Levende Loes #18 – 10 tot 16 juni

Ik had deze week een deadline en mijn eerste tentamen, dus ook deze week stond grotendeels in het teken van studeren, studeren en studeren. Hoe ik deze week overleefd heb? Dat zie je in deze achttiende editie van ‘Levende Loes’!

Zaterdag

De hele dag stond eigenlijk in het teken van studeren voor mijn tentamen en het afronden van mijn onderzoekspaper. Gelukkig kon ik mijn paper afmaken en inleveren, yes!

‘s Avonds aten we quesadillas met zoete aardappel en bonen. Ik wil binnenkort een keer een artikel delen over mijn favoriete recepten van foodblogs, lijkt jullie dat leuk?

Terwijl ik aan het studeren was, gooide Kenny het hele huis om. Hij verplaatste alle meubels en maakte onze inrichting dus weer wat anders. We zijn er heel tevreden mee en vinden het super gezellig staan zo!

Na een lange dag studeren voor mij en opruimen voor Kenny, ploften we samen op de bank voor de televisie met een bak popcorn.

Zondag

Ik moest zondag werken, maar voordat ik ging, deed ik nog even wat aan de studie. Ik voel me altijd heel onrustig als ik weet dat ik weg moet, maar gelukkig kreeg ik nog wel wat gedaan.

Mijn collega maakte me op en gebruikte blauw in mijn ooglook. Eigenlijk draag ik nooit zulke tinten, maar ik vond het wel tof voor een keertje!

Na het werken ging ik even langs bij Rituals om wat cadeautjes te kopen voor anderen en voor mezelf. Je moet jezelf soms verwennen als je het druk hebt! Na het eten kroop ik weer achter mijn laptop en studieboeken.

Nog een verwenmomentje: na een lange dag op de bank kruipen met Modern Family en Ben&Jerry’s. Kenny was naar het concert van Guus Meeuwis, dus ik besloot dat ik dit wel verdiend had na deze lange werk- en studiedag.

Maandag

Maandag maakte ik weer een nieuwe weekplanning. Ik raakte een beetje overweldigd door wat ik allemaal moet doen, maar het maken van zo’n planning vermindert dat paniekere gevoelig wel een beetje.

Let’s do it!

Ik haalde dit haarbandje weer eens tevoorschijn en eigenlijk vind ik het best wel tof! Ik bestelde meteen een aantal leuke exemplaren op AliExpress, die ik zeker aan jullie ga showen zodra ze binnen zijn. Wat vinden jullie van zulke haarbandjes?

Als avondeten maakte ik een lekkere sushibowl. Ik vind dit altijd zo makkelijk om te maken en ideaal als je zin hebt in sushi, omdat het zeker een beetje weg heeft van die smaak. Ik wil nog steeds een keer zelf sushi maken, maar het mislukt altijd bij mij.. Voor nu houd ik het daarom maar gewoon hierbij!

Dinsdag

Een beetje een creepy foto misschien, haha, maar ik had dinsdag echt een goede wimperdag! Daar wordt ik zo blij van. Over een paar weken komt ook eindelijk mijn review van het wimperserum online, nog even geduld!

Als lunch at ik scrambled eggs met zalm, altijd lekker!

Voor tijdens het studeren had ik een zak muntdrop te halen. De ideale dropjes voor tijdens het studeren.

Outfitje! Haarbandje van Forever21, broek van H&M, schoenen van Converse. De top zien jullie aanstaande vrijdag voorbij komen in een shoplog!

Na een dagje zelf studeren ging ik bijles geven. We deden vandaag vooral geschiedenis.

Na de bijles ging ik eten maken. We aten voor het eerst pitapizza’s. Ik vond het wel leuk en lekker, een keer iets anders!

Als toetje aten we lekker watermeloen. Ik kan echt genieten van frisse watermeloen. En dan te bedenken dat ik dit tot een paar jaar terug niet eens lustte?

Woensdag

Woensdag was tentamendag. Om teveel gestress te voorkomen, begon ik de dag op mijn gemak op de bank met een kop thee en de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars.

Tijd voor het tentamen! Ik besteedde er bijna drie uur aan.

Na het tentamen kroop ik even op de bank voor wat ontspanning, tot ik eten ging koken. We aten linguine met gegrilde groenten, kaas en pijnboompitjes.

Donderdag

Donderdag ging ik weer aan de gang voor mijn tentamen van aanstaande maandag: dit maal was het de beurt aan staats- en bestuursrecht!

