Favorieten van de Maand – Juni

De maand juni is werkelijk voorbij gevlogen en daarmee is de eerste helft van 2017 alweer voorbij! Ook was juni een maand vol warme zomerdagen, maar voor mij stond juni vooral in het teken van heel veel studeren. Deze maand heb ik weer een aantal mooie favorieten voor jullie en zoals jullie zo kunnen zien, zijn het vooral veel verzorgingsproducten! Lees vooral snel verder als je benieuwd bent.

#1 Garnier – Loving Blends Haarmasker

Eigenlijk is dit haarmasker van Garnier al langere tijd een favoriet, maar aangezien ik hem deze maand heb opgemaakt, besloot ik hem toch nog met jullie te delen! De ‘Loving Blends’-collectie van Garnier bestaat uit verschillende geurlijnen en dit haarmasker is uit de ‘Honing Goud’ geurlijn. Deze lijn wordt gekenmerkt door drie belangrijke ingrediënten: royal jelly, bijenbalsem en honing. Deze lijn is specifiek bedoeld om het haar te herstellen en dus vooral geschikt voor droog en breekbaar haar. Nu is mijn haar niet per se erg beschadigd, maar zeker in de zomer is het natuurlijk altijd goed om je haar wat extra te voeden en beschermen. De zon en het water van zwembaden of de zee kan je haar namelijk behoorlijk uitdrogen en beschadigen. Ik gebruik dit haarmasker meestal als vervanger voor mijn conditioner en laat het een aantal minuten intrekken nadat ik mijn haar heb gewassen. Ik laat het wat korter intrekken als ik lichte verzorging wil en als ik wil dat mijn haar heel goed gevoed wordt, laat ik het wat langer (ongeveer vijf minuutjes) intrekken. Als ik mijn haar uitspoel voelt het zijdezacht en goed verzorgd aan. Ook maakt dit haarmasker je haar makkelijk doorkambaar, wat voor mij altijd belangrijk is, omdat mijn haar vrij makkelijk klit. Het masker is ook goed betaalbaar en zeker aangezien Garnier regelmatig acties heeft, waarbij je deze maskers voor de helft van de prijs kunt scoren.

Als je haar wel wat extra verzorging kan gebruiken, kan ik dit masker zeker aanraden, ook wanneer je haar makkelijk in de klit raakt. Dit haarmasker is onder andere te verkrijgen bij Kruidvat voor €5,99.

#2 Rituals – The Ritual of Karma Scrub en Body Cream

Vorig jaar was deze lijn van Rituals de limited edition voor de zomer en omdat de ‘Ritual of Karma’-collectie zo populair was, besloot het merk de lijn ook dit jaar weer terug te brengen. Ik kende deze lijn vorig jaar nog niet, maar ben erg blij dat ik deze nu heb leren kennen! Ik gebruik om het moment de scrub en body cream namelijk met veel liefde. De geur van deze lijn is gebaseerd op lotus en witte thee, wat een hele lichte en zomerse combinatie is. Ideaal voor de warme zomerdagen dus! De scrub is ideaal om te gebruiken voor het scheren, omdat je zo ingegroeide haartjes voorkomt en je huid ook mooier en egaler bruin wordt (wel ook een SPF gebruiken natuurlijk!). De body cream gebruik ik graag na het douchen omdat deze volle crème  je huid heerlijk gevoed achterlaat. Het meest bijzondere aan deze crème is dat er een licht glittertje in zit. Dit glittertje is heel subtiel, dus je hoeft niet bang te zijn dat je eruit gaat zien als een discobal, maar schittert wel heel mooi in de zon waardoor je huid er heel gezond en gevoed uit ziet.

Deze producten zijn ideaal voor de zomer om je huid goed te verzorgen en voeden. De scrub is te verkrijgen voor €10,00 en de body cream voor €15,50. Beide producten worden verkocht bij Rituals winkels en shop-in-shops.

#3 Smith’s – Rosebud Salve

Al jaren gebruik ik met veel liefde de welbekende blikjes van Rosebud met daarin een multifunctionele balsem. Je kunt Rosebud gebruiken voor onder andere je lippen, droge plekjes of zelfs kleine wondjes. Het product is dus voor veel verschillende dingen te gebruiken, wat natuurlijk erg fijn is. Sinds een tijdje heb ik ook de tube-versie van deze fijne balsem ontdekt en dit is nog veel fijner dan de blikjes! In de tube zit de originele Rosebud Salve, maar doordat je niet met je vinger in een blikje hoeft, is het een stuk hygiënischer en ook beter te doseren. Ideaal dus! Ik gebruik de balsem het liefst voor mijn lippen omdat deze extreem goed voedend is en dus ideaal is voor droge lippen. Een tijdje geleden had ik hier door de plotselinge temperatuurwisselingen (warm-koud-warm etc) last van en Rosebud heeft perfect geholpen om dit tegen te gaan. Deze tubetjes zijn niet goedkoop, maar ze zijn zuinig in gebruik en zeker het geld waard.

