonweg super leuk, simpel als dat!

#5 Sofie en Jorit van lekkerensimpel.nl

Nog een kookblog, omdat iedereen wel eens inspiratie nodig heeft! Sofie en Jorit delen op hun blog lekkere en simpele (duh) recepten, die voor iedereen te maken zijn. Zo hoef je niet meteen 100 verschillende kruiden of spannende ingrediënten aan te schaffen, deze twee maken het koken voor iedereen toegankelijk! Of je nu op zoek bent naar gerechten voor een feestje, diner of gewoon voor het avondeten, op lekkerensimpel.nl vind je altijd een geschikt recept. Zeker hun weekmenu’s zijn ideaal om te plannen. Ik ben ook heel benieuwd naar hun kookboek!

#6 Jill van Doorn van het youtubekanaal Crocojill

Als laatste sluit ik af met een behoorlijke bekende youtuber, namelijk Jill! Jill vlogt dagelijks over haar leven en plaatst ook regelmatig extra video’s over diverse onderwerpen. Jill laat zien dat het leven niet altijd spannend is, maar dat je van ieder moment moet genieten. Vorig jaar heeft zij haar zus verloren en ze weet het proces van rouwen om een mooie en eervolle manier vast te leggen. Het leven bestaat nu eenmaal uit ups en downs en dat is ook oke!

Zo, dat waren mijn favoriete Nederlandse bloggers en youtubers alweer! Natuurlijk volg ik nog een heleboel andere blogs en youtubekanalen, maar ik heb er een aantal voor jullie uitgekozen. Wat zijn jouw favorieten?

Ps. Volg jij me al via Bloglovin’? Zo blijf je altijd up to date over nieuwe blogposts! Een linkje naar mijn Bloglovin’-pagina kun je in de sidebar vinden!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Teddy
3 jaren geleden

Veracamilla en lekker & simpel vind ik ook echt geweldig!