Review – Kruidvat Super Lash Serum

Een tijd geleden was er veel te doen rondom het ‘Super Lash’-serum van Kruidvat. Ik ging ook overstag en schafte dit serum aan. Inmiddels gebruik ik het al een tijdje en vandaag deel ik daarom met jullie mijn mening. Benieuwd naar het effect van dit serum, lees snel verder!

Begin april werd er veel gesproken over het wimperserum wat Kruidvat uit bracht en ook ik kocht het serum om uit te proberen. Inmiddels gebruik ik het zo’n 12 weken. Ik review dit product dus nu pas, zodat ik een goed beeld kon geven van de werking op de langere termijn. Het serum belooft je wimpers langer, dikker en sterker te maken, wat natuurlijk mooie beloftes zijn. Allereerst, er zijn een aantal slechte geluiden geweest omtrent dit product, omdat het schadelijk zou kunnen zijn voor de huid rondom de ogen. Je zou klachten zoals een allergische reactie, of huidverkleuring kunnen krijgen door een van de ingrediënten in het product. Ik heb hier op geen enkele manier iets van ervaren, dus heb besloten dit product gewoon te gebruiken.

Zoals je ziet, is het kwastje van het serum heel dun en smal, eigenlijk net zoals een kwastje van een vloeibare eyeliner. Je brengt het ook aan zoals je doet bij een eyeliner, namelijk op de wimperrand. Het is niet de bedoeling dat dit serum in contact komt met je ogen, dus breng het echt op de wimperrand aan en niet in je oog. Ook is het niet de bedoeling dat je het op je onderste wimpers gebruikt, omdat het hierdoor gemakkelijk in je ogen kan komen. Als je knippert, zul je merken dat er wel wat product op je onderste wimpers komt, dus deze zullen ook een beetje groeien vaak.

Dit waren mijn wimpers voordat ik begon met het gebruiken van het serum van Kruidvat. Links zie je mijn wimpers zonder iets erop, rechts met mascara. Mijn wimpers zijn vrij donker en stevig van zichzelf, maar steken wel vrij recht vooruit. Ik gebruik dan ook dagelijks een wimperkruller. Ik ben altijd redelijk tevreden geweest over mijn wimpers, omdat ze met een laagje mascara over het algemeen goed zichtbaar waren.

Na 12 weken gebruik zien mijn wimpers er zo uit. Links zijn mijn wimpers naturel, in het midden gekruld en rechts met mascara. Zoals je meteen kunt zien, zijn mijn wimpers van nature wat langer en gekrulder dan voorheen. Zeker wanneer ik mascara aanbreng, merk ik meteen verschil omdat mijn mascara veel mooier aanbrengt. Mijn wimpers zijn daadwerkelijk een stuk langer en blijven mooi in model gedurende de dag. Ook klontert mascara minder snel. Of mijn wimpers veel sterker zijn, durf ik niet met zekerheid te zeggen en ook qua dikte merk ik niet per se verschil. Het voornaamste verschil is dus de lengte en hoe mijn wimpers reageren op het aanbrengen van mascara.

Mijn wimpers springen er meer uit en mijn mascara zit mooier. Ik ben super tevreden over het resultaat en blijf dit serum zeker gebruiken! Ik heb het gevoel dat mijn make-up er in zijn geheel mooier uit ziet omdat mijn wimpers mooier zijn en het doet mijn ogen ook meer spreken. Kruidvat geeft aan dat je voor optimaal resultaat het serum zo’n 16 weken iedere dag moet gebruiken en dat je na deze kuur over kunt stappen naar zo’n drie/vier keer per week.

Het Super Lash Serum is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €9,99. Dit is een stuk goedkoper dan de meeste wimperserums en dus zeker het proberen waard. Heb jij wel eens een wimperserum gebruikt?

Misschien vind je dit ook leuk?

