Favorieten van de Maand – Juli

In juli maakte ik mijn laatste tentamens en begon mijn vakantie officieel! Het was ook qua weer een echte zomerse maand, alhoewel we ook (helaas) flink wat regen gehad hebben. Het blijft Nederland natuurlijk! Vandaag deel ik mijn favorieten van de afgelopen maand.

#1 Ray-Ban Highstreet Round

Onder andere op mijn Instagram en in een fotodagboek had ik mijn nieuwste aanwinst al gedeeld: een nieuwe Ray-Ban zonnebril! Omdat ik over was naar het tweede jaar van rechtsgeleerdheid (en inmiddels alle studiepunten binnen heb!), wat me aardig veel moeite heeft gekost, besloot ik mezelf te verwennen. Ik wilde al een tijdje een andere/extra zonnebril en besloot dus een nieuwe Ray-Ban aan te schaffen. Ik draag al heel wat jaren een Ray-Ban en ben ontzettend tevreden over dit merk. De brillen zijn trendy, zitten fijn en beschermen je ogen goed tegen de zon. Kortom, deze zonnebrillen doen alles wat je van een zonnebril verwacht. Ik ben gegaan voor de Ray-Ban Highstreet Round in de kleur Turtledove en ben super blij met mijn keuze. Het model is tijdloos, maar de kleur is wel wat specialer. Ik heb deze bril al met veel plezier gedragen afgelopen weken en ga dit de rest van de zomer ook zeker blijven doen!

Ray-Ban zonnebrillen zijn onder andere verkrijgbaar bij de opticien of warenhuizen zoals de Bijenkorf. Ik kocht deze bril via Brandfield voor €119,00. De prijzen kunnen per winkel/website verschillen.

#2 Modern family

Al jaren is Modern Family een televisieserie die ik zo nu en dan kijk als ik het zag op televisie en ik vond het altijd erg grappig. Deze serie staat ook op Netflix en deze maand begon ik bij seizoen 1 te beginnen! Stiekem waren er nog aardig wat afleveringen die ik nog nooit had gezien. Deze serie draait om een familie die op een bijzondere manier in elkaar steekt, wat veel grappige situaties oplevert. Ik vind Modern Family ontzettend grappig en vind het heel fijn dat de afleveringen maar twintig minuten duren. Zo is het makkelijk om eens tussendoor, bijvoorbeeld tijdens een pauze van het studeren zoals ik deed, een aflevering te kijken, zonder dat je meteen een uur vast zit aan de tv. Ben je op zoek naar een luchtige, grappige serie voor tussendoor, dan is Modern Family zeker een aanrader.

Modern Family is te bekijken op Netflix, maar wordt in Nederland ook uitgezonden op Comedy Central.

#3 Nespresso Iced Coffee

Als jullie mijn fotodagboeken lezen, dan heb je vast al gemerkt dat ik heel wat ijskoffie gemaakt en gedronken heb. Ik vind het een ultiem zomerdrankje en ontzettend lekker! Nespresso bracht recent twee soorten koffiecapsules uit, de Intenso on Ice en de Leggero on Ice. Deze koffiecapsules zijn speciaal uitgebracht om ijskoffie mee te maken en een limited edition voor de zomer! De soorten koffie in deze capsules zijn zo geproduceerd dat ze niet bitter worden als ze koud geserveerd en gedronken worden, wat met het gebruiken van gewone koffie wel kan gebeuren. Ze zijn dus echt ontwikkeld om ijskoffie mee te maken! Ik gebruik deze capsules in combinatie met ijsklontjes en koud melkschuim (gemaakt met een melkopschuimer) om zo de perfecte ijskoffie te maken. Er komt dus geen extra zoetstof of suiker aan te pas, wat betekent dat de ijskoffie niet bijzonder ongezond is! Normaal, in koffietentjes bijvoorbeeld, wordt er vaak wel een zoetstof toegevoegd, wat dit zomerse drankje al een stuk minder gezond maakt. De optie voor thuis van Nespresso is dus lekker en je kan er zonder schuldgevoel van genieten! Ik ga deze zomer in ieder geval nog lekker veel ijskoffie maken.

