Levende Loes #28 – 2 tot 8 september

Hoi! Leuk dat je mijn blog weer gevonden hebt voor een nieuw fotodagboek. Vandaag laat ik je zien hoe ik mijn laatste vakantiedagen besteedde (werkend..) en hoe de eerste schoolweek verliep! Lees dus snel verder voor de foto’s van deze week.

Zaterdag

Zaterdag moest ik de hele weg werken en toen ik wat te drinken haalde bij de Hema, zag ik deze lekkere snack. Ik besloot ze mee te nemen en proberen!

Zo zien de balletjes eruit en ik moet zeggen, ik vond ze lekker! Ze smaken zeker fruitig en de blackcurrant maakt ze vrij specifiek qua smaak. Dat weerhoud je er ook van om alles tegelijk op te eten, dus ik vind het alleen maar een pluspunt!

Na het werken plofte ik op de bank met een glaasje van mijn favoriete limonade, die jullie afgelopen woensdag in mijn favorieten konden zien! Helaas zijn de flesje nu allemaal op..

Ik maakte een snelle maaltijd en het werd uiteindelijk couscous met groenten en feta. Lekker makkelijk!

Verder had ik een hele rustige avond. Ik kroop in mijn badjas op de bank met een kop thee, Netflix en mijn nieuwe geurkaars!

Zondag

Zondag werkte ik ook de hele dag en toen ik thuis kwam had Kenny lekker gekookt (risotto!) en er stond een glaasje wijn voor me klaar. Perfect!

Het lukte me ‘s avonds ook eindelijk om een perfecte laagjeskoffie te maken! Hij smaakte ook nog eens lekker.

Ik was die avond wat oude foto’s aan het doorkijken en kwam wat foto’s tegen waar ik mijn haar gekruld had en toen begon het te kriebelen.. Ik haalde dus mijn krultang tevoorschijn, ook al ging ik die avond nergens heen. Lekker veel krullen!

Maandag

Maandag had ik weer mijn eerste werkgroep, maar ‘s avonds pas dus ik ging eerst nog wat boodschappen doen en dingen in huis regelen. Dit was mijn outfit! Een broek van Hollister en top van H&M. Ik droeg er mijn witte Converse bij.

Selfie time! Met mijn krullen, die inmiddels al wat uitgezakt waren. Dat vind ik altijd het mooist!

Een nieuw academisch jaar betekent ook nieuwe wetbundels. Ik moest de tabbladen nog inplakken, wat altijd een rotwerkje is..

Na mijn werkgroep had Kenny gelukkig al gekookt! Het ziet er niet zo mooi meer uit, maar een gevulde paprika is altijd lekker.

Dinsdag

Dinsdag deed ik een poging tot een instagram-waardig ontbijtje, maar het was een beetje basic haha. Toch lekker!

Die middag maakte ik de productfoto’s voor het artikel van gisteren en ik was heel blij met het resultaat!

Ik ging ‘s middags bijles geven en daarna kwam er een vriendin langs. We aten lekker pannenkoeken en kletsten heel de avond.

Woensdag

Woensdag droeg ik deze basic outfit, maar streepjes zijn altijd goed. Deze jeans van H&M is inmiddels heel baggy geworden, maar ik vind het wel een grappig effect.

Ik had die dag een college en daarna in de middag een afspraak bij de huisarts. Verder deed ik niet veel meer die dag, dus meer foto’s heb ik ook niet!

Donderdag

Donderdag had ik pas laat werkgroep, dus ik besloot ‘s middags al de soep voor ‘s avonds te maken. Het werd een uiensoep!

 

 

In de middag bereidde ik mijn werkgroep voor en werkte aan een aantal blogposts. Ik moet wel weer even in het blog/schoolritme komen merk ik.

Tijd voor mijn werkgroep! Gelukkig waren we redelijk op tijd klaar. Ik ging snel naar huis om de rest van het eten te maken en de rest van de avond vulde ik vooral met wat huishoudelijke dingen en Netflix.

Vrijdag

Vrijdag moest ik onverhoopt werken en hoewel ik van plan was een simpele ooglook te maken, werd het toch wat heftiger.. Het komt niet echt over op de foto, maar geloof me, het was geen simpele look! Ik gebruikte er, natuurlijk, het Naked heat palette voor.

Het was heel vies weer, wat er toe leidde dat ik zowel op de heen- als terugweg van het werk helemaal nat regende.. Ik ben dol op de herfst, maar fietsen door de regen is toch wel iets wat ik verschrikkelijk vind..