41
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
20 Comment threads
21 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
Levende Loes bestaat 1 jaar! + winactie | Levende LoesLevende LoesLindalevendeloesFrieda van Leiden Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Donnadr
Gast

Nu ben ik ook heel erg benieuwd eigenlijk! Ik heb al best lange wimpers van mezelf, maar more = more 😀

brightmorningdew
Gast

Wauw voor een tientje is dit het proberen wel waard! Binnenkort maar eens kijken bij de kruidvat!

glamourmoes
Gast

Wat fijn dat het bij jou zo goed werkt! Ik zie wel duidelijk verschil.

Oui Nathalie
Gast

wauuuuw wat een prachtig resultaat!

Marloes
Gast

Zo, dit product heb ik helemaal gemist, haha. Ik ken de Revitalash wel, maar die is behoorlijk duur. Deze klinkt goed zeg, mooi resultaat! 🙂

Jessica J.
Gast

Knap effect, alleen heb ik gelezen dat de ingrediënten niet bijster lief zijn.

Annika - Mrs. Marvelous
Gast

Haha, ik heb hier net een artikel over geschreven, komt volgende week online. Ik ben er ook heel tevreden over. Je ziet echt een duidelijk verschil!

sylvia
Gast

Oh wat een handig serum zeg, ik kende dit helemaal niet. ps.Je staat echt heel mooi op de laatste foto!

Sija
Gast

Wow, ziet er goed uit Loes! Mooie foto’s 🙂 Ik ben ook erg benieuwd naar dit serum, misschien toch maar eens proberen!

Laura
Gast

Haa, mijn artikel hierover staat ook al klaar om online te komen! Goed verschil zeg! Ik ben ook echt blij met dit spul!

Susan | susanblogt
Gast

Wauw, wat tof om te zien dat het echt werkt! Misschien moet ik het ook maar eens aanschaffen ^^

Nathalie
Gast

Wouw wat ziet dit er tof uit!! je ziet echt effect…. ik heb zelf nog nooit een serum gebruikt maar misschien moet ik het toch maar eens gaan proberen:D

Danella
Gast
Danella

Oh ziet er goed uit! Denk dat ik het ook nog wel een keertje ga proberen, al heb ik me tot nu toe wel een beetje laten beïnvloeden door de ‘je ogen verkleuren ervan’-verhalen.

Romy
Gast

Wauw, jowu wimpers! Zelfs zonder dit serum vind ik ze al mooi! Maar wat geeft het serum een mooi effect! Echt een fijn product zo te zien!

Forever38.com
Gast

Wow, prachtig zeg ! Ik heb een tijdje een wimperserum gebruikt dat ook erg goed werkte, maar het bijbehorende prijskaartje was wat minder leuk dan deze van het Kruidvat. Bedankt voor de review, ik ga ‘m gauw halen !

Mariëlle
Gast

Ik heb eens zo’n serum van Catrice geprobeerd en dat werkte ook als een malle! Nu heb ik er een van Biomed, ben heeeel benieuwd!

Frieda van Leiden
Gast
Frieda van Leiden

Hallo,
Ik gebruik het serum nu zo’n 12 weken en ben supertevreden mijn wimpers zijn echt langer en donkerder geworden.
Nu ben ik rond gaan googelen op de ingredienten en eerlijk gezegd flink ongerust geworden aangezien er bimatoprost in zit wat permanente verkleuring van de iris kan geven vooral bij een lichte gemixte oogkleur b.v. blauwe ogen kunnen bruin worden.
Durf het nu eigenlijk niet langer te gebruiken.

Linda
Gast
Linda

Ik gebruik het sinds begin april, nu is het 17 oktober. Mijn wimpers zijn idd langer dan ooit. Maar op de plek waar ik het smeerde is een soort geultje in de huid ontstaan. Dit is gevoelig. En kan ook verklaren waarom de wimpers langer lijken. Als de huid zich terugtrekt als het ware, lijken de wimpers langer. Vanwege de gevoeligheid en het feit dat het er raar uitziet twijfel ik of ik wel door moet gaan. Ben ik de enige?

Linda
Gast
Linda

Ik bedoelde sinds begin augustus!!

trackback

[…] heb ik heel veel verschillende artikelen geschreven en mijn best gelezen artikel is die over het Kruidvat wimperserum. Die wordt dagelijks nog heel veel gelezen, blijkbaar zijn heel veel mensen benieuwd naar de […]