Ben je fan van de originele Rosebud of wil je graag eens een fijne, voedende, multifunctionele balsem proberen? Dan kan ik deze Rosebud salve in een tubetje zeker aanraden! De Smith’s Rosebud Salve is onder andere verkrijgbaar bij Douglas voor €10,15.

#4 Harry Styles’ debuut album

Harry Styles bracht in mei zijn debuut album uit genaamd ‘Harry Styles’ en afgelopen maand werd ik er een beetje verliefd op. Ik denk dat hij met dit album vele mensen positief heeft verrast, waaronder mij! Ik zal eerlijk toegeven dat One Direction altijd wel een guilty pleasure is geweest, omdat de meeste nummers zo heerlijk vrolijk zijn en leuk om mee te zingen. Toch vond ik de muziek niet echt een kwalitatief hoogstandje, ondanks dat ik ervan kon genieten. Toen ik dit album van Harry Styles zelf hoorde, werd ik echter enorm verrast. Deze muziek is mooi en vol emotie. Hij doet me zelfs bij sommige nummers denken aan artiesten zoals John Mayer. En aangezien ik groot John Mayer fan ben, zegt dat iets! Mijn favoriete nummers van dit album zijn ‘Sweet Creature’ en ‘Sign of the Times’, maar ook de andere nummers zijn heel mooi. Ik vind het album ook ontzettend divers, wat zeker een pluspunt is. Ik heb dit album heel veel geluisterd tijdens het studeren en ook daar is het perfect voor!

Ook al ben je misschien niet direct een Harry Styles of One Direction fan, toch is dit album zeker het luisteren waard. Je zal waarschijnlijk verrast worden! Het album is onder andere te koop via iTunes en te beluisteren via YouTube (via de link hierboven).

Drie mooie verzorgingsfavorieten en nog een muziekfavoriet, dat was het lijstje voor juni alweer! Zeker in de zomer verzorg ik mijn lichaam graag goed, dus deze verzorgingsproducten waren meer dan welkom. Wat is jouw favoriete verzorgingsproduct voor de zomer?

 

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
20 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Donnadr
3 jaren geleden

Ik vind het album van Harry Styles ook zo mooi! Had nooit echt door dat hij zo’n mooie stem heeft…

Mariska
3 jaren geleden

Dat haar masker lijkt me zo fijn! Had er een conditioner van, was ik heel tevreden over. Rituals ruikt altijd zo lekker 😀

Sija
3 jaren geleden

Ik hoor alleen maar positieve dingen over dat haarmasker van Garnier! Ik heb de shampoo en conditioner en het serum daarvan al eens gehad en wil het masker nu ook wel eens proberen. Ik wist helemaal niet dat rosebud ook in tubes verkrijgbaar is! Veel beter 🙂 Leuk artikel Loes! <3 Liefs, Sija

marleen
3 jaren geleden

Ik ben ook écht verrast door Harry Styles, haha! Top muziek! En Loving Blends wil ik graag nog een keer proberen! Ik durf alleen niet af te wijken van mijn oude vertrouwde Andrélon hahaha!

Danielle
3 jaren geleden

Ja de Loving Blend is heerlijk, ik heb deze lijn nu ook in de douche staan. Mijn haar is beter dan ooit te voren, heerlijk! Mooie producten.

Laura
3 jaren geleden

Oeh, ben wel benieuwd naar dat haarmasker! Heb ook echt een nieuwe nodig. Die ik had is op. Gebruik nu kokosolie, alleen dat is zo tijdrovend.

Romy
3 jaren geleden

Oh, die lijn van Rituals lijkt me wel wat! Ze hebben bij Rituals sowieso altijd heerlijke producten. Wat een mooi album trouwens ook! Ik wist helemaal niet dat Harry Styles zo goed kon zingen eigenlijk.

Natascha - BeautyOpinie
3 jaren geleden

Fijn is de Karma geur he? Ik vind dit denk ik de lekkerste lijn die er is! Helaas krijg ik alleen uitslag van de producten 🙁

Lianne
3 jaren geleden

Oh, die Rituals producten lijken mij echt erg fijn. Ik vind scrubben altijd even een klusje, maar daarna voelt het zo zacht aan.

Jonna@Burgertrutjes
3 jaren geleden

De rosebud zalf is super fijn he? Ik heb deze maand een nieuwe fijne shampoo ontdekt