Levende Loes #27 – 26 augustus tot 1 september

De laatste week van mijn vakantie zie je vandaag! Vandaag moet ik namelijk weer voor het eerst naar college. Maar dat zien jullie volgende week! Deze week werkte ik een aantal dagen en genoot ik van de rest van mijn vrije dagen. Lees snel verder!

Zaterdag

Zaterdag moest ik werken, maar liep ik eerst nog een rondje door de stad. Daar zag ik dat het ‘Hudson’s Bay’ logo inmiddels hangt! Als het goed is gaat de winkel rond 15 september open, dus ik ben heel benieuwd.

Ik werkte heel de dag en toen ik terug kwam, was er een pakketje van AliExpress, namelijk dit kettinkje! Ik vind hem wel tof, ook al zit hij vrij strak. Ik weet niet helemaal wat ik van de choker-trend vind.

Gelukkig kan ik hem altijd nog dragen als armbandje! Ik vind ‘m wel heel schattig.

Ik flanste even een snel avondmaal in elkaar, namelijk krieltjes met geroerbakte spinazie en champignons.

Zondag

Zondag moest ik weer heel de dag werken, dus heb ik eigenlijk geen foto’s kunnen maken. De eerste is dus van ons avondeten! Notenrijst met groenten. Simpel, maar lekker.

Kenny was inmiddels weer thuis en hij nam deze souvenir mee, die we van mijn schoonzus en zwager hebben gekregen. Zij waren in Australië deze zomer.

Maandag

Maandag was het aardig zomers weer, dus ik trok dit jurkje van Sandwich aan. De ultieme chilloutfit!

Ik keek vast of ik wat kon voorbereiden voor mijn eerste colleges van de week daarna. Ik heb er wel weer zin in, ook al is mijn rooster van komende periode verschrikkelijk. Nadat ik dit bekeken had, ging ik even boodschappen doen.

Kijk hoe schattig de ijsklontjes zijn! Ik ben dol op koala’s, dus dit is ultiem schattig.

Ik maakte een lekkere ijskoffie en plofte met de eerste aflevering van Gilmore Girls op de bank.

‘s Avonds aten we een simpele salade met feta-spinazie bladerdeeg hapjes!

Dinsdag

Dinsdag was een hele warme dag en ik voelde me niet heel lekker, dus ik deed rustig aan. Wel besloot ik nog even te waterverven en ik begon aan deze luchtballon. Jammer genoeg maakte ik een lelijke fout, dus heb ik ‘m niet afgemaakt. Toch ga ik binnenkort nog een poging wagen!

We aten deze schotel die avond, met courgette, boontjes en krieltjes. Uiteindelijk was ‘ie niet zo heel geslaagd..

Woensdag

Woensdag was het behoorlijk slecht weer en regende het vrijwel heel de dag. Gelukkig was het droog toen ik naar mijn werk moest!

Ik werkte dus heel de dag en dronk in mijn pauze weer eens gewone cola in plaats van light. Ik vind dit zo verschrikkelijk zoet! Doe mij toch maar weer light volgende keer.

Toen ik thuis kwam, lag er een cadeautje in de brievenbus. Hier zien jullie binnenkort een artikel over!

Noodles met paksoi en paprika als avond eten! We keken ondertussen een film en gingen vroeg naar bed. Het was voor ons allebei nogal een lange dag geweest!

Donderdag

Donderdag heb ik maar 1 foto gemaakt, ik moest namelijk heel de middag en avond werken, dus er viel ook niet veel te fotograferen! Ik bakte wel overdag twee foccacia’s voor het avond eten, omdat ik dus niet thuis at. We aten het allebei met soep, maar op een andere locatie, haha!

Vrijdag

Vrijdag trok ik een mooi topje aan van de H&M. Ik vind deze zo leuk! Je kan hem heel chique stylen maar ook juist casual op een jeans. Echt een mooie top.

Dit is hoe ik hem vrijdag droeg! Uiteindelijk heb ik het jasje (van River Woods) niet echt aangehad, want het was uiteindelijk super lekker weer. Ik droeg er trouwens witte Converse bij.

Mijn moeder was een dagje in Maastricht en we zijn lekker de stad ingegaan! We hebben onder andere lekker wat gegeten in de zon. Het weer was heel fijn!

Een deel van de buit.. Mijn moeder heeft me goed verwend! We kochten zelfs mijn verjaardagscadeau al (die ik dus dan ook pas krijg!).

We aten ‘s avonds een pokebowl! Dit was de eerste keer dat ik er zo een at en het beviel heel goed. Zo lekker!

Met deze lekkere maaltijd kwam mijn week weer tot een einde. Volgende week zie je dat ik weer voor het eerst naar de universiteit ga en ook een aantal dagen moet werken! Het wordt een hele drukke week, dus ik ben benieuwd hoeveel foto’s ik weet te maken. Tot dan!

Misschien vind je dit ook leuk?

24
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
12 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
levendeloesBibiRomyLauraMarloes Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Sylvia
Gast

Wat een leuke sieraden. Je shirt vind ik ook erg leuk ( heb hem zelf ook) knap hoor dat je zo goed kan schilderen. Zover kom ik niet eens haha. Je bent inderdaad heerlijk verwend met shoppen. Af en toe mag dat gewoon. Heerlijke week gewenst!

Donna
Gast

Ohhhh ik ben zo benieuwd naar je verjaardagscadeau!

Babs
Gast

Leuke sieraden heb je gekocht! Ik had nog nooit van een pokebowl gehoord, goed idee om dat eens te eten, ziet er heerlijk uit!

Daphne
Gast

Het logo van Hudson’s Bay hangt inmiddels ook in Breda! Ben idd echt benieuwd ook! Die feta-spinazie bladerdeeghapjes vind ik er trouwens echt yummmy uitzien <3

Danielle
Gast

Wat een leuke foto ‘s ! Dat topje van de H&M is inderdaad erg mooi !

Sija
Gast

Wat eet jij toch altijd heerlijke gerechten! Ik ben ook zo benieuwd naar Hudson’s Bay, ik hoop dat er een Sephora in zit. Helaas zit er geen filiaal hier in de buurt. Succes vandaag!! 🙂

Rebecca
Gast

Ahh leuk, die chocker van Alie is ook onderweg naar mij. Vind m zo leuk! Alleen wel balen dat ie zo strak zit.. Ohmyyy die pokebowl ziet er heerlijk uit!

Wendy (B)
Gast
Wendy (B)

Oh, die ijsblokjes 😀 !

Marloes
Gast

Die top van h&m ziet er mooi uit! Ik kijk ook zo uit naar de Hudsons Bay, hier komt er gelukkig ook een 🙂

Laura
Gast

Haa in Leiden staat er ook al Hudson’s Bay op het gebouw. Dat koala ijsblokje is echt te cute! Wat een leuk souveniertje!

Romy
Gast

Wat een mooie ketting/armband! En heerlijk om nog even van je laatste vakantieweek te kunnen genieten tussen het werken door. Zeker zo’n shopsessie is dan niet verkeerd 🙂 Wat een leuk topje van H&M! Ik heb ook zo’n donkerblauw topje met een kanten bovenkant van C&A en ben daar ook helemaal weg van.

Bibi
Gast

Wauw, wat jij op maandag aan hebt is echt super leuk 😀