Review – Mac Extra Dimension Skinfinish in Beaming Blush

Al een hele tijd had ik de Beaming Blush van Mac op het oog. Ik heb al best veel make-up, dus kon het niet echt goed praten, maar omdat ik nog vijf euro korting had bij Douglas, besloot ik hem toch aan te schaffen. Vandaag vertel ik wat ik ervan vind!

De Beaming Blush van Mac is een Extra Dimension Skinfinish. Deze skinfinish wordt door Mac zelf omschreven als een ‘liquid highlight powder’. Het zou dus als ware een vloeibare poeder zijn, met de bedoeling om als highlighter te gebruiken. De uitdrukking ‘liquid powder’ snap ik niet helemaal, want in mijn beleving is dat een paradox, maar ik kan wel begrijpen wat Mac ermee bedoelt. Beaming Blush is namelijk een hele zachte poeder, die heel gemakkelijk in gebruik is. Ik vind deze verpakking van Mac trouwens zoveel mooier dan de nieuwere verpakking van de Mineralized Skinfinish. Ik ben benieuwd of ze deze ‘oude’ verpakkingen weer helemaal terug gaan introduceren?

Zoals je kunt zien is Beaming Blush een hele zachtroze kleur, met veel rosé gouden glans. De dimensie van deze highlighter is heel bijzonder, omdat het in ieder licht weer een andere kleur is. Dit is ook kenmerkend voor deze hele lijn met producten, want de Extra Dimension-lijn staat bekend om de bijzondere kleuren en glans. Beaming Blush is dus ook heel bijzonder en ziet er altijd weer anders uit op je gezicht. De glans van deze highlighter is heel intens, dus je moet wel een beetje oppassen dat je niet teveel aanbrengt. Persoonlijk houd ik wel van een iets heftigere highlight, maar door de intense pigmentatie word je dus snel een discobal en dat is niet per se het doel van highlighter natuurlijk, haha.

Ik breng Beaming Blush graag aan op mijn wangen, cupidoboogje en de brug van mijn neus, maar ook regelmatig in de binnenste ooghoek of over het gehele ooglid. Deze kleur is namelijk ook perfect als oogschaduw!

Ik ben dol op highlighter, zeker voor in de zomer! Deze highlighter van Mac is ontzettend bijzonder en heel intens. Als je dol bent op bijzondere highlight-kleuren, is dit zeker een aanrader. Ik gebruik hem al met veel plezier en ga dat deze zomer ook zeker nog doen!

De Beaming Blush Extra Dimension Skinfinish is onder andere verkrijgbaar bij Douglas €31,00.

 

 

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
25 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Iris Jonet
2 jaren geleden

Wauw! Wat een gaaf product! Die zou ik met heel veel liefde gebruiken!

Donnadr
2 jaren geleden

Ohhhhhhhhhhhhhhhh deze is ook zo mooi!!!! Nu wil ik deze ook help.

Laura
2 jaren geleden

Oooh die is zeker mooi zeg! Ik houd ook van een aanwezige highlighter, mag best gezien worden haha.

Larissa Daily Struggles
2 jaren geleden

Oohh deze is heel erg mooi. Nu moet ik voor mijzelf een goed excuus verzinnen om deze aan te schaffen haha.

Rebecca Denise
Rebecca Denise
2 jaren geleden

Wauw ik heb deze al vanaf december in mijn concepten staan omdat ik dacht dat deze niet meer te koop was hahah. Oeps, wel dus. Wat is ie mooi he!!

Sija
2 jaren geleden

Deze is echt zo moooi! Ik vind highlighter ook een geweldig product. In de zomer, winter, altijd, haha! Deze zou ik ook wel willen toevoegen aan mijn collectie.

Daphne
2 jaren geleden

Haha, best verwarrend, de naam en dan het product. Je verwacht een blush, maar het is een highlighter. Maar ik vind ‘m pretty!!

Lieke
2 jaren geleden

Hij is prachtig! Ik heb de Show Gold Extra Dimension Skinfinish.

TypischKim
2 jaren geleden

Wauw, die is erg mooi!

mylouslifestyle
2 jaren geleden

Wauuww En die foto’s, mag ik vragen welke camera of effect je gebruikt? Ben zelf een beetje opzoek naar de juiste effectjes voor een foto op mijn blog! Alvast bedankt!

jouvence
2 jaren geleden

Wauw, erg mooi! Ik heb hiervan de kleur; show gold. xx

Kimberly
2 jaren geleden

Wat is deze mooi!! <3 Wat doe je me aan nu wil ik deze ook haha! Ik hoop trouwens dat ze deze verpakking houden, ik vind het zoveel fijner in gebruik

trackback

[…] skinfinish van Mac heb ik al een tijdje en ik schreef er zelfs een uitgebreid artikel over vorig jaar. Afgelopen jaar heb ik hem regelmatig gebruikt en vond ik hem keer op keer […]