Persoonlijke Update #2 – Vakantie, Werken en Stedentrips

Er is weer een tijdje verstreken sinds mijn vorige persoonlijke update en aangezien er weer heel wat is gebeurd, leek het me een goed idee voor een nieuwe update! Lees je mee?

Zoals jullie in mijn vorige update al konden lezen, had ik het ontzettend druk met de laatste loodjes en het afronden van het eerste jaar rechtsgeleerdheid. Het viel me aardig zwaar en ik had flink last van stress. Gelukkig kan ik jullie vertellen dat ik inmiddels vakantie heb en waarschijnlijk alle studiepunten van het eerste jaar gehaald heb! Ik wacht nog een officieel resultaat af, maar ik heb de toets zelf al na kunnen kijken en heb deze laatste toets dus hoogst waarschijnlijk ook gehaald! Ik ben heel blij en opgelucht dat het harde werken van de afgelopen weken zijn vruchten heeft afgeworpen. Vanaf nu zullen de fotodagboeken op maandag dus wat minder bestaan uit mijn studieboeken!

Ik heb dus vakantie en ook een aantal leuke tripjes op de planning staan. Zo gaan Kenny en ik een kleine week naar Edinburgh en waarschijnlijk nog een weekendje weg in Nederland en ga ik met een vriendin twee andere vriendinnen opzoeken in Liverpool, die we hebben ontmoet terwijl we in het buitenland studeerden. In alle tripjes heb ik ontzettend veel zin! Wel is het een stukje anders dan ik gewend ben, want meestal ga ik er een week of twee tussenuit, maar ik vind het juist ook leuk om mijn zomer een keer anders in te vullen! Van deze trips komen natuurlijk fotodagboeken online en ik zal zeker aan de hand van de dingen die ik daar gedaan heb wat leuke tips delen, zoals ik ook gedaan heb aan de hand van mijn reisje naar Disneyland. Dit kan dus bijvoorbeeld in de vorm zijn van een outfitpost of culinaire hotspots. Hoe ik dit precies ga invullen zullen jullie gedurende en na de zomer gaan lezen!

Buiten deze stedentrips zal ik ook veel gaan werken. Als ik moet werken, ben ik meestal een hele dag van huis, en tijdens het werk kan ik natuurlijk geen foto’s maken. Dit kan eventueel effect hebben op de lengte van mijn fotodagboeken, maar ik ga dit natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen! Buiten het werken en de stedentrips om ga ik namelijk ook genoeg leuke dingen doen met vrienden en familie, dus de fotodagboeken zullen deze zomer zeker niet saai worden.

Gedurende de zomer zullen er gewoon drie artikelen per week (of misschien zelfs soms eentje extra, zoals deze update) online komen. Ik hoop dat jullie ondanks het (hopelijk) lekkere weer en jullie eigen vakantie, mijn blog dus niet vergeten! En als jullie nog verzoekjes hebben voor artikelen, dan zij die altijd welkom natuurlijk.

Een korte update, maar dan zijn jullie weer op de hoogte van hoe het met me gaat en wat jullie de komende tijd op mijn blog kunnen verwachten! Heb jij al vakantie en wat zijn jouw plannen voor deze zomer? Ik lees het graag in de reacties!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
21 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
alovelyadventurenl
alovelyadventurenl
2 jaren geleden

Ah fijn dat je alles hebt gehaald. Valt dan gelijk een enorme last van je schouders een heerlijk gevoel! Wat een leuke trips staan er op de planning. Alvast heel veel plezier gewenst

Sandra
2 jaren geleden

Wat zal dat een top gevoel geven, dat je lekker vakantie hebt nu en je (hoogstwaarschijnlijk) al je studiepunten binnen hebt! Zo kun je tenminste even zorgeloos vakantie vieren. Oeeh en er staan echt leuke tripjes in het vooruitzicht zeg! Have fun alvast. 😀

glamourmoes
glamourmoes
2 jaren geleden

Super fijn dat je je studiepunten binnen hebt! En Liverpool en Edinburgh zijn niet de eerste steden waar ik aan zou denken bij een citytrip. Ik ben benieuwd wat je van beide steden gaat vinden.

www.irispraat.nl
2 jaren geleden

Leuk, lekker veel tripjes! Enjoy!

Larissa Daily Struggles
2 jaren geleden

Geniet van je vakantie! Fijn dat je echt even kunt ontspannen van een jaar hard werken 🙂

Susan
2 jaren geleden

Ooh wat een leuke trips op de planning! Ik ben benieuwd naar je dagboeken 🙂

Romy
2 jaren geleden

Wat fijn dat je waarschijnlijk alle studiepunten hebt behaald. Heerlijk dat je nu echt van je vakantie kunt gaan genieten! Zelf ben ik al jaren niet langer dan een paar dagen weggeweest in de vakantie. Ik vind het altijd wel lekker, dat soort korte stedentripjes 🙂 Jouw vakantieplannen klinken ook heerlijk. Ik ben benieuwd hoe Edinburgh is!

Robin Valentine
2 jaren geleden

Edinburgh is zo zo mooi! Geniet ervan.

Chelsey
2 jaren geleden

Leuke tripjes ga je maken hoor. Fijn vooruitzicht! Top dat je ook (waarschijnlijk) al je studiepunten hebt gehaald 🙂

Marleen
2 jaren geleden

Klinkt als een fijne vakantie! Druk, maar leuke dingen 😀 Geniet ervan!

trackback

[…] vorige update is alweer een aantal maanden geleden, dus ik vond dat het wel weer tijd was voor een nieuwe […]