Levende Loes #20 – 24 tot 30 juni

Welkom bij een nieuwe ‘Levende Loes’! Nummer twintig alweer, wat betekent dat ik al twintig weken aan het bloggen ben. Deze week stond vooral in het teken van studeren (what’s new), maar gelukkig had ik ook een aantal gezellige dingen gepland staan. Kijk je mee?

Zaterdag

Zaterdag begon ik met een lekker ontbijtje bij mijn ouders op het balkon. Mijn moeder had croissantjes gebakken en lekkere koffie voor ons gemaakt. Goed begin van het weekend! Ik was wel ontzettend moe omdat we laat op bed lagen, maar dit maakte het al een stukje beter.

We hadden heel de dag familiedag van Kenny zijn familie. We deden een soort Olympische Spelen en ik hoorde bij het land Argentinië. We begonnen de dag met het in elkaar flansen van onze eigen shirts, dus ik droeg dit prachtige shirt (haha) de hele dag. Toen ik ‘s avonds de hond uit ging laten werd ik best een beetje gek aangekeken..

We begonnen de dag met een aantal spellen en gingen daarna naar de golfbaan voor een middag golfen! Ik was niet bepaald goed, surprise surprise, maar het was wel heel gezellig en leuk om eens te doen.

Na het golfen was het tijd voor het ‘avondprogramma’. Mijn zwager’s familie is Zuid-Afrikaans, dus hij maakte bobotie. Ik ben zo dol op de echte bobotie, dus ik was dolblij! Het is echt enorm lekker en 100x beter dan het wereldgerecht van Knorr, geloof me.

Zondag

Zondag moest ik gewoon werken en omdat het de avond daarvoor ook weer aardig laat was geworden, was Kenny’s vader zo lief om ons naar Maastricht te brengen. Soms mis ik het wel om een eigen auto te hebben..

Niet echt een charmante foto dit, haha. Maar na een lange dag werken was ik zo blij om op de bank te ploffen met een restje bobotie en een glas wijn.

Ook boekte ik heel spontaan onze zomervakantie. We wilden eigenlijk naar Stockholm gaan, maar die vliegtickets waren vrij prijzig, dus we besloten om voor Edinburgh te kiezen! Ik ben al wel eens in Schotland geweest, maar dat is al erg lang geleden en ik was maar kort in de hoofdstad. Dus als iemand nog leuke tips heeft?

Maandag

Omdat ik zondagavond gedoucht had en dus met nat haar (in een vlecht) was gaan slapen, zat het maandagochtend lekker hysterisch haha. Lekkere pluizenbol.

Mijn outfitje van maandag. De top (van Forever21) was uiteindelijk nog wat te warm, want het was warmer dan ik had verwacht en de stof van deze top is vrij dik. Ook kan deze broek eigenlijk echt niet meer, hij zit zo los.. Maar ik haat broeken kopen, dus dat stel ik nog even uit.

Ik was aardig laat thuis, dus flanste snel een salade in elkaar toen ik thuis was. Het is een pastasalade met onder andere appel, feta, paprika en een ei.

Als toetje maakte ik ook een lekkere smoothie met banaan, framboos en aardbei. Eigenlijk moet ik vaker smoothies maken want het is zo lekker!

Dinsdag

Dinsdag dronk ik mijn citroenwater uit een wijnglas, omdat alle fijne glazen vies waren, oeps! Eigenlijk drinkt dit best wel fijn, misschien ga ik het wel vaker doen, haha.

In de middag ging ik naar college en vanuit daar meteen door naar bijles. Mijn bijleskindje had een soort hutje gemaakt voor haar hond van een Greetz-doos. Ik vond het zo schattig dat hij er echt in zat en er zelfs in sliep!

Ik had super honger toen ik terug kwam naar bijles en aangezien Kenny niet thuis at, kon ik meteen gaan koken. Ik maakte gebakken aardappeltjes met (nogal zo’n verrassing) gegrilde groenten.

In de avond blogde ik wat en keek ik eindelijk de film ‘Inside Out’ via Netflix. Ik had hem nog nooit gezien en dat werd wel eens tijd. Ik keek hem overigens wel in het Engels, maar de Netflix adverteert hem in het Nederlands.. waarom weet ik niet?

Woensdag

Woensdag was het ontzettend vies weer. Je ziet het misschien niet goed op de foto, maar het regende bijna heel de dag. Gelukkig was het precies droog toen ik op de fiets zat!

