Levende Loes #25 – 5 tot 12 augustus

Deze week weer een normale ‘Levende Loes’, maar niet helemaal normaal, want deze week is ‘ie een dagje langer! Ik ben namelijk gisteren vertrokken naar Liverpool, waar volgende week maandag mijn dagboek van online komt, en eigenlijk zou ik de zaterdag daarvoor niet in een fotodagboek doen. Maar aangezien ik niet zo heel veel foto’s had deze week en zaterdag nog een gezellige dag was, heb ik besloten die dag hieraan te plakken! Kijk dus snel verder!

Zaterdag

Zaterdagochtend sliepen Kenny en ik uit, aangezien we pas laat terug kwamen van onze vakantie in Edinburgh. We waren nog bij mijn ouders en gingen ‘s middags gezellig met ze lunchen bij Colins in Breda, een hele hippe tent.

De vrijdag ervoor was mijn zwager jarig, daarom gingen we zaterdagavond gezellig langs. We namen dit cadeautje mee: een pizzaplank die hij graag wilde en wat leuke ingrediënten erbij voor de pizza zelf. De foto is niet al te duidelijk, maar je begrijpt het punt.

We hadden dus een hele gezellige avond met zijn vieren, met drankjes (ik was de bob, dus cola en thee haha). We speelden een spelletje waarbij de kaartjes je gespreksonderwerp bepalen. Super leuk! Uiteindelijk werd het best wel laat en lagen we pas om twee uur in bed.

Zondag

Het allerlekkerste zondagontbijtje bestaat toch wel uit beschuitjes met hagelslag.

Mijn ouders waren zo lief om ons naar Maastricht te brengen en toen ik thuis kwam, lagen er een heleboel kleine AliExpress pakketjes op me te wachten, altijd leuk!

Onze avond bestond vooral uit chillen op de bank met Modern Family en een kaasplankje. We hebben niet altijd een fiets in de woonkamer staan trouwens, haha. Deze stond er even tijdelijk voor tijdens de vakantie.

Maandag

Maandag had ik lekker een dag vrij, wat ik ontzettend fijn vond, aangezien ik aardig moe was van het weekend en de twee late avonden (ik ben echt een bejaarde). Ik deed die dag lekker rustig aan, maakte veel productfoto’s en ging boodschappen doen. Het resultaat hiervan hebben jullie al gezien, ik fotografeerde hier namelijk het Naked Heat palette van Urban Decay.

Wat ik altijd heel fijn vind aan vakantie: lekker weer zelf koken. Kenny maakte noodles met allerlei soorten groenten en cashewnoten.

Ik maakte ‘s avonds nog een look met het Naked Heat palette en dit is de waarheid achter zo’n foto: een onopgemaakt rood gezichtje, met maar 1 opgemaakt oog. Ziet er altijd grappig uit haha.

IJskoffie maakt me blij, zeker met perfect schuim, dus ik vond het een goed make-uploos selfiemoment haha! Mijn ijskoffie verslaving is wel duidelijk inmiddels denk ik.

Dinsdag

Dinsdag moest ik heel de dag werken en maakte ik me ‘s ochtends op met het Naked Heat (ja alweer) palette. Mijn ogen sprongen er echt uit, ook al zie je dit niet zo goed op deze foto, en dat vond ik zo mooi!

Ik moest dus heel de dag werken, maar had gelukkig even een pauzemomentje met een lekker verse jus. Ik was echt kapot na deze dag!

Thuis aangekomen had Kenny al gekookt, dit maal couscous met gegrilde groenten. Zo fijn als iemand voor je kookt.

Ik plofte die avond op de bank met mijn laptop en een nieuwe aflevering van Orphan Black. Ook dronk ik thee uit mijn nieuwe Blond Amsterdam mok, die ik gekregen heb van mijn moeder omdat ik er laatst 2 had laten vallen.. Heel lief.

Woensdag

Woensdag was geen bijzondere dag. Ik was vrij en had echt een huishouddagje. Ik draaide wasjes, ruimde wat op en ging een pakketje wegbrengen. Niet heel spannend dus.

‘s Avonds at ik de curry van OhMyFoodness die ik jullie afgelopen vrijdag in het artikel liet zien! Echt comfort food vind ik dit.

De rest van de avond blogde ik lekker en werkte ik wat vooruit voor mijn vakantie. Dit artikel hebben jullie inmiddels al kunnen zien!

Donderdag

Donderdag begon met een aanrader, namelijk deze crackers van Action! Bolletje heeft ook dit soort crackers, maar die zijn natuurlijk een stukje duurder en deze zijn goedkoop en lekker!

