Levende Loes #26 – 19 tot 25 augustus

Welkom terug bij ‘Levende Loes’! In deze rubriek laat ik je zien wat ik deze week gedaan heb. Deze week krijg je een indruk van het weekendje wat ik met Kenny doorbracht in Roermond en hoe ik een van de laatste vakantieweken besteedde. Kijk je mee?

Zaterdag

Zaterdagochtend reden Kenny en ik met de Beetle (ik blijf dol op deze auto!) richting Roermond, waar we een nachtje zouden slapen. We kwamen rond de middag aan bij het hotel.

 

In de middag relaxte we lekker bij het hotel, maar eind van de middag gingen we richting de stad. We liepen een rondje door de outlet en de binnenstad, waar ik dit mooie plaatje schoot! Ik vond de binnenstad echt heel leuk en gezellig. We gingen op de markt zitten bij een restaurantje om wat te eten, maar daar heb ik bewust mijn telefoon in mijn tas gelaten. Soms moet je gewoon even genieten van het moment in plaats van foto’s maken!

Zondag

Zondagochtend gingen we nog even een rondje lopen door de designer outlet en dronken koffie (met een taartje!) bij Starbucks. Daarna gingen we weer op naar huis!

Thuis zette ik het plantje neer wat we van mijn moeder gekregen hadden. Het is een vetplantje en ik vind de pot zo leuk!

We bestelden ‘s avonds lekker lui sushi en keken heel wat afleveringen van ‘the Blacklist’. De perfecte afsluiting van een fijn weekend! Dit was ook meteen ons ‘afscheidsmaal’, want vanaf maandag gingen we weer goed aan de slag met gezond eten en bewegen.

Maandag

Maandag deed ik boodschappen en ging ik ook even langs de bloemist. Ik besloot een kleurrijk boeket te halen en werd er meteen blij van!

Die dag maakte ik ook wat productfoto’s, wat ik vaak doe in combinatie met deze gekleurde vellen van de Action. Ideaal om je foto’s wat op te leuken!

We aten weer eens de quesadillas die je in dit artikel kon zien. Blijft een favoriet.

We maakten nog een avondwandeling, wat heerlijk is hier in Maastricht. Niets fijner dan door de heuvels wandelen.

Dinsdag

Dinsdag vulde ik vast de maandplanning voor september in die jullie in mijn AliExpress shoplog al konden zien. Tot nu toe vind ik het heel handig en overzichtelijk, maar september is nog niet begonnen natuurlijk.

Ook probeerde ik het aquarelsetje uit wat je in de shoplog kon zien. Ik begon met het maken van een watermeloen. Het is natuurlijk niet perfect, maar ik vond het leuk om te doen!

Ik had de smaak te pakken, dus ik besloot nog iets anders te maken, een pauwenveer dit keer. Ik vind hem niet geweldig gelukt, maar vind de kleurtjes uiteindelijk toch wel leuk!

‘s Avonds maakte ik de linguine met gegrilde groenten, waarvan jullie het recept woensdag eindelijk in een blogpost gaan zien! ‘Grappig’ feitje is dat ik tijdens het koken en het schieten van de foto’s mijn hoofd enorm, tot bloedens toe zelfs, stootte, dus ik had een beetje hoofdpijn de rest van de avond.

Ondanks de hoofdpijn gingen we toch nog een eindje wandelen!

Woensdag

Woendag was het weer echt zomers weer (29 graden!) dus ik trok ook een zomerse outfit aan. Top is van Levi’s, rok van H&M (geloof ik?), sandaaltjes van Clarks.

Ik ging voor het eerst sinds een paar weken weer bijles geven, wat ontzettend leuk was! We oefenden onder andere met lezen.

In mijn fotodagboek van Liverpool konden jullie mijn nieuwe blouse van Primark zien, maar helaas zat er na 1 keertje wassen al een gat in?! Ik baalde ontzettend, maar heb hem gelukkig kunnen dichtnaaien. Ik ben niet echt goed met naald en draad, maar dit lukte aardig. Hopelijk blijft het redelijk zitten.

 

 

Ik at op tijd en flanste een makkelijke salade in elkaar. Zoiets is altijd goed en lekker snel! Aangezien ik op tijd moest eten, was dat wel zo handig.

Ik moest op tijd weer weg, want ik had ‘s avonds een teammeeting van het werk. Ik friste me op en deed mijn nieuwe muntkettinkje aan. Nogal iets uit de shoplog van vorige week! Ik draag hier Cannes van NYX op mijn lippen trouwens.

