Levende Loes #23 – 15 tot 21 juli

Welkom bij een nieuwe ‘Levende Loes’! Deze week geniet ik van mijn vakantie en spreek ik met vriendinnen af, drink ik veel koffie en moet ik ook een aantal dagen werken. Kijk je mee?

Zaterdag

Zaterdag moest ik de hele middag werken, dus de eerste foto is van mijn avondmaal! Kenny had dienst dus ik flanste een simpele salade voor mezelf in elkaar, met gebakken aardappeltjes.


Een van de aankopen van mijn shopdag met mijn moeder (wat je in de vorige Levende Loes zag) is deze portemonnee. Ik was al langer op zoek naar een iets kleinere portemonnee die wat beter in verschillende tasjes zou passen. Ik ging uiteindelijk voor deze van Fred de la Bretoniere. Ik ben er super blij mee! Ik deelde hem zaterdagavond even opnieuw in en omdat ‘ie een stukje kleiner is, was het wel even passen en meten. Mijn andere portemonnee zat ook zo vol met troepjes, haha!

Nog een aankoopje: deze ijsvormpjes van Lidl. Gisterenavond maakte ik de eerste ijsjes ermee, met banaan, framboos en yoghurt! Even een nachtje de vriezer in.

Zondag

Een snelle selfie voordat ik zondag de hele dag aan het werk ging! Op een of andere manier lijk ik hier best bruin? Ben ik niet, haha.

Het was een drukke werkdag, dus ik was blij dat ik een korte koffiepauze kon nemen. Toch gaat de dag altijd extra snel als je zo druk bezig bent, dus de dag vloog om!

Kenny kookte ‘s avonds en we probeerden voor het eerste de falafel van de Lidl uit. Ik vond het een succes! Falafel is natuurlijk ook goed zelf te maken, maar dit is ook handig als je een keer geen zin hebt om de moeite te doen.

Ook probeerde ik het eerste zelfgemaakte ijsje uit. Eigenlijk is het gewoon een bevroren smoothie op een stokje, maar dat maakt het niet minder lekker. Ook een succes dus!

Ik had een nieuwe melkopschuimer en probeerde thuis de ijskoffie van Nespresso na te maken. Ook maakte ik nog een warme latte voor Kenny. Voor een eerste poging vond ik het prima gelukt: ook al een succes dus!

Maandag

Maandag was de eerste dag van de vakantie dat ik lekker uit kon slapen zonder wekker, dus dat deed ik dan ook. Ik maakte als ontbijt kaascroissantjes en die at ik op in bed met een vlog. Het fijnste aan vakantie vind ik dit soort momenten!

Ik had eigenlijk heel de dag weinig gepland, dus maakte wat productfoto’s en werkte aan wat artikelen. Ook keek ik de nieuwste aflevering van Orphan Black. Het is zo spannend!

Na het eten maakte ik weer lekker ijskoffie en ik bakte er ook een bananenbrood bij. Er zat trouwens cacao doorheen, dus het is niet aangebrand, zoals een beetje lijkt. Hij smaakte erg goed!

Bij de Lidl kocht ik deze leuke lampjes, die nu bij ons voor het raam hangen. Ik vind het zo gezellig als ze ‘s avonds aangaan! Ook veranderen ze van kleur, heel leuk. Ze hadden ook versies met lampionnetjes trouwens, dus zeker een aanrader als je nog op zoek bent naar leuke lampjes. We keken ‘s avonds nog een aantal afleveringen van Modern Family en toen was de maandag alweer voorbij!

Dinsdag

Dinsdag droeg ik deze outfit! Een rokje van Esprit, topje van H&M en ik droeg er later witte Converse bij.

De PostNL-man kwam langs met heel wat pakketjes! Een reuze H&M bestelling, mijn nieuwe zonnebril en een doos van Zalando vol broeken voor Kenny.

