Levende Loes #21 – 1 tot 7 juli

Weer een nieuwe week, met (weer) veel studeren, maar ook gezelligheid. Zo ging ik uit eten met mijn familie, kreeg ik goed nieuws en had ik een bruiloft. Kijk je mee?

Zaterdag

Zaterdag begon ik met het ultieme weekendontbijt: beschuitjes met hagelslag! Ik heb nooit hagelslag in huis, maar mijn ouders regelmatig wel, dus als ik daar ben, maak ik er altijd even gebruik van.

Zaterdag stond verder grotendeels in het teken van studeren!

Eind van de middag stopte ik met studeren en ging me omkleden, want we zouden ‘s avonds naar uit eten gaan. Ik droeg onder andere de rok die je laatst in een shoplog kon zien. Hij is van Steps. Ik draag een blouse en schoenen van Esprit en een jasje van River Woods.

Ook nam ik eindelijk mijn Mulberry Lily weer eens mee! Ik ben dol op deze tas, maar ben wel bang voor beschadigingen omdat hij zo duur was.. Toch moet ik hem maar wat vaker dragen!

We gingen uit eten bij Amarone in Rotterdam ter ere van de verjaardag van mijn vader. We aten een heleboel lekkere dingen waaronder eend, truffelrisotto, makreel en Hollandse nieuwe. Ook werd ik natuurlijk erg blij van de chocolaatjes die we kregen bij de thee/koffie. Dat is stiekem mijn favoriete onderdeel.

Zondag

Ook zondag stond grotendeels in het teken van studeren, maar omdat ik best moe was van twee late avonden besloot ik dit lekker op het balkon te doen. Ik kroop op de loungeset met een dekentje en mijn laptop. Het was niet erg warm buiten, maar op het balkon was het heerlijk!

Mijn moeder was kersen gaan halen bij de kersenboer in de buurt en dit zijn echt de allerlekkerste kersen.

Zo heerlijk als er voor je gekookt wordt, dat mis ik soms een beetje aan thuis wonen. Sla met pompoenpitjes, krieltjes, een ei en een sateetje.

We gingen ‘s avonds weer terug naar Maastricht, wat niet zonder slag of stoot ging. Heel veel treinen reden namelijk niet. Uiteindelijk waren we ruim een half uur vertraagd, wat nog mee viel. Ik haalde op Eindhoven Centraal snel nog ijskoffie voor ons, lekker!

Maandag

Vorige week liet ik jullie al zien dat het zo goed ging met mijn basilicumplant en maandag zag ik dat ‘ie zelfs bloemetjes kreeg! Zo leuk!

Tijdens het studeren heb ik altijd zin in snacks, frambozen zijn dan heerlijk!

Maandag kreeg ik het cijfer van een herkansing terug en tegen alle (vooral de mijne) verwachtingen in had ik hem GEHAALD! Dat betekende dat ik officieel door mag stromen naar jaar 2 van rechten. Dat was natuurlijk heel fijn nieuws, dus ik haalde Prosecco om het te vieren/te proosten.

Dinsdag

Dinsdag was de laatste dag voor mijn herkansing, dus ik studeerde eigenlijk de hele dag daarvoor.

‘s Middags ging ik bijles geven en omdat het de laatste bijles voor de zomervakantie was, kreeg ik een cadeautje. Super lief! Een lekkere douchegel en spons, altijd leuk.

Ook kwam er weer een nieuw telefoonhoesje van AliExpress binnen. Begint mijn verslaving op te vallen? Ik probeer niet meer te bestellen, maar ik zie steeds zoveel leuke hoesjes en ze zijn zo goedkoop! Er kwam trouwens ook een ander pakketje binnen, maar dat ga je aanstaande vrijdag zien.

Ik maakte een vegetarische curry als avond eten en het smaakte heel lekker! Ik wil nog steeds een keer experimenteren met het maken van mijn eigen curry-pasta, want nu gebruik ik het uit een pakje en dat wil ik eigenlijk zo min mogelijk doen..

Na het avondeten nam ik de laatste dingen voor mijn tentamen door, lekker met een koffie verkeerd op de bank.

Woensdag

Woensdag had ik ‘s ochtends mijn herkansing en poeh, het was pittig! Het was vooral een heel groot tentamen, waardoor ik zeven blaadjes voor- en achterkant volgeschreven heb. Ik had dus een flink lamme arm naderhand.

Na mijn tentamen had ik flink honger en ik maakte ook een lekkere smoothie met banaan en frambozen.

Nog een pakketje van AliExpress: een afstandbediening voor mijn Canon. Ik had er al eerder eentje besteld, maar die ging met geen mogelijkheid open om de batterij erin te doen. Ik bestelde dus een nieuwe, want duur zijn ze niet. Tot nu toe ben ik er super tevreden over!