Stiekem ben ik best trots op hoe mijn basilicumplantje groeit! Ik ben heel slecht in planten levend houden, dus dit is best een prestatie, haha.

Ik had een muggenbult op een hele idiote plek, namelijk midden tussen mijn wenkbrauwen. Het was niet echt een charmant gezicht.

Outfitje van woensdag! Top van H&M, tuinbroek van Clockhouse via Wehkamp en schoentjes van Esprit.

Ik vlocht ook mijn haar een klein stukje in aan de zijkant. Dat maakt je kapsel altijd net iets leuker!

Woensdag had ik mijn allerlaatste werkgroep van het jaar! Vanaf woensdag had ik dus alleen nog maar tentamens. De laatste loodjes!

Toen ik terug kwam van werkgroep heb ik snel gekookt en ‘s avonds maakte ik nog een lekker toetje voor mezelf met magere kwark, blauwe bessen en wat honing.

Donderdag

Donderdag stond heel de dag in het teken van studeren, want vrijdag had ik alweer het volgende tentamen. Ik had door de week heen heel te tijd nog onderwijsgroepen, dus wil dat eerste dag dat ik de hele dag tijd had om te leren. Ik heb dan ook niet veel foto’s gemaakt.

‘s Avonds maakte ik een simpele pasta (je ziet de pasta niet eens, haha) met extra veel groenten.

Vrijdag

Vrijdag was het weer tentamentijd!

Toen ik terug kwam van mijn tentamen zag ik dat er weer een pakketje was van AliExpress: dit leuke telefoonhoesje. Ik vind hem super schattig!

Ik had nog even de tijd voor ik de trein in ging, dus ik at nog lekker een paar perziken. Dit zomerse fruit maakt me echt ontzettend blij!

Outfitje van vrijdag. Eigenlijk bijna hetzelfde als woensdag, maar dan een andere top (ook van H&M) en een haarbandje van Forever21.

Tijd om richting Brabant te gaan! Het duurde uiteindelijk allemaal nogal lang, omdat Kenny nog last minute spoedopnames had.

Vanuit de trein gingen we meteen door naar een goede vriend van ons voor een BBQ en gezelligheid, omdat hij half juli voor een half jaar naar het buitenland gaat. We aten heel lekker en kregen ook nog een magnum, jammie. Het was een hele gezellige avond, hier was ik wel even aan toe na al het studeren.

Met een gezellige avond werd deze week alweer afgesloten! Een drukke studieweek, maar gelukkig ook met gezelligheid van vrienden en familie. Volgende week ga ik onder andere uit eten, heb ik een herkansing en ga ik ook weer werken natuurlijk. Tot volgende week!

 

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
15 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Donnadr
2 jaren geleden

Dat hutje voor die hond is zo schattig!!!

Rebecca Denise
Rebecca Denise
2 jaren geleden

Ahhh dat hutje van de greetz doos! Wat lief en leuk bedacht.
Nu heb ik ook zin in magnum..

Forever38.com
2 jaren geleden

wow, dat basilicum plantje, hoe krijg je dat voor elkaar ?? Bij mij gaan ze na een week of wat al dood ..Gefeliciteerd trouwens met je 20 weken blog-jubileum 🙂

Forever38.com
2 jaren geleden
Reply to  levendeloes

Thanks voor de tips voor wat betreft het water geven. Ik ga dat zeker zo proberen !

Northflix
2 jaren geleden

Leuk om zo een kijkje in je leven te krijgen.
Basilicum overleed bij mij ook altijd vrij vlot, maar ik kreeg laatst de tip om blaadjes in het midden te plukken.
Nu gaat het beter.

www.irispraat.nl
2 jaren geleden

Omg die bobotie, ik vind die van Knorr dus al wel heel lekker. Kan me helemaal voorstellen hoe goed dit moet smaken, haha. En die muggenbult… ik heb er soms ook een op m’n hoofd waardoor het dus op een immense puist lijkt. Lucky me. :’)

Romy
2 jaren geleden

Ah, die hond, zo lief! En wat leuk, zo’n familiedag! Het klinkt echt heel tof, zeker inclusief échte bobotie. Fijn dat je er nu een paar tentamens op hebt zitten. Heel veel succes met de herkansing deze week! Enne, zelfs met muggenbult tussen je wenkbrauwen vind ik je er nog charming uitzien, hoor 🙂

TypischKim
2 jaren geleden

Wat leuk om te zien! Veel succes met de herkansing!