New In – Haarbandjes van AliExpress

Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben in mijn fotodagboeken, die ik elke maandag plaats, begin ik een lichte AliExpress-verslaving te ontwikkelen. Een tijdje geleden bestelde ik een aantal haarbandjes bij deze verkoper, die ik vandaag met jullie ga delen. Ook deel ik een aantal verschillende haarstijlen in combinatie met de haarbandjes! Kijk je mee?

#1 Donkerblauw met een wit streepje

Ik ben dol op donkerblauw en op streepjes, dus dat ik dit haarbandje moest bestellen wist ik al meteen. Ik denk dat dit haarbandje super leuk gaat staan bij een witte top, een wit jurkje, of juist bij een basic outfit met veel blauw, om je outfit net wat meer op te leuken. Ik draag hier een lage knot, een middenscheiding en vooraan wat losse plukjes. Dat staat lekker nonchalant.

#2 Mosterdgeel met een lichter geel streepje

Dit haarbandje is eigenlijk hetzelfde als de vorige, maar dan in een andere kleur. Ik had naar aanleiding van de foto’s online de kleur wel iets anders verwacht, iets meer okergeel. Dat viel een klein beetje tegen toen ik hem ontving, maar toch vind ik hem wel heel tof. Het kleurtje is zowel leuk voor in de zomer als in de winter denk ik! Ik heb hier met het haarbandje heel mijn haar naar achter gedaan, wat ik leuker vind staan dan verwacht. Ik vind het nog steeds een klein beetje tuttig, maar het is wel heel fijn om je haar uit je gezicht te hebben.

#3 Donkerblauw met een witte print

Dit exemplaar is ook donkerblauw (het is en blijft mijn favoriete kleur nu eenmaal) met een witte bloemenprint. Ook deze lijkt me super leuk om te combineren met een witte top of wit jurkje. Ik draag hem op de tweede foto over mijn haar heen, een beetje op mijn voorhoofd. Ik denk dat ik het zelf niet zo snel zo naar buiten zou dragen, maar voor een festival lijkt het me wel tof. Op de onderste draag ik hem met een lage staart, een schuine scheiding en wat losse plukjes aan de voorkant. Ik vind het heel leuk om hem zo te combineren!

#4 Donkerblauw met een gekleurde print

Weer een donkerblauw exemplaar.. Volgende keer moet ik eens wat andere kleurtjes bestellen! Dit donkerblauwe haarbandje heeft wel een wat gekleurde print, wat ik heel leuk vind. Het lijkt me leuk om dit te combineren met een outfit waarin net een klein beetje rood in terug komt bijvoorbeeld, zodat je het een beetje matcht. Ik draag het haarbandje hier met los haar in een zijscheiding en heb mijn haar wel wat naar achteren, dus zonder losse plukken aan de voorkant. Een hele simpele, maar leuke manier om een haarband te dragen!

Dat waren alle haarbandjes. De kwaliteit van deze haarbandjes is voor de prijs ($1,62) prima. De stof is vrij dun en voelt een beetje als polyester, maar dat vind ik voor in mijn haar niet erg. Het is juist fijn dat de stof ook niet te dik is, want dat draagt wat prettiger voor in de zomer. Ik had mijn bestelling overigens in ongeveer 3 weken in huis. Ik ben benieuwd wat jullie van dit artikel en deze haarbandjes vonden! Dragen jullie zelf wel eens zo’n soort haaraccessoire? 

Misschien vind je dit ook leuk?

29
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
15 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Shoplog AliExpress | Levende LoeslevendeloesMariëlleKimberlyRobin Valentine Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Madelon
Gast

Oh wat een leuke haarbandjes! Ook leuke ideeën van hoe je ze kan dragen. Ik heb er zelf eentje thuis liggen, maar ik weet nooit zo heel goed wat ik er mee moet. Ik denk dat ik gewoon moet uitproberen!

Sija
Gast

Wat een super leuk haarbandjes! Het staat je ook erg mooi, geeft een beetje een bohemian look, daar hou ik van! 😀

Donna
Gast

Echt hele leuke foto’s Loes! Ze staan je echt super.

Laura
Gast

Staat je leuk die haarbandjes! Ik draag die eigenlijk nooit. Die soort bandjes doen me wel denken aan de haarbandjes die ik vroeger droeg. Toen ik nog heeeeel klein was.

jonnaburgertrutjes
Gast

Super leuk!! Lang leve Aliexpress 🙂

Marlous
Gast

Wat een leuke haarbandjes! Ik heb laatst ook een sjaaltje gekocht om als haarbandje in m’n haar te dragen. Ik vind het er super leuk uitzien, maar m’n vriend vindt me niet een poetsvrouw :p

Sandra
Gast

Wat zijn ze allemaal leuk!! Ik vind die gele ook wel tof hoor. Jammer dat hij een beetje anders qua kleur is uiteindelijk, maar alsnig vind ik hem erg leuk staan. 🙂 Ik wil zo’n haarbandje ook wel eens proberen! Lijkt me lekker als het heel warm is.

Danielle
Gast

Wat zijn ze super leuk ! Ik ben alleen heel slecht met dat soort dingen in mijn haar doen en dan ligt het weer in de kast.

Romy
Gast

Wauw, ze staan je allemaal zo goed! Ik vind die gele ook heel mooi, ondanks dat je de kleur anders had verwacht. Bij mij staat zo’n haarbandje niet zo leuk met mijn halflange haar, maar bij lang haar vind ik het echt heel mooi staan.

Larissa Daily Struggles
Gast

Oooh wat een leuke haarbandjes! Ik twijfelde al een tijdje of ik ze zou aanschaffen, maar vind ze in de meeste winkels te duur. Dit is een goed alternatief! Ben wel benieuwd of het leuk staat bij halflang haar, maar met een rommelig knotje kan het vast.

Fashionlover
Gast

Super leuk deze haarbandjes en heel handig voor de zomer! Ook fijn dat je meteen verschillende haarstijlen ermee laat zien.

Robin Valentine
Gast

ze staan je echt super leuk! je kan het echt goed hebben 😀

Kimberly
Gast

Wat een ontzettend leuke haarbandjes! Ik kan ook niet kiezen welke ik het leukste vind eigenlijk haha. Ik draag de laatste tijd ook vaker van dit soort haarbandjes en was nog opzoek naar wat leuke dus ik ga eens even kijken 😀

Mariëlle
Gast

Ik dacht altijd dat zoiets me niet zou staan, maar ik vind het eigenlijk echt mega leuk <3

trackback

[…] tijdje geleden deelde ik al een artikel met jullie waarin ik een aantal haarbandjes liet zien die ik gekocht had via AliExpress. Sinds dat […]