Shoplog AliExpress – It Has Become an Addiction

Inmiddels hebben jullie misschien al gemerkt dat ik aardig verslaafd begin te raken aan AliExpress. Ik vind de dingen die ze hebben zo leuk en alles is zo goedkoop, wat betekent dat ik er extreem hebberig van word.. Afgelopen maanden heb ik weer een aantal items besteld, die ik vandaag met jullie deel. Ik heb dit dus niet allemaal tegelijk gekocht, maar verspreid over de afgelopen tijd. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Ik vernoem bij de items de zoektermen waarmee ik gezocht heb, voornamelijk in het Engels omdat ik merk dat je dan de beste resultaten krijgt. Ook vernoem ik de levertijd, welke bij sommige items niet heel precies is in verband met mijn vakantie. Er zijn namelijk een aantal items aangekomen in mijn vakantie, waardoor ik niet de exacte dag van levering weet. De prijzen staan er ook bij, maar deze willen nog wel eens veranderen, dus ik heb de prijzen genoemd waar ik het voor besteld heb.

#1 Silicone brush cleanser

Ik maak mijn kwasten te weinig schoon. Als extreem beautyliefhebber is dit misschien een enorme biecht, maar ik ben geloof ik niet de enige. Ik was al wel een tijdje erg nieuwsgierig naar zo’n matje om je kwasten mee schoon te maken. Door de structuren op dit plastic matje zouden je kwasten namelijk makkelijker schoon te maken zijn. Ik besloot dus dit matje aan te schaffen en uit te proberen. Toen hij binnen kwam was ik verbaasd over de grootte, want hij was een stukje kleiner dan ik verwacht had! Dit ligt natuurlijk aan mezelf, want ik had de specificaties niet erg goed gelezen. Toch ben ik er ontzettend tevreden over, want dit werkt heel erg goed. Mijn kwasten zijn sneller en makkelijker schoon te maken en zelfs mijn beautyblender maak ik ermee schoon.

Prijs: $1,37
Levertijd: 9 dagen

#2 Camera strap

Ik heb al een aantal jaren een Canon camera, waar ik heel blij mee bent, maar erg stijlvol is de cameraband die erbij komt natuurlijk niet. Het leek me daarom leuk om een er eentje aan te schaffen met een leuke print. Uiteindelijk kwam ik uit bij dit exemplaar en gelukkig was hij er op tijd voor mijn vakanties. Ik kon hem dus snel aan mijn camera maken en gebruiken! De kwaliteit van deze band is prima, ook al merk ik dat hij op een klein beetje begint te rafelen op een plekje, maar dit is niet storend. Verder is hij erg goed afgewerkt en stevig!

Prijs: $3,26
Levertijd: 8 dagen

#3 Monthly and daily planner

Planners zijn helemaal hip. Overal zie je mooie boekjes voorbij komen waarin je alles op kunt schrijven wat je moet doen en wat je bezig houdt. Ik wilde ook graag een planner, maar het liefst in de vorm van een kladbok. Ik kocht deze twee kladbokken bij dezelfde verkoper en vind ze super leuk! De maandelijkse planner was iets gekreukt, maar dat is geen ramp en te verwachten als zo’n blok verzonden wordt. Ik ben van plan aankomend schooljaar iedere maand een uitgebreide maandplanning te maken en ook soms dagelijks te plannen, zodat ik zo gestructureerd mogelijk het jaar door kom. Hopelijk gaat dat lukken, maar deze leuke planners zullen me er in ieder geval bij helpen!

Prijs daily planner: $1,33
Prijs monthly planner: $2,82
Levertijd: 2 weken

#4 Passport cover 

Wanneer je zulke goedkope items koopt, zal er zo nu en dan ook een miskoop tussen zitten. Helaas was dit paspoorthoesje er eentje van. Het ligt niet per se aan de hoesje zelf, want deze ziet er voor de prijs prima uit, het ligt vooral aan het formaat. Mijn paspoort past er namelijk niet in! Ik moet mijn paspoort enorm ombuigen om hem erin te steken, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Jammer, maar helaas!