Via Brandfield bestelde ik deze zonnebril! Het was een cadeautje aan mezelf omdat ik ‘over’ ben naar het volgende jaar van rechten (en misschien zelfs mijn propedeuse ga halen!). Hij was zo leuk verpakt in een heel schattig tasje. Het is trouwens de Ray-Ban Highstreet Round in de kleur Turtledove.

Ik bestelde dus ook een flinke hoeveelheid kleding bij de H&M en besloot op mijn Instagram Stories een shoplog te doen. Ik vond het leuk om te doen, maar kreeg niet zoveel reacties.. Dat vond ik wel jammer! Uiteindelijk gaat er heel veel terug en houd ik maar een aantal items.

Nog een keer een zelfgemaakt ijsje, dit maal een waterijsje met frambozen. Goed gelukt waren deze!

In de middag ging ik met de trein richting Nijmegen om een vriendin op te zoeken. Ik begon aan dit boek, het levensverhaal van Christiane F., maar dan het vervolg op het originele boek. Ik zit er nog niet helemaal lekker in, maar dat komt hopelijk nog!

In Nijmegen aten we een lekkere pastaschotel en kletsten bij. Na het eten besloten we toch nog even de stad in te gaan om een rondje te lopen. We hadden namelijk wel zin in een ijsje. Ik ging voor pistache!

Aangezien het deze week de Vierdaagse was in Nijmegen, was het heel druk in de stad. Overal was muziek, podia, eetkraampjes en zelfs een soort mini-kermis op bepaalde plekken. Super leuk! Dit is op de Waalkade. Ik ging na het rondje door de thuis weer de trein in en was uiteindelijk rond middernacht thuis. Hele gezellige avond hadden we!

Woensdag

Woensdag was het ontzettend warm en trok ik dus een zomerse outfit aan. Topje is van H&M (uit mijn shoplog!), shorts van American Eagle, schoentjes van Clarks. Ik vond het wel wennen om een off the shoulder topje te dragen, maar ik vind het wel heel chique en zomers staan.

Ik ging ‘s middags lunchen met een vriendin en ik at een kipsalade. Lekker en gezond!

Terwijl we op het terras zaten, begon het opeens enorm te regenen en onweren. Totaal tegen de weersvoorspelling in, want het zou eigenlijk ‘s avonds pas gaan regenen. Gelukkig zaten we onder de parasol en werden we niet nat. We hadden een hele gezellige middag en hebben lekker bijgekletst.

Na het lunchen ging ik nog even langs Hollister, want ik had echt nog wat lange broeken nodig. Gelukkig was er nog sale en scoorde ik twee broeken, allebei voor maar 18,99 per stuk! Dat is flink afgeprijsd, dus ik was heel blij. Ook kocht ik nog een leuke top voor een tientje.

Toen ik thuis kwam, begon ik vrijwel meteen met het avond eten. Er stond een simpele couscous op het menu!

Een beetje een donkere foto dit.. Maar Kenny en ik hadden ‘s avonds een filmavond met een lekker kaasplankje en ijskoffie. Heel fijn om even tijd voor elkaar vrij te maken!

Donderdag

Donderdag had ik een afspraak in de stad en dronk ik daarna een kop koffie. Ik word zo blij van latte art! Ik wil het nog steeds leren.

Verder stond donderdag grotendeels in het teken van huishoudelijke taken zoals de was, boodschappen doen en koken. Ook deed ik iets wat ik al veel te lang niet gedaan had: mijn kwasten wassen. Doen jullie dat keurig elke week/twee weken? Want ik ben er super laks in.. oeps.

‘s Avonds aten we lasagna (waar ik geen foto van heb, omdat we al zaten te eten voor ik er erg in had, haha) maar ik maakte ook vast soep volgens dit recept voor de dag erna, zodat ik niet na mijn werk nog moest koken.

Ik was op zoek naar iets in het keukenkastje en kwam drie halve zakjes bakpoeder tegen.. Dit is zo typisch iets voor mij! Denken dat het op is en dan gewoon een nieuwe pakken..