Ik ging ‘s middags even naar de action om wat huishoudelijke dingen in te slaan, maar ook voor wat dingen voor productfotografie. Hopelijk gaan jullie hier snel meer van zien!

Ik probeerde een nieuw recept uit: bladerdeegpakketjes met spinazie en feta. Ze waren goed gelukt en heel lekker! We aten er een simpele salade naast.

Donderdag

Donderdag sliep ik een beetje uit en begon ik de dag lekker op bed met een ontbijtje. Ik vind dat zo heerlijk! Ik begon met een blogrondje.

Ik studeerde vast wat en maakte ook wat productfoto’s voor mijn blog. Vrijdag zien jullie het resultaat!

Ik at al vroeg (rond drie uur ‘s middags) want ik moest ‘s avonds werken. En ja, ik ben zo iemand die dol is op ananas op pizza, ik snap ook niet waarom mensen dat zo vies vinden?! Na het eten ging ik een avond werken en ik was flink afgepeigerd toen ik thuis kwam.

Vrijdag

Vrijdag had ik opeens zulke vreemde uitslag na het douchen. Op de foto zie je het niet heel goed, maar het waren heel veel kleine rode bultjes, op mijn armen. Ik had me wel ingesmeerd met een body cream, maar die zat ook op andere plekken op mijn lichaam en daar had ik geen reactie. Ook had ik eerder nog nooit zo’n reactie gehad.. Beetje vreemd! Gelukkig jeukte het niet en was het snel weggetrokken.

We gingen weer op weg naar Brabant! Bij Starbucks haalde ik wat te drinken, voor mezelf een lekkere mango ice tea en een lekkere karamel brownie erbij, moet kunnen.

We hadden maar een paar uurtjes thuis voordat we weer weg moesten, maar in die tijd heb ik natuurlijk wel lekker gekroeld met Harry en hem uitgelaten.

We hadden ‘s avonds een bruiloft, dus ik trok mijn rok van Steps weer uit de kast. Ik combineerde hem dit keer met een simpel groen topje van H&M en schoentjes van Zalando.

We gaven geld aan het bruidspaar als cadeau, maar wel op een hele leuke manier. Ik had een plaatje gevonden op Pinterest en mijn schoonzusje flanste het in elkaar. Het is dus een trouwauto met daarachter een ‘just married’-slinger, waar geld aan vast zit. Een leukere manier om geld te geven dan in een envelop, toch? We hebben een hele gezellige avond gehad en lekker veel gedanst, precies waar ik aan toe was na deze week.

Deze week is weer voorbij gevlogen, door het studeren, maar gelukkig heb ik het ook gezellig gehad. Helaas heb ik volgende week nog 1 hertentamen maar daarna EINDELIJK vakantie! Poeh, daar kijk ik naar uit. Heb jij al vakantie?

 

Misschien vind je dit ook leuk?

18
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
8 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
levendeloesJoanneLauraRomyEem Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Donnadr
Gast

Ik had al zin in hagelslag, maar nu helemaal! Ik moest ook wel echt lachen over die afstandbediening hahaha

Danella
Gast
Danella

Succes met je hertentamen!

Linda
Gast

Liefde voor jouw mooie Mulberry Lily tas! Ik vind de kleur ook echt heel erg mooi. En wat een origineel trouwcadeau, het is inderdaad zoveel leuker geven dan alleen een enveloppe!

Sija
Gast

Ik vind die rok van Steps echt moooi! <3 Handig hé zo’n afstandsbediening voor je camera? Ik kan echt niet meer zonder, haha. Wat heb je een leuk trouwcadeau gemaakt, super origineel 🙂 Liefs, Sija

Annika - Mrs. Marvelous
Gast

Leuke week weer, succes met je hertentamen, gaat vast goed komen, je werkt er hard voor!

Eem
Gast

Super mooie rok! En een tipje voor je basilicum: Knip de bloemetjes zo snel mogelijk eraf! Hierdoor veranderd de smaak vd basilicum, hij gaat wanneer hij bloeit (vind ik) juist richting munt smaken.

Romy
Gast

Wat supergoed van je tentamen! Gefeliciteerd!! Ik ga hard voor je duimen dat je je hertentamen ook goed hebt gemaakt. Dat trouwcadeau is echt superleuk gedaan! Wat een tof idee! En heb je heel misschien een linkje naar de verkoper van die afstandsbediening? (#durftevragen ;)) Ik zoek al een tijdje ook zoiets, maar heb geen idee waar ik op moet zoeken. Oeps!

Joanne
Gast

Heerlijk, al die foto’s van eten en drinken haha! En een afstandsbediening is echt ideaal! Gebruik ‘m ook erg vaak 🙂