De ‘Intenso on Ice’ en de ‘Leggero on Ice’ zijn de limited editions van Nespresso voor deze zomer en te verkrijgen voor €0,45 per capsule.

#4 Vevina Friction Protection Cream

Over mijn laatste favoriet van juli heb ik al een artikel geschreven een tijdje geleden, maar ik wilde het nog eens extra benoemen omdat het echt een heel fijn product is. Vevina is namelijk een anti-friction cream, wat betekent dat het een crème is die beschermd tegen wrijving van de huid, waar veel mensen in de zomer last van hebben wanneer ze bijvoorbeeld korte broeken dragen. De huid kan op verschillende plekken zoals de bovenbenen en -armen vervelend tegen elkaar wrijven, waardoor de huid geïrriteerd raakt of er zelfs schaafplekken ontstaan. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend en een beetje een domper op de mooie zomerdagen! Vevina brengt een beschermlaagje op je huid aan, waardoor deze frictie niet meer plaats kan vinden en je huid beschermd blijft. Ik heb het al meerdere malen gebruikt op warme dagen en het werkt echt ontzettend goed! Nu hoef ik me niet meer druk te maken over het dragen van een extra broekje onder rokjes of jurkjes en kan ik gewoon genieten van het bloten-benen-weer! Zeker een plekje in mijn favorieten waard dus.

Vevina is onder andere verkrijgbaar op de officiële website voor €10,50 maar ook te bestellen via onder andere Bol.com.

Weer een aantal mooie favorieten deze maand en dit keer weer vooral lifestyle-favorieten! Ik ben benieuwd wat de tweede maand van de zomervakantie mij voor favorieten gaat brengen. Wat zijn jullie favorieten voor de zomer tot nu toe?

Misschien vind je dit ook leuk?

22
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
11 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
levendeloesNicoleLauraRomyBabs Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Sylvia
Gast

Wat een fijne spulletjes! Ik heb even die frixtioncrème gemist. Maar dat is wel heel handig. Ik ga het zeker op mijn to buy lijstje schrijven om uit te proberen

Rosita Elise
Gast

Die friction cream ziet er echt fantastisch uit, er gaat ook een andere rond waar ik erg nieuwsgierig naar ben. Ik ga binnenkort op vakantie en dan ben ik wel van plan om jurkjes te dragen.

Ik lust zelf geen koffie, maar je zou bijna die cupjes gaan bestellen alleen al omdat ze er zo fantastisch uit zien!

Ik ben benieuwd naar de volgende maand!

Robin
Gast

wat tof van nespresso! dat wist ik niet, super handig dat ze dat uitbrengen.

Donna
Gast

Ik wil zo graag een keer ijskoffie maken. Ik ga eens kijken of het met de Senseo (don’t judge hahaha) ook kan!

marielle
Gast

Ik heb sinds kort ook een fancy koffiezet apparaat, geweldig! Ik snap helemaal dat je zoveel liefde hebt voor de iced koffie!

Rachel
Gast

Wat een heerlijke favorieten zeg

Danielle
Gast

Wat een mooie favorieten. Super toffe zonnebril!

Babs
Gast

Ik ben dol op Modern Family, zo grappig! Mooie Ray-Ban, dat zijn zulke goede brillen, zitten goed en staan geweldig. hij is prachtig!

Romy
Gast

Wat een prachtige zonnebril zeg! Modern Family is ook een van mijn favoriete series. Ik heb echt maar heel weinig series gekeken in mijn leven, maar dit is een van de series waarvan ik echt een paar seizoenen achter elkaar heb gezien op tv 🙂

Laura
Gast

Nu die creme tegen schurende benen ook nog eens in je favorieten staat, moet ik denk ik maar echt eens gaan overwegen deze aan te schaffen 😮 Alhoewel de zomer niet echt korte rokjes/jurkjes toe staat….

Nicole
Gast

Erg leuke favorieten! Ik vind de zonnebril heel mooi. Modern Family is echt een geweldige serie!