Ik maakte donderdagochtend al een begin met inpakken omdat ik de dag erna al richting Brabant zou gaan en nog moest werken, dus ik moest voor ruim een week aan spullen meenemen. Ik ben dan altijd bang om dingen te vergeten en dergelijke..

Ik at al op tijd, aangezien ik de koopavond moest werken. Ik maakte een goed gevulde salade met onder andere een eitje (van opa, dus geen onveilig eitje!), aardappelpartjes, feta en groenten.

Die avond sprokkelde ik ook mijn toiletspullen bij elkaar. Ik verbaas me erover hoeveel ik altijd meeneem en dit zijn eigenlijk alleen de basics. Ik zou liever meer meenemen, maar aangezien we alleen met handbagage reizen, ging dat niet.

Vrijdag

Vrijdag ging ik met mijn koffertje richting het werk. Ik zou meteen na mijn werk de trein in gaan, dus ik moest al mijn spullen vast meenemen.

Na een dagje werken ging ik de trein in en at daar deze salade. Hij viel nogal tegen en was niet zo lekker.. Eigenlijk vallen dit soort voorverpakte salades me altijd tegen! Ik moet ze niet meer kopen..

In de trein checkte ik vast de weervoorspelling voor de vakantie, maar dat beloofde niet veel goeds.. Hopelijk valt het uiteindelijk mee, net zoals in Edinburgh!

Ik moest vanaf Eindhoven met de snelbus naar Tilburg wegens werkzaamheden. Ik krijg altijd zo’n schoolreisjesgevoel van dit soort bussen! Ik haalde lekker ijskoffie voor in de bus. Eenmaal aangekomen bij mijn ouders deed ik niet veel bijzonders meer. We kletsten lekker bij en ik ging op tijd naar bed.

Zaterdag

Zaterdag werd ik wakker bij mijn ouders thuis. Ik ging voor een outfit met mijn tuinbroek! Dat was alweer even geleden.

Het was zaterdag een beetje gek weer: het begon mistig, regende ook regelmatig, maar als de zon scheen was het heerlijk warm.

Ondanks de mist, begon ik met een ontbijtje op het balkon! Het balkon van mijn ouders is overdekt, dus ideaal vertoeven. Ik dronk karnemelk, wat heel lang geleden was. Ik vond het niet super lekker, maar wel weer eens leuk om te proberen.

Zaterdagmiddag ging ik naar de kapper en dat is niet altijd een charmant gezicht. Ik appte deze foto naar Kenny om te vragen wat hij van mijn nieuwe look vond, haha.

Gelukkig was het eindresultaat wel heel mooi! Nog steeds lekker veel lengte, maar het valt allemaal weer een stuk mooier. Ben er heel blij mee!

Na de kapper ging ik, zoals de traditie bij ons is, lunchen met mijn ouders. Ik ging voor een club sandwich met kip, altijd goed!

De rest van de middag deed ik niet veel bijzonders, ik ging langs bij mijn oma en pakte de laatste dingen in. ‘s Avonds maakte mijn moeder dit heerlijke toetje: chocoladecake met vruchten en een ijskoffie. Zo lekker! Verder deed ik ‘s avonds niet veel, maar ging ik op tijd naar bed. De wekker ging namelijk om 4.30 weer, om naar Schiphol te vertrekken! Maar dat zie je volgende week weer.

Een dagje extra dit keer, wat hopelijk de weinig foto’s van sommige dagen een beetje goed maakt! Volgende week maandag zien jullie mijn fotodagboek van Liverpool. Nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker volgende week terug! 

 

Misschien vind je dit ook leuk?

12
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
levendeloesBabsDonnaChelseyLaura Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Susan
Gast

Ik vind je haar heel erg mooi! Dat over die toiletspullen is trouwens erg herkenbaar..

Daphne
Gast

Oeh, ik ken Colins in Breda nog helemaal niet, terwijl dat toch echt m’n tweede thuisstad is!

Laura
Gast

Je haar is mooi geworden! Zeker nog heel lang! Ik vind de hoeveelheid nog best wel schappelijk! Volgens mij weet ik nog meer mee te nemen met alleen handbagage.

Chelsey
Gast

Leuke foto’s allemaal en weer lekker veel eten. Je haar is echt mooi geworden!

Donna
Gast

Je haar is zo mooi!!!!

Babs
Gast

Wat zit je haar prachtig! Modern Family, daar zijn wij ook dol op en die beschuitjes, jammie!