New In – Clarks

Ik heb een enorme schoenenverslaving. Het liefst zou ik iedere maand een nieuw paar aanschaffen, maar dat zou uit de hand lopen natuurlijk, zowel voor mijn kast als mijn portemonnee! Toch scroll ik regelmatig door mijn favoriete schoenenwebsites, zoals Zalando en Sarenza, om te dromen van een mooi nieuw paar. Dit keer had ik een wat netter paar op het oog. Ik wilde namelijk graag een paar schoenen wat netjes was, zonder een hak te hebben of laarsje te zijn. Zo gezegd, zo gedaan zou je zeggen, maar dat was niet het geval. Ik wilde namelijk ook dat het een redelijk vrouwelijk paar zou blijven. Ik had al een aantal keer naar Clarks gekeken, maar vond het allemaal net niet leuk genoeg, tot ik dit paar tegen het lijf liep!

 

Het gaat dus om dit model, ‘griffin mabel’. Het leer is matzwart, wat ik erg mooi vind, dat maakt het wat chiquer. Ik draag dus maat 39, wat mijn gewone maat is. Ik vind het heel handig aan de site van Sarenza, waar ik deze schoenen dus besteld heb, dat ze aangeven hoe de schoenen vallen. Zo voorkom je het doen van een miskoop. De schoenen voelen nog wel wat stijf aan, maar als je ze goed inloopt, is dat hopelijk snel voorbij.

En dit zijn ze! Zwarte, lage veterschoenen dus. Ik vind ze heelt tof. Ze zijn heel anders dan ik gewend ben, ik draag namelijk meestal of laarsjes of een sneaker/all stars. Ik moet hier dus best nog even aan wennen, maar denk dat het heel leuk te combineren is!

Ik vind vooral de ‘flosjes’ aan de schoen heel leuk. Dit geeft het net even iets speciaals en maakt het ook een vrouwelijke schoen vind ik. Tijdens mijn zoektocht naar nette veterschoenen kwam ik namelijk heel veel schoenen tegen die ik echt iets te mannelijk vond. Deze zijn ook nog steeds vrij mannelijk, maar deze vilten ‘flosjes’ maken het net even iets vrouwelijker.

Ik heb heel veel zin om deze schoenen te gaan dragen! Ik denk dat ze heel leuk staan onder jurkjes, maar ook onder een jeans of broek. Het geeft je outfit een netter gevoel, zonder meteen overdreven chique te zijn of zonder op hakken te lopen. Ik ben dan ook van plan deze schoenen echt als ‘nette’ schoenen te beschouwen en niet standaard elke dag aan te trekken. Zo blijven ze speciaal. Ik zou ze natuurlijk niet dragen met witte sokken (zoals hieronder), maar dat waren de enige sneakersokjes die ik in de buurt had haha, inmiddels heb ik nettere zwarte aangeschaft.

Clarks zijn op veel plekken te koop, maar ik heb dit paar gekocht bij Sarenza. Ik heb ze in de sale gekocht voor €72,80 maar normaal kosten ze €89,88.

Misschien vind je dit ook leuk?

Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
  Subscribe  
Abonneren op