Vrijdag

Vrijdag werkte ik de hele dag en was ik aardig moe toen ik thuis kwam. Gelukkig had ik dus al soep gemaakt en ook al foccacia’s gebakt, dus we konden meteen eten!

Ook mijn pakketje van Fashionology kwam binnen met oorringetjes. Ik keek hier al maanden naar, dus was super blij dat ze eindelijk binnen kwamen. Het was wel een ware hel om ze in te doen, want het kostte heel veel moeite en mijn oren waren best geïrriteerd er door..

Ik had een lekker rustig avondje met Modern Family op de bank en sneed ook een watermeloen. Zo’n heerlijke zomerse snack!

Met een dag werken eindigt deze week alweer. Volgende week moet ik heel wat dagen werken, maar ik ga proberen genoeg foto’s te maken! Ik heb ook een gezellige avond gepland met vriendinnen en het is de laatste week voor onze vakantie, dus vermoedelijk ga ik me daar ook al een beetje op voorbereiden. Tot volgende week!

 

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
27 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Susan
2 jaren geleden

Ohhh ik moet ook mijn kwasten nog wassen..Goede reminder. Hoe is het trouwens gegaan met je tentamens laatst? Alles gehaald?

Kim
Kim
2 jaren geleden

Wat een leuke zonnebril! Staat je erg goed. Mijn kwasten wassen is ook iets wat ik vaker moet doen, haha.

alovelyadventurenl
alovelyadventurenl
2 jaren geleden

Wat een heerlijke week zowel letterlijk als figuurlijk ik ga ook maar weer eens bananenbrood bakken zo lekker!

Laura
2 jaren geleden

Haha Lidl is echt chill soms met de non food spullen die ze hebben! Ik kocht pas een super cute deurmat met een kat erop bij de Lidl. Die falafel moet ik ook eens proberen. Mijn portemonnee is nog kleiner trouwens (net iets groter dan een pasje), ik haat grote portemonnees! Kan er niet mee overweg. Bovendien past ie overal in.

Laura
2 jaren geleden
Reply to  levendeloes

Ja die heb ik ook nog als ik écht heel weinig mee wil nemen!

TypischKim
2 jaren geleden

Wat leuk, zelf ijsjes maken. Wil ik binnenkort ook weer eens gaan doen. En watermeloen vind ik ook echt heerlijk!

Rebecca Denise
Rebecca Denise
2 jaren geleden

Oeh wat hebben jullie telkens lekkere avondeten haha, mag ik een voorbeeld aan nemen. De falafel van Lidl vind ik zelf ook erg lekker!

Romy
2 jaren geleden

Zo te lezen heb je lekker genoten van je week! Heerlijk om na alle harde studeren wat tijd te hebben om naar de stad te gaan of te shoppen. Wat een mooie zonnebril heb je gekocht trouwens. Groot gelijk dat je jezelf die cadeau deed voor het over zijn naar het volgende jaar 🙂

Chelsey
2 jaren geleden

Wat een vervelend weekje heb jij gehad zeg, haha! Genieten. Die ijsjes zien er lekker uit trouwens.

Marlous
2 jaren geleden

Ik moest lachen om je bananenbrood, ik dacht inderdaad dat hij helemaal aangebrand was haha! Leuke dingen heb je gekocht en je ijsjes zien er goed uit, dat wil ik ook nog eens zelf maken!

Donnadr
2 jaren geleden

Zo’n leuke week! Ik dacht dat je bananenbrood verbrand was, sorry. Gelukkig was dat niet, haha.

Kelly
2 jaren geleden

Wat een leuke week heb je gehad! Die ijsjeshouders zijn echt heerlijk met dit weer. En wat heb je een leuke blog! Ik ben je gelijk beginnen te volgen 🙂

Elana
2 jaren geleden

Wat een leuke foto’s! Prachtige portemonnee zeg!!

Amy feller
2 jaren geleden

OH, grappige week.
Het ziet er goed uit dat je deze week een geweldige tijd hebt.