Mijn Wishlist #2

Een tijdje geleden deelde ik mijn wishlist met jullie, waar ik inmiddels al een aantal dingen vanaf heb kunnen strepen. Vandaag deel ik een nieuwe wishlist met jullie. Kijk je mee?

 

#1 Leren bikerjack
Al jaren draag ik een leren jack, die inmiddels aardig versleten is en aan vervanging toe. Aangezien een leren jasje toch echt een must have is in mijn garderobe, wil ik heel graag een nieuwe. Je kunt iedere outfit stoerder maken met zo’n jasje en het is de ideale jas voor in de herfst!

#2 Nike Internationalists
Een paar nieuwe sneakers stond vorige keer ook al op mijn wishlist, maar aangezien ik ze nog niet aangeschaft heb, staan ze er dus nog steeds op! Inmiddels heb ik de Zalando kinderafdeling ontdekt, waar je sneakers voor een klein prijsje kunt kopen. De maten lopen meestal tot 40, dus als je maat niet te groot is, kun je voortaan makkelijk daar je schoenen kopen.

#3 Cameratas
Ik heb mijn spiegelreflex camera inmiddels al een aantal jaren, maar ik heb er nog steeds geen fatsoenlijke cameratas voor. Ik vind alle tassen namelijk te saai of lelijk.. Ik ben dus op zoek naar een mooie, liefst leren, cameratas! Als je tips hebt, zijn ze meer dan welkom, dus laat ze vooral achter in de reacties!

#4 Kimono
Iedere ochtend draag ik een badjas na het douchen en in de winter ben ik dol op mijn dikke, warme ochtendjas. In de zomer is hij toch echt een stuk te warm, dus ik wil graag een wat dunner en lichter exemplaar. Een mooie luchtige kimono is dan natuurlijk perfect!

#5 Rains regenjas
Deze wishlist lijkt vol te staan met jassen, maar dit is echt de laatste! De afgelopen tijd zie ik regelmatig de regenjassen van Rains voorbij komen en ik vind ze ontzettend leuk. Vooral de pasteltinten, ze hebben lichtblauwe, roze, en lichtgele, vind ik heel erg leuk. En een regenjas komt natuurlijk goed van pas in Nederland, zeker met de naderende herfst!

#6 Gezelschapsspel
Ik ben dol op spelletjes, maar behalve een set kaarten hebben we eigenlijk niet in huis. Ik zou dus graag een aantal leuke gezelschapsspellen hebben! Ik vind het namelijk heel leuk om op een vrije avond of in de vakantie gezellig een spel te spelen. Dat is ook wel eens leuk in plaats van Netflix!

Dit was mijn tweede wishlist alweer, met een aantal mooie, nieuwe items! Stiekem weet ik al dat ik een item af kan strepen van dit lijstje, omdat ik mijn verjaardagscadeau van mijn ouders al heb uit mogen zoeken. Maar welk item dat is, dat zie je binnenkort!

 

Misschien vind je dit ook leuk?

21
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
10 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
levendeloesJessica J.SanneIrisRomy Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Susan
Gast

Oooh die regenjas is echt mega fijn! Ik heb hem zelf in het roze (maar dat wist je wel haha ;)) en ben er echt mega blij mee.

Natascha
Gast

Die regenjas is inderdaad super leuk!! Één van de weinige regenjassen die ik ook echt mooi er uit vindt zien 🙂

Marloes - GLAMOURMOES
Gast

Spelletjes heb ik ook helemaal niet behalve kaarten. Ik vind Kolonisten ook super leuk om te doen. Leuke wishlist. Die regenjas is ook erg leuk!

Babs
Gast

Wat een leuke regenjas is dat!
Toevallig kregen wij gisteren een gezelschapsspel “in de bus”. Was van de Postcodeloterij en ik had gekozen voor “De slimste mens ter wereld”.. leuk om met dit miezer weer te doen!

Oui nathalie
Gast

Leuke wishlist!
Een leren jasje en kolonisten van catan wil ik ook graag nog:-)

Donna
Gast

Oh, zo’n leuke wishlist! Ik vind gezelschapsspelletjes ook heel leuk, maar helaas deelt niemand hier thuis die mening 🙁

Anne - Ditisanne.nl
Gast

Wat leuk! Die cameratas is erg gaaf! Eigenlijk nooit over nagedacht dat er ook niet-saaie cameratassen bestaan; wij hebben echt zo’n supersuffe toeristencameratas.
Komt goed uit want over een maandje ben ik jarig! 🙂

Gezelschapsspelen vind ik ook superleuk; wij spelen de laatste tijd heel vaak het Keezenspel. Een mix tussen pesten en mens-erger-je-niet, maar wel tien keer leuker! Heel verslavend en supergezellig spel!

Romy
Gast

Oeh, ik ben benieuwd welk item je voor je verjaardag krijgt binnenkort. Wat een leuke wishlist! Vooral die tas vind ik mooi. Zelf heb ik al jaren een hele saaie cameratas. Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat er zulke mooie alternatieven zijn 🙂 Toch eens kijken!

Iris
Gast

Die regenjas is zo leuk! En Catan vind ik ook zooo leuk!!

Sanne
Gast

Ik hou van spelletjes! Ik woon nu bijna zes jaar samen en we hebben in die zes jaar een hele kast vol bij elkaar gespaard:’D

Jessica J.
Gast

Mijn neplederen jasje is ook aan vervanging toe. En toevallig heb ik vorige maand een felrode Rains-regenjas voor m’n verjaardag gekregen. Topding! ♥