Als je heel druk bezig bent met studeren, wordt je blij van kleine dingen: nieuwe markeerstiften, haha! Ik werd helemaal gek van lege stiften, dus ik fietste als pauze even naar de Bruna voor nieuwe.

Na een lange dag studeren maakte ik eten. Dit maal krieltjes uit de oven met een zomerse salade met onder andere feta en zonnebloempitten.

Ik ben dol op de ‘Cool Lime Refreshners’ van de Starbucks in de zomer en toen ik in 2015 in in Amerika woonde, kocht ik deze zakjes voor Kenny. Hiermee kan je zelf het drankje namaken en ook al smaakt het niet helemaal hetzelfde, lekker verfrissend is het wel! Ik maak er altijd een hele kan mee en ik maakte de laatste op! Ik heb deze zakjes ook al in Nederland gezien, dus ik denk dat ze nog wel verkrijgbaar zijn.

Ik ben dol op zomeravonden met mooie luchten! De wolken en de kleuren, het is altijd zo mooi. Verder deed ik niet veel bijzonders donderdagavond. Kenny en ik studeerden allebei, dus erg gezellig was het niet per se, haha.

Vrijdag

Vrijdag studeerde ik de hele dag, maar nam wel even een pauze om boodschappen te gaan doen. Ik haalde weer lekker fruit. Aardbeien zijn de perfecte snack voor tijdens het studeren!

Kenny kwam niet thuis na het werken, omdat hij een weekend met vrienden weg ging. Ik maakte voor mezelf daarom een simpele couscous met gegrilde courgette. Ik ben het grillen van groenten echt een beetje aan het ontdekken, het is zo makkelijk en lekker!

Na een lange dag, plofte ik op de bank met Netflix. Ik koos voor de film ‘What to Expect When You’re Expecting’. Ik had hem al eens eerder gezien en wist dat hij erg grappig was en dat was precies wat ik nodig had! Ik ging op tijd naar bed, want zaterdag moest ik weer op tijd op om te studeren..

Een week vol studeren en vooral veel food-foto’s heb ik gemerkt, haha. Hopelijk vinden jullie dat niet erg! Wat is jouw favoriete zomerse gerecht op het moment? Ik kan altijd wel wat inspiratie gebruiken, En misschien, zie je het volgende week dan wel terug in mijn fotodagboek.. Tot volgende week!

 

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
16 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marloes
3 jaren geleden

Als ik studeer, begin ik meestal zelf aan een samenvatting, vervolgens geef ik het op en vraag ik iemand anders om z’n samenvatting. De eerste twee jaar was ik wel gemotiveerder, maar na onze fulltime stage van een half jaar, had ik niet meer zo’n zin om daarna nog die-hard te leren. Gelukkig moesten wij ook altijd veel verslagen maken, dus kon ik daar betere cijfers halen, haha. Mijn favo zomergerecht is momenteel capresesalade: babyspinazie, snoeptomaatjes en mozzarella met balsamico, olijfolie, beetje basilicumkruiden en wat citroensap. Met iets van krieltjes of gekruide aardappeltjes. Lekker makkelijk. Ook een pitabroodje (of twee)… Lees verder »

Donnadr
3 jaren geleden

Lekker eten heb je gemaakt! Heel veel succes nog met de laatste loodjes!

www.irispraat.nl
3 jaren geleden

Ik weet stiekem al wel welk wimperserum je bedoelt 😉 Gebruik hem zelf ook al een hele tijd, bevalt super! Inderdaad elke dag een goede wimperdag!

Es de Prinses
3 jaren geleden

Yummy quasadillas!

Nathalie
3 jaren geleden

Wat een lekkere foodfoto’s! succes met de laatste loodjes!!

Claire
3 jaren geleden

Wat leuk om te lezen en wat ben je goed bezig voor je opleiding! Ik vind het haarbandje heel erg leuk trouwens 🙂 Toffe broek ook!

Romy
3 jaren geleden

Wauw, dat klinkt als een drukke week! Je bent wel goed bezig! Hopelijk ging je tentamen goed. Haha, ik kan me voorstellen dat zo’n nieuwe markeerstift dan al iets fijns en kleins is om naar uit te kijken 😉 En wat heb je een mooie lange wimpers op die foto! Zet hem op nog met de laatste loodjes!

Beautycurls
3 jaren geleden

Ik vind bulgursalade van ikbenirisniet.nl heel erg lekker! Ziet er uit alsof je een volle week heb gehad vol met studeren en tentamens. Hoop dat je de tentamens goed hebt gemaakt! En die verwenmomentjes ken ik ook maar al te goed. Je moet jezelf ook goed belonen wanneer je hard aan de studie hebt gezeten, toch?