Donderdag

Donderdag probeerde ik nog wat uit met waterverf en ook al vond ik de drie linkse ijsjes wel aardig gelukt, het softijsje rechtsonder vind ik nogal lelijk geworden, haha. Ach, foutjes moeten ook kunnen!

Ik besloot mijn nieuwe muffinblik uit te proberen en kleine cakejes te bakken!

Het werden gezonde cakejes met onder andere banaan en cacaopoeder. Eigenlijk gewoon mini bananenbroodjes! Ze smaakten goed, maar wel een beetje ‘plastic’? Ik heb dit vaker als ik bak met banaan.. Dus als iemand tips heeft!

Ik at donderdag alleen, dus besloot een flinke pan groentensoep te maken, waar ik de volgende dag ook nog van kon eten al lunch. ‘s Avonds blogde ik wat en keek ik een film.

Vrijdag

Vrijdag maakte ik het artikel voor het recept van aanstaande woensdag en dit is vast een sneak peek voor jullie! Voor het hele recept moet je woensdag even terug komen.

Vanaf 11 uur was ik al aan het wachten op een pakketje, maar uiteindelijk was hij vertraagd.. Heel irritant, want ik moest nog boodschappen doen! Uiteindelijk kwamen ze om kwart voor vijf, dus toen kon ik eindelijk de deur uit.

Het pakketje waar ik op wachtte was van zalando en er zaten nieuwe chelsea boots in! De chelsea boots die ik had droeg ik inmiddels al twee jaar en ze waren flink afgedragen. Ik besloot dus een nieuw paar aan te schaffen. Ik vind ze heel tof, maar ze zijn wel wat glad qua zool.. Ik denk wel dat ik ze ga houden. Wat denken jullie?
Vrijdagavond deed ik verder niet veel bijzonders! Aangezien Kenny niet thuis was dit weekend at ik een hartig taartje met geitenkaas en keek ik de nieuwste Disneyfilm op Netflix. Een prima avondje dus!

Alweer een van de laatste weken van de vakantie.. Volgende week zien jullie nog een laatste fotodagboek dat ik vakantie heb en daarna begin ik weer aan het nieuwe academisch jaar! Heb jij nog vakantie en zo ja, wat zijn jouw plannen voor de laatste vakantieweek/weken? 

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
20 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Donna
2 jaren geleden

Ik vind je pauwenveer juist weer wel heel erg leuk!

Susan
2 jaren geleden

Ik vind je veer ook goed gelukt haha! Beter dan ik kan. En wat een heerlijk weer is het bij jullie<3 Lekker hoor!

Rebecca
2 jaren geleden

Wauw ik vind die tekening van de pauwenveer ZO mooi! Ook heel goed dat je op de markt je telefoon hebt weggelaten. Ik doe dat ook steeds vaker en vind dat mensen dat veel meer moeten doen. Gewoon genieten!

Jessica J.
2 jaren geleden

Ahh, bijna herfst! Dan kan ik ongegeneerd elke week een gigantische pot soep maken, hehe. Je salade ziet er ook erg lekker uit. Geniet nog van de laatste weken vakantie! Hier is het inmiddels al een aantal jaren gedaan met de pret, ik werk fulltime. 🙂

Laura
2 jaren geleden

Wat jammer van dat gat! Lekker dat jullie een weekendje weg waren! Wij waren vorige week nog op vakantie. Nu helaas alweer terug 🙁

Oui nathalie
2 jaren geleden

Super leuk allemaal! Wat goed dat je zo gezond bezig bent!:-)
En ik vind je aqurel goed gelukt! Ben gek op de meloen!

Romy
2 jaren geleden

Die pauwenveer en de ijsjes zijn echt leuk geworden! Zeker vaker doen, dit aquarellen 🙂 En wat leuk dat je een nachtje weg was met Kenny. Altijd heerlijk om er even op uit te gaan! Die enkellaarsjes zijn ook gaaf trouwens. Ik zou ze zeker houden 🙂

Babs
2 jaren geleden

Wat een leuk overzicht en een leuke week heb je achter de rug!Ik vind dat je mooie aquarellen gemaakt hebt, ik heb het een keer geprobeerd maar dat leek nergens op… Mooie bloemen (moet ik ook weer eens gaan kopen)

Johanne
2 jaren geleden

Omg, heb jij (of je vriend?) een gele Beetle? Mijn droomauto is een gele Fiat 500 (heb een witte), maar een gele Beetle komt toch echt wel in de buurt, haha. Mooie schoenen, ik zou ze houden!

Lianne
2 jaren geleden

Lekker eten komt er allemaal voorbij! 🙂 En wat kan je leuk tekenen/schilderen, het ziet er prachtig uit. Die watermeloen en ijsjes vind ik zo leuk.