Tag – Guilty Pleasures

Toen ik deze tag voorbij zag komen, wist ik al meteen dat ik hem moest doen, want ik ben dol op ‘foute’ dingen en guilty pleasures. Vandaag vul ik dus de ‘Guilty Pleasures’-tag voor jullie in! Lees snel verder!

Film

Ik ben iemand die dol is op ‘slechte’ films. Ik vind het heerlijk om op de bank te kruipen met een film waarbij ik niet teveel op hoef te letten en gedachteloos kan wegzwijmelen bij de verhalen. Legally Blonde bijvoorbeeld is al jaren mijn favoriet, mede omdat Reese Witherspoon mijn favoriete actrice is. Ook Another Cinderella Story is een klassieker, die ik iedere keer als hij op tv is kijk. Ik heb hem inmiddels dan ook al heel wat keren gezien!

Serie

Naast ‘slechte’ films kijk ik ook dolgraag hersenloze televisieseries. TLC programma’s zoals Say Yes to the Dress of juist programma’s van MTV als Teen Mom vind ik heerlijk om te kijken. Dit alles tot grote ergernis van Kenny, haha! Naast dit soort programma’s heb ik er sinds afgelopen seizoen nog een guilty pleasure bij: Temptation Island. Ik heb me enorm verbaasd over wat mensen doen en genoten van alle drama en roddels.

Muziek

Mijn muzieksmaak loopt heel erg uiteen en er zijn ook zeker muzieksoorten waar ik naar luister, die een beetje een guilty pleasure zijn. Zo vind ik het heerlijk om liedjes van One Direction mee te brullen of me in een Disneyfilm te wanen door daar de soundtrack van mee te zingen, vooral de liedjes uit Frozen vind ik de ultieme meezingsoundtrack. Een van mijn favoriete playlists op Spotify is trouwens Songs to Sing in the Shower, wat een lijst is vol (oude) meezingers.

Crush

Bij een guilty pleasure-crush denk ik vooral aan mensen die eigenlijk te oud of te jong voor je zijn, anders zou ik het ook niet zo goed weten! Eigenlijk zijn een heleboel acteurs uit Grey’s Anatomy crushes, zoals Patrick Dempsey, Jesse Williams of Justin Chambers. Eigenlijk allemaal net iets te oud voor mij, maar dat maakt ze niet minder leuk om naar te kijken!

Snacks

Ik ben dol op snoep, chocolade en andere snacks, maar mijn ultieme guilty pleasure is toch wel Ben&Jerry’s denk ik. Ik probeer het niet te vaak te eten, maar ik vind het zo lekker! Laatst heb ik zelfs via thuis bezorgd ijs besteld omdat ik zo’n extreme craving had, oeps. Gelukkig is dat geen gewoonte en dat gaat het ook zeker niet worden. Cookie Dough is mijn favoriet trouwens.

Activiteiten

Eigenlijk hebben mijn guilty pleasure-activiteiten vooral te maken met slapen, haha! Ik ben dol op slapen en vind het heel fijn om soms zonder wekker eindeloos uit te slapen. Ik doe het niet heel vaak, maar het kan zo lekker zijn! Ook vind ik het soms heerlijk om juist heel vroeg naar bed te gaan. Zeker als ik alleen thuis bent, vind ik het fijn om rond negen uur al in mijn pyjama mijn bed in te kruipen met mijn laptop en een leuke Netflix-film.

Fashion

Heel veel fashion guilty pleasures heb ik niet geloof ik, maar wat me meteen te binnen schoot waren mijn Birkenstocks. In de zomer loop ik heel regelmatig op deze oncharmante sandalen en ik kan er echt uren op rondwandelen. Ze zijn niet bepaald mooi of fashionable, maar toch trek ik ze vaak aan, omdat ze lopen als wolkjes. Een beetje een guilty pleasure dus wel.

Dit waren mijn voornaamste guilty pleasures al weer. Ik kan eindeloos door blijven praten over wat ik allemaal leuk vind, maar ook wel een beetje fout is, maar dit zijn er een aantal opgesomd. Herken jij jezelf in een van mijn guilty pleasures? En wat is jouw ultieme guilty pleasure? Laat het vooral weten in de reacties hieronder!

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
26 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Susan
2 jaren geleden

Temptation Island is ook mijn guilty pleasure haha. Love it!

Donna
2 jaren geleden

Mijn fashion guilty pleasure zijn Uggs. Jammer dat ze lelijk zijn ze zitten fijn en het is warm.

Marloes
2 jaren geleden

Teen Mom, Catfish, Temptation Island, jaaa. Mijn vriend vindt dat ook maar niks, haha!

Jessica J.
2 jaren geleden

Leuke tag, dit! Ik vind je Birkenstocks trouwens helemaal niet fout, hoor. Temptation Island, daarentegen… Heerlijke uitlach-tv! :’D

Lieke
2 jaren geleden

Super leuke tag dit haha! Liefde voor Temtation island.

Annika
2 jaren geleden

Ik heb een nieuwe douche soundtrack, thanks!

Chelsey
2 jaren geleden

Superleuke tag! Deze ga ik ook eens overnemen. Legally Blonde heb ik paar dagen nog gekeken. Heerlijk, die film!

Danielle
2 jaren geleden

Wat een super leuke tag! Ik ben ook ontzettend van de foute en slechte films/series. Ik houd enorm van Nederlandse films, vooral die iedereen juist enorm slecht vind.

Romy
2 jaren geleden

Wat leuk om te lezen! Ik ben dol op dit soort dingen waar je stiekem heel erg van kan genieten. We delen dezelfde liefde voor foute films en tv-programma’s. Ik had achteraf zoveel spijt dat ik Temptation Island niet heb gekeken. Dat is ook echt een programma dat in mijn lijstje met foute programma’s past, haha.

DQ92
2 jaren geleden

Ik hou eigenlijk helemaal niet van de term Guilty Pleasure (want als je het leuk vindt, waarom guilty?) máááár als ik iets zou moeten noemen zou ik ook mijn verslaving aan reality series noemen zoals Geordie Shore en Love Island haha! Xx

Joanne
2 jaren geleden

Mijn Guilty Pleasure film is absoluut Verschrikkelijke Ikke! Alle drie de delen, haha!

Irma
2 jaren geleden

Jeetje, denk dat ik spontaan een nieuwe guilty pleasure heb bij het zien van die taartfoto..

Kiki Vogels
2 jaren geleden

Haha super,
denk dat iedereen zich hier wel in kan vinden ergens!

Kiki