Prijs: $0,81
Levertijd: 2 weken

#5 Passport cover

Aangezien ik toch wel graag een mooie cover wilde voor mijn paspoort, besluit ik een tweede poging te doen en deze versie te bestellen! Ik besloot een iets minder goedkoop (wat is duur op AliExpress) exemplaar te kopen en dat was duidelijk te zien. Wat een mooi afgewerkt hoesje is dit! Mijn paspoort past hier ook perfect in, dus dat is ideaal. Ik ben er heel blij mee, ook al is het niet altijd even praktisch. Op het vliegveld moet je je paspoort er namelijk nog wel eens uithalen bij de automatische controles, maar dat heb ik er wel voor over.

Prijs: $1,96
Levertijd: 9 dagen

#6 Card holder

Ik draag regelmatig een klein tasje met me mee en zeker bij het uitgaan is het natuurlijk niet nodig om je hele portemonnee mee te nemen, dus wilde ik graag een pasjeshouder, waar ik de hoognodige dingen in kon doen. Ik koos voor een mostergeel portemonneetje want ik vind dit altijd een prachtige kleur. Ik vind de kwaliteit heel erg mooi en ben er heel tevreden over. Het is praktisch wanneer je een klein tasje draagt, of zelfs in je broekzak mee te dragen!

Prijs: $2,14
Levertijd: 10 dagen

#7 Muntjesketting

Deze muntjesketting zag ik bij iemand anders voorbij komen en schafte ik meteen aan, omdat ik het er zo leuk uit vind zien. Ik draag niet extreem vaak kettinkjes, maar voor deze prijs vond ik het prima om eens uit te proberen. De kwaliteit van dit kettinkje is prima en ik heb nog geen verkleuring van het materiaal ervaren, maar dit zou misschien nog wel kunnen gebeuren, gezien de prijs. Ik draag op de foto de ketting op zijn straks, maar je kunt hem nog losser dragen, zodat hij wat lager valt. Ik vind het zelf heel chique om het wat hoger zo te dragen!

Prijs: $0,75
Levertijd: 19 dagen

#8 Aquarel brushes

Al een tijdje was ik geïnteresseerd in waterverf en creatief bezig zijn met schilderen, maar ik wilde geen dure materialen aanschaffen, mocht ik het uiteindelijk toch niet leuk vinden. Ik kocht daarom dit setje met kwastjes, om het uit te kunnen proberen. De kwastjes voelen heel erg zacht aan en je krijgt veel verschillende soorten, wat natuurlijk ideaal is.

Prijs: $1,91
Levertijd: 10 dagen

#9 Coin necklace

Tegelijk met het andere kettinkje, bestelde ik ook deze. Ik ben dol op minimalistische sieraden, dus deze past daar ook perfect bij! Ik moet zeggen dat ik deze wel wat minder leuk vind als de andere, maar toch ziet hij er mooi en strak uit. De kwaliteit is ook prima! Ook deze kun je langer dragen, ik draag hem hier op zijn strakst. Het is denk ik ook heel leuk om zo’n ketting te dragen met andere basic kettinkjes, wat het heel speels maakt.

Prijs: $0,79
Levertijd: 3 weken

#10 Aquarel paint

Met alleen kwasten kom je er natuurlijk niet, ik had ook nog verf nodig om te kunnen beginnen met aquarellen! Ik besloot voor dit basic setje te gaan 12 verschillende kleuren. Dit is mijn duurste aankoop van deze shoplog, maar ik wilde wel graag iets kopen van redelijke kwaliteit. Met hele slechte verf kun je natuurlijk niet uitvinden of je het daadwerkelijk wat vind! Ik heb heel veel zin om hiermee aan de slag te gaan.

Prijs: $6,57
Levertijd: 2 weken

#11 Hairwrap

Een tijdje geleden deelde ik al een artikel met jullie waarin ik een aantal haarbandjes liet zien die ik gekocht had via AliExpress. Sinds dat artikel heb ik nog een aantal andere haarbandjes gekocht, ook van andere verkopers, omdat ik ze zo tof vind en graag nog wat basic kleuren wilde. Ook vond ik de roze velvet haarband gewoon heel erg leuk, dus die deed ik natuurlijk ook in mijn mandje! De kwaliteit van deze haarbanden is ook weer prima, alhoewel de kleur van de okergele me weer een beetje tegen viel.. Ik had liever een iets geler in plaats van oranje exemplaar gehad, maar ach. De kleur is toch mooi, zeker voor de naderende herfst!

