Outfit – Create Your Own Sunshine

Een tijdje geleden was ik in Den Bosch, wat me een ideale plek leek om outfitfoto’s te schieten! Donna en ik zochten een mooi straatje uit om foto’s te maken en vandaag laat ik het resultaat aan jullie zien. Kijk je mee?

De Nederlandse zomer is niet altijd zo zomers als we zou willen en ook op deze dag was het niet echt zomers weer. Er was veel regen voorspeld, maar gelukkig viel dit mee! Het was wel aardig bewolkt, dus een jasje was zeker nodig. Ik besluit mijn outfit een beetje zomers te houden door de kleuren en zelf wat zonneschijn te creëren. Ik was super blij dat ik eindelijk deze mooie blazer van River Woods aan kon!

Ik trok deze leuke slip-ons van Esprit aan, die ik al een aantal jaren heb. Eindelijk heb ik fatsoenlijke sokjes gevonden die ik erin kan dragen, waardoor ik deze leuke schoentjes aan kan zonder blaren te lopen! De sokjes zijn van Action en echt een uitkomt. Ik droeg mijn all-time favorite tas erbij, namelijk deze van the Bridge. Echt een klassieker.

Haltertop – H&M
Jeans – Hollister
Blazer – River Woods
Schoenen – Esprit
Tas – the Bridge
Horloge – Michael Kors

Dat was mijn outfit alweer! Ik vond het echt leuk om weer een mooie outfit samen te stellen, ook al was ik wel heel bang dat er vieze dingen op mijn mooie blazer zouden komen haha.. Draag jij graag wit? En wat voor outfits draag jij graag op de zomerdagen die niet zo zomers zijn qua weer?

Misschien vind je dit ook leuk?

16
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
levendeloesMarloesRomyMarloes - GLAMOURMOESTypisch Kim Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Susan
Gast

Leuke outfit! Ik vind dit weer altijd erg lastig. Als de zon schijnt is het mega warm maar zonder zon totaal niet.. Jij hebt het goed gedaan!

Donna
Gast

Zo leuk!!! Dat straat was ook zo’n mooie vondst. Echt mega schattig.

Lieke
Gast

Super leuke outfit! Ik zoek ook altijd die plekjes op als ik in de stad ben. Den bosch heeft veel leuke en mooie foto straatjes 🙂

Chelsey
Gast

Toffe outfit en de foto’s zijn ook mooi geworden!

Typisch Kim
Gast

Wat een leuke outfit! De items passen erg mooi bij elkaar.

Marloes - GLAMOURMOES
Gast

Erg leuke outfit! Ik vind zo’n witte blazer ook tof, weet alleen niet of het mij staat.

Romy
Gast

Haha, wit is altijd een dingetje inderdaad 😉 Ik had vandaag mijn witte blazer aan en ben ook als de dood dat ik net dan een vlekje (of in mijn geval eerder een vlek ;)) zou krijgen. Maar het jasje staat je wel heel mooi en het is echt een gave outfit! Chic en mooi tegelijk 🙂

Marloes
Gast

Mooie outfit met dat wit en roze, staat je goed! Je tas vind ik ook erg tof. Op zulk soort dagen ben ik heel makkelijk met kleding: een jeans en een basic t-shirt, haha.