Review – Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Crème

Al jarenlang gebruik ik regelmatig de gezichtsverzorging van Estée Lauder. Zo ben ik bijvoorbeeld groot fan van de make-up remover en een aantal van de moisturizers. Vandaag vertel ik jullie wat ik van de Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Crème vindt.

De Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Crème (wat een mond vol!) is een voedende gezichtscrème met SPF 15. De crème is lekker voedend maar voelt licht aan op de huid en trekt ook snel in. Dat vind ik altijd een van de belangrijkste dingen van een crème omdat ik graag snel door wil kunnen met mijn make-up.

De crème is bedoeld voor de normale tot gecombineerde huid. Ik heb zelf een huid met allerlei soorten ‘problemen’. Mijn huid kan vettig zijn, maar ik heb ook wel eens last van droge plekjes of juist wat acne. Ik vind het dus belangrijk een goede huidverzorging te gebruiken en deze crème sluit goed aan bij mijn huid. Hij voedt mijn huid zonder hem vettig achter te laten. Ook is deze moisturizer te verkrijgen voor de droge huid, dit is dus vrijwel hetzelfde product, alleen dan met een andere voedende factor. De geur van dit product is heel lekker fris trouwens, een beetje ‘waterachtig’, als je dat zo kan noemen.

Dit zijn de ingrediënten, voor de liefhebbers. De crème bevat trouwens SPF 15, wat ik heel erg fijn vind. Ik ben namelijk best laks in het smeren met zonnebrand in de winter bijvoorbeeld, terwijl dit eigenlijk wel nodig is om je huid goed te beschermen. Door dan een crème te dragen waar SPF in zit, bescherm je je huid in ieder geval al met je huidverzorging. Dat vind ik dus een groot voordeel!

De Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Crème is op het moment onder andere te verkrijgen bij Douglas voor €38,31 voor 50ml, omdat er een kortingsactie is! Als je deze crème uit wil proberen, zou ik dus snel een kijkje nemen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Laura
2 jaren geleden

Ziet er een goede crème uit! Ik heb er ooit ook eentje gehad van Estée Lauder en daar was ik ook tevreden over. Nu smeer ik eentje van Yves Rocher 🙂

Laura Louise
2 jaren geleden

Ik heb zelf ook eentje van Estee Lauder gehad en daar was ik ontzettend blij mee. Hij was heel romig en vooral in de winter voedde het mijn huid super goed. Nu gebruik ik eentje van Sisley, Yves Rocher en Simple. Ik wissel graag af!

Marloes - GLAMOURMOES
2 jaren geleden

Volgens mij is het wel een lekker dikke crème ook! Jammer dat het merk niet dierproefvrij is.

Oui Nathalie
2 jaren geleden

Nog best wel een prijsje maar het lijkt mij wel een fijne crème!
Zelf heb ik ook verschillende ‘problemen’ met mijn huid zoals droge plekjes en vettigheid!
Hij lijkt mij ideaal in gebruik, fijn review!

Liefs, Nathalie

Donna
2 jaren geleden

Deze klinkt heel fijn! Ik ben steeds meer into huidverzorging.