Prijs rood en okergeel haarbandje: $1,42
Prijs blauw haarbandje: $1, 43
Prijs velvet haarbandje: $1,26
Levertijd: 2-3 weken

Dit waren alle items die ik afgelopen tijd heb geshopt bij AliExpress! Er komen nog twee kettinkjes aan, maar die zal ik jullie laten zien in mijn fotodagboek. Voor nu is het wel even klaar met het geshop, want het begint een beetje uit de hand te lopen.. Heb jij al wel eens iets gekocht bij AliExpress en wat is jouw favoriete item uit deze shoplog? Laat het me weten in de reacties!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
34 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Susan
2 jaren geleden

Oh die haarbandjes zijn gaaaf! Ik ga even kijken!

Simone
2 jaren geleden

Ooh zo herkenbaar! Er moeten nog zo’n 20 items mijn kant op komen (oepsie!) en het kettinkje met kleine muntjes zit nog in mijn winkelwagentje. Vind hem super leuk dus die ga ik wel even bestellen!

Donna
2 jaren geleden

Zo veel leuke dingetjes! Ik heb er eigenlijk al lang niks meer besteld. Goede reden om weer rond te snuffelen 😀

Natascha
2 jaren geleden

Die haarbandjes zijn super leuk!!!! Ik ga straks ook even kijken want in de winkels kan ik maar steeds niets vinden.

Johanne
2 jaren geleden

Leeeuk! Ben zelf ook fan maar heb even een rem gezet op m’n aankopen! Ben vooral benieuwd naar de haarbanden.

Laura
2 jaren geleden

Ik koop via ebay, maar goed het zijn dezelfde dingen. Ik heb ook zo’n pasjes holder en een paspoort holder van ebay. En ik heb wel eens acrylverf gekocht via ebay voor nailart. Evenals kleine kwastjes. Tja, wat koop ik er niet… Check altijd even of ebay het niet heeft.

Romy
2 jaren geleden

Oh daar zitten echt leuke koopjes bij! AliExpress is inderdaad zo verslavend en je hebt hele gave dingen gekocht. Vooral dat aquarelsetje vind ik leuk en naar zo’n camerastrap ga ik ook eens zoeken. Die van mij is inmiddels (na 5 jaar) wel aan vervanging toe 🙂

Chelsey
2 jaren geleden

Het kost daar ook echt geen drol! Ik ben ook verslaafd en heb onlangs weer het een en ander besteld. Maar hey, die haarbandjes.. die zijn leuk! Ik ga er ook een bestellen.

Lieke
2 jaren geleden

Lekker geshopt! Ik deel je verslaving.. het houd gewoon niet op haha

Amy feiler
2 jaren geleden

Geweldige lijst.
Deze stukken lijken zo goed.
Ik denk dat ik de muntenketting leuk vind 🙂

Iris
2 jaren geleden

Wat heb je leuke aankopen gedaan! Jammer van het paspoort hoesje. Maar voor de rest zijn het allemaal leuke dingen! Vooral die camera strap!

Irma
2 jaren geleden

Wat een leuke dingetjes heb je besteld! Leuk ook die band voor je camera 🙂

marleen
2 jaren geleden

Ohh, wat leuk! Ik ben superbenieuwd naar die verf! Weet je inmiddels al of het wat is? 🙂

Anna
2 jaren geleden

Wat veel toffe aankopen! Zelf heb ik nog nooit iets besteld bij AliExpress haha.

DQ92
2 jaren geleden

Ik maak mijn kwasten ook echt te weinig schoon haha. Pure laksheid. Leuke aankoopjes! Xx

Cassandra
2 jaren geleden

Ik heb ook het aquarel paletteje! Super fijn om mee te werken!

trackback

[…] maar toch vind ik dat het even klaar is! Ik ben een beetje verslaafd geraakt aan dingen shoppen op AliExpress en ik bestel te vaak zo hier en daar een leuke top of nieuw paar schoenen. Ik vind dus dat het […]

trackback

[…] de items zijn van H&M! Mijn camerastrap is trouwens van AliExpress, wat je kon zien in de shoplog van een tijdje […]