Thuis maakte ik snel een simpele salade, wat goed uit kwam want ik had totaal geen zin om te koken. Die avond deed ik niet heel veel bijzonders meer en ging vroeg naar bed. Ik moest de volgende dag namelijk alweer op tijd werken!

De eerste schoolweek van dit jaar zit er alweer op! Als dit jaar zo snel gaat als deze week, hebben we zo weer zomervakantie, haha. Ben jij alweer naar school gegaan en hoe was dat? Of studeer je niet meer? Ik vind het leuk om te lezen wat jullie deze week gedaan hebben, dus laat het zeker achter in een reactie.

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
30 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Oui nathalie
2 jaren geleden

Weer wennen hé zo’n schoolweek.. phoe ze gingen gelijk echt goed aan de slag bij ons! Vandaag m’n eerste stagedag dus is allemaal nog wennen!
Trouwens, krullen staan je zo mooi! Wauwie!

Liefs, Nathalie

Donna
2 jaren geleden

Die nootjes van de Hema heb ik altijd al willen proberen. Ik vind ze echter best prijzig. Fijn dat deze lekker zijn!

Susan
2 jaren geleden

Ik ben al weer een paar weken begonnen met school maar het voelt totaal niet zo, haha. Fijn dat je week zo snel voorbij ging!

Johanne
2 jaren geleden

Prachtig die krullen! Mijn haar is er eigenlijk nog nét iets te kort voor om het zelf goed te doen… Ik heb ‘gewoon’ een werkweek aacter de rug en ben vanmorgen weer met de nieuwe begonnen ;-). Gisteren wel een vakantie geboekt voor over een paar weken!

Laura
2 jaren geleden

Ik vind dag twee en drie krullen ook altijd mooier dan dag één! Ik ga van de week toch ook weer eens m’n haar krullen! Je hebt me aangestoken! Ik heb trouwens ook zin in pannenkoeken. Ik heb altijd hetzelfde met een ooglook op de foto zetten. Zit er super veel dimensie in en best heftig. Is het op de foto heel subtiel met weinig dimensie. 🙁

Jessica J.
2 jaren geleden

Altijd fijn, een nieuwe geurkaars!
Oh, dat couscousgerechtje ziet er heerlijk uit! Toevallig heb ik twee bakjes feta in huis… O:-)

Rebecca
2 jaren geleden

Oeh thuiskomen van een werkdag en er is gekookt EN er staat wijn klaar. Dat is pas fijn. De krullen staan je leuk, zelf vind ik uitgezakte krullen ook het mooist! Anders is het bij mij zo tuttig ofzo..

marleen
2 jaren geleden

Wat mooi dat gekrulde haar! Echt pretty!! <3

Nicole
2 jaren geleden

Wat staat jou dat mooi, die krullen!

Hannah Kagenaar
Hannah Kagenaar
2 jaren geleden

Die krullen staan je echt leuk!

Romy
2 jaren geleden

Wauw, wat staan die krullen je mooi! Je ziet er prachtig uit (ook zonder krullen, hoor :)). Ik kan me voorstellen dat zo’n eerste studieweek wel weer even wennen is. Ik moest ook altijd weer even inkomen na de zomervakantie. Ik werk sinds juni fulltime en heb dus de hele vakantie gewoon gewerkt. Wel prima gelukkig, want ik vind mijn werk hartstikke leuk 🙂 Dat maakt ook de overgang in september wat minder groot dan toen ik nog studeerde 😉

Danielle
2 jaren geleden

Wat een leuke foto’s, lekker veel foodfoto’s 🙂 Hier is het nog altijd wachten op werk, ik werk als invaller in het basisonderwijs.

Lianne
2 jaren geleden

Die chocoladeballetjes van de Hema zien er lekker uit, alhoewel ik ze denk ik niet lekker vind, door de witte chocolade. Ach joh, wat is een Instagram waardig ontbijt, ik vind het er lekker uitzien hoor.

gea
gea
2 jaren geleden

Een prachtige rode top heb je aan 🙂 Zelf zou ik de balletjes niet zo snel eten, ze zien er zo glazig uit ofso haha. 😉

Marloes - GLAMOURMOES
2 jaren geleden

Gekruld haar staat je goed, de rode peplumtop trouwens ook! En fietsen in de regen is NIET LEUK!