Summer Savior – Nooit meer schurende benen met Vevina

Veel vrouwen (en misschien ook heren?) zullen het probleem van schurende bovenbenen in de zomer wel herkennen. Je trekt een leuk kort broekje, jurkje of rokje uit de kast omdat de zon zich laat zien, maar je houdt het niet lang vol, omdat de huid van je benen binnen de kortste keren geïrriteerd raken door de wrijving. Vandaag deel ik met jullie een product wat hier een einde aan belooft te maken!

Vevina is een crème die voorkomt dat je schaafplekken krijgt op je benen, bovenarmen of waar je dan ook last hebt van wrijving in de zomer. Door de combinatie van zweet en huid die elkaar raakt en tegen elkaar aan schuurt, kan je namelijk veel last krijgen van irritatie of zelfs wondjes. Vevina is dus een product wat dit moet voorkomen. Het is een crème die je aanbrengt aan het begin van de dag op de plekken waar je last krijgt en vervolgens kun je gewoon je mooie kokerrok of jeansshort aantrekken, zonder je zorgen te maken om eventuele pijnlijke plekken gedurende of aan het einde van de dag. Vevina legt dus als ware een beschermlaagje op de huid. Het is een dunne witte crème, maar is doorzichtig als je deze aanbrengt. Je hoeft niet veel te gebruiken, zolang de huid maar goed bedekt is.

Ik heb Vevina nu een aantal keer gebruikt tijdens warme dagen en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Ik had niet verwacht dat dit product zo goed zou kunnen helpen, want in welk opzicht is het anders dan een gewone crème?  Ik weet niet precies waarom dit product wel werkt, in tegenstelling tot een gewone bodylotion, maar het is nu eenmaal zo en ik ben er alleen maar blij om! Het legt inderdaad een beschermlaagje over je huid, waardoor je geen last meer hebt van huidirritatie. Ik denk wel dat je, als je er echt een hele dag op uit gaat, je misschien nog wat extra moet aanbrengen gedurende de dag. Ik heb de crème nog niet langer dan een uur of zes gedragen en beide keren had ik aan het einde van de dag of avond nergens last van, maar merkte ik wel dat ik misschien een beetje ‘bij moest werken’. Nu vind ik het geen probleem om dit te doen, want het is zo gebeurd en de crème trekt snel in.

 

Vevina is dus een crème die een doorzichtig laagje aanbrengt op de huid, maar het is ook parfumvrij. Het is dus niet aan je te zien dat je dit product gebruikt, als je het bijvoorbeeld op je bovenarmen aanbrengt. Ook doet zweet geen afbreuk aan de werking, wat natuurlijk perfect is tijdens warme zomerdagen! In een tubetje Vevina zit 30 ml, wat niet erg veel is, maar aangezien je maar een klein beetje per keer nodig hebt, doe je er wel erg lang mee. Omdat het tubetje heel klein en plat is, kun je het ook makkelijk meenemen in je tas. Ideaal dus!

Voorheen droeg ik vaak een kort leggingbroekje onder rokjes en jurkjes, of had ik last van mijn benen bij het dragen van een short. Nu hoef ik in principe nooit meer een extra laag aan, wat natuurlijk heel fijn is in de zomer, omdat het alleen maar extra warm is. Je hoeft dus niet meer op zoek naar extra lange broekjes, of iets om onder een rokje te dragen! Ik ben heel blij met dit product en kan het zeker aanraden.

Ik ben dus heel enthousiast over deze friction protection cream. Vevina doet zijn werk goed, is zuinig in gebruik en laat geen lelijke vlekken of geurtjes achter. Je kunt dit product dus zonder zorgen gebruiken en voortaan genieten van het blote benen-weer!

Vevina is te bestellen via de officiele website voor €10,50 of onder andere via Bol.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
22 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Susan
3 jaren geleden

Oooh dit lijkt me ideaal! Ook voor tijdens het sporten.

Daphne
3 jaren geleden

Oh, handig! Dit zou ik goed kunnen gebruiken bij mijn rokjes!

Laura
3 jaren geleden

Woow een crème die echt werkt?! De tip van olie of bodylotion werkt bij mij iig niet. Geen extra broekje aan onder een jurkje/rokje zou wel echt ideaal zijn.

Teddy
3 jaren geleden

Wat een handige crème lijkt me dit!

TypischKim
3 jaren geleden

Lijkt me handig, maar ik gebruik altijd heel graag talg poeder die zo ontzettend goed werkt!

Romy
3 jaren geleden

Dat klinkt zeker als een handig product! Wat fijn dat het zo goed werkt! Ik draag zelf bijna altijd leggings onder een rokje en mijn benen raken elkaar niet, dus tot nu toe heb ik zoiets nog niet nodig gehad 😉

Elana
3 jaren geleden

Heel handig zo’n creme! Ik gebruik zelf tijdens het sporten soms de BodyGlide anti shafting stick, maar voor overdag is zoiets natuurlijk ook ideaal! herkenbaar probleem haha.

Elana
3 jaren geleden
Antwoord aan  Elana

*Chafing. Goeie autocorrect haha.

Babs
3 jaren geleden

Dit lijkt mij ook handig! Ik ben nogal aangekomen de laatste tijd en ik merk ook dat mijn benen wat gaan schuren. Goede tip!

trackback

[…] mijn laatste favoriet van juli heb ik al een artikel geschreven een tijdje geleden, maar ik wilde het nog eens extra benoemen omdat het echt een heel […]

Milou
3 jaren geleden

Hee wat een slim product. Dit kan ik ook wel gebruiken 🙂

Andre
3 jaren geleden

Jep ik kan mij hier volledig in vinden en zeker wat Susan zegt, tijdens het sporten al helemaal. Ik ga het denk ik wel proberen 🙂

trackback

[…] reviews nog heel goed gelezen worden, zoals de review van de Clinique Moisture Surge crème, of mijn oplossing tegen schurende benen in de zomer. Ik ben heel benieuwd van welke producten jij komend jaar graag een review zou willen […]