Persoonlijke Update #3 – Nieuw Schooljaar, Bijna Jarig en een Half Jaar Bloggen

Mijn vorige update is alweer een aantal maanden geleden, dus ik vond dat het wel weer tijd was voor een nieuwe persoonlijke update. Benieuwd hoe het met mij gaat en wat mijn plannen voor de komende tijd zijn? Lees vooral verder!

De grootste verandering afgelopen tijd is dat ik sinds vorige week weer begonnen ben op de universiteit! De vakantie is voorbij en ik ben nu officieel tweedejaars student rechten en de vakken zijn weer begonnen. Ik volg nu het vak ‘Internationaal Privaatrecht’ en ‘International and European Law’ en tot nu toe vind ik het heel leuk. Ik vind het vooral leuk om weer wat actiever bezig te zijn met de Engelse taal! Ik heb natuurlijk Amerikanistiek gestudeerd, maar sinds vorig jaar heb ik alleen nog maar Nederlandse vakken gevolgd. Nu volg ik weer een vak in het Engels en dat vind ik ontzettend leuk. Helaas heb ik wel een verschrikkelijk rooster met late werkgroepen.. Dat is een groot nadeel, maar gelukkig heb ik dit rooster maar zeven weken en zal het daarna hopelijk beter zijn!

Mijn leven staat dus grotendeels in het teken van colleges, werkgroepen en studeren, maar stiekem ben ik me ook al aan het verheugen op mijn verjaardag. Ik ben op 7 oktober jarig, over drie weken dus! Normaal kijk ik niet zo uit naar mijn verjaardag, maar op een of andere manier heb ik er dit jaar ontzettend veel zin in! Ik heb al een gezellig etentje met familie gepland staan en ik ga ook mijn verjaardag voor vrienden vieren. Ik vier het wel klein, want echt een enorm feestvarken ben ik nu eenmaal niet met mijn verjaardag, haha.

Komende weken staat er niet veel bijzonders op de planning, behalve dat ik morgen een weekendje weg ga met Kenny! We gaan een nachtje slapen in de buurt van Zwolle en aangezien ik eigenlijk nog nooit in die regio geweest ben, heb ik er heel veel zin in. Dit is trouwens nog een deel van mijn verjaardagscadeau van vorig jaar, haha! Wij zijn altijd nogal laat met cadeaus vervullen.. oeps!

Vorige maand bestond mijn blog trouwens al een half jaar en voor mijn gevoel is de tijd super snel gegaan! Er staan inmiddels al heel wat artikelen online en ik ben stiekem ook best trots op de groeiende bezoekersaantallen. Op mijn blog kun je komende periode weer heel wat leuke artikelen verwachten, waaronder een paar leuke samenwerkingen. Ik heb heel veel zin om aan de gang te gaan met mooi artikelen voor jullie en hopelijk kan mijn blog dit half jaar nog meer groeien!

Ik wil deze update graag eindigen met een vraag aan jullie: wat vinden jullie de leukste artikelen om te lezen op mijn blog? Dan kan ik daar over nadenken en rekening mee houden! Ik lees het graag in de reacties!

 

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
22 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Susan
2 jaren geleden

Leuk dat je naar Zwolle gaat! Schijnt echt heel erg leuk te zijn 🙂 Je kunt ook nog naar Enschede komen haha.

Anne - Ditisanne.nl
2 jaren geleden

Gefeliciteerd met je half-jaar-blog-verjaardag! Ben wel een beetje jaloers op je hoor, studeren klinkt supernice!
Ik ben zelf een weekje later jarig dan jij, op 13 oktober. Ik vier het samen met mijn vriend, die in november jarig is, maar we gaan wel ergens rond mijn verjaardag met z’n tweetjes uit eten, altijd leuk.
Fijn weekend alvast!

Jessica J.
2 jaren geleden

Ik kan me voorstellen dat je het leuk vindt om opnieuw lessen in het Engels te volgen. Veel succes! 🙂

Chelsey
2 jaren geleden

Heerlijk hoor, even een weekendje weg! Geniet ervan. En nog gefeliciteerd met je blogverjaardag! Op naar de jaren 🙂

Oui Nathalie
2 jaren geleden

Heerlijk lekker een weekendje weg! Wat goed dat je blog alweer een half jaartje bestaat en gefeliciteerd natuurlijk!
Fijn dat je zo trots kan zijn op je bezoekers aantallen 🙂
Liefs, Nathalie

Romy
2 jaren geleden

Wat leuk dat je zulke interessante vakken hebt deze periode! Ik kan me voorstellen dat je vanuit je vorige studie de internationale vakken zo leuk vindt. Gefeliciteerd met je halfjarig blogjubileum. Wat een mooie mijlpaal! 🙂 Ik hoop dat je het bloggen nog lang blijft doen, want ik lees je blog altijd met veel plezier. Mijn favoriet zijn de persoonlijke artikelen.

Donna
2 jaren geleden

Een half jaar gaat inderdaad zo snel! Wow. Ik zou ook maar vast zenuwachtig worden voor je cadeau hoor.

Lianne
2 jaren geleden

Leuk, dat je alweer een half jaar blogt en het nog steeds leuk vind. Goed om te horen. Zelf vind ik voedsel gerelateerde artikelen altijd leuk om te lezen, maar ik ben dan ook meer een food-, dan een lifestyle blogger.

Iris
2 jaren geleden

Je bent op dezelfde dag jarig als mijn vader 😀 Haha, toevallig. Fijn dat het goed gaat met bloggen! Ik vind persoonlijke artikelen wel leuk (zoals deze dus), outfitposts sla ik eigenlijk op elke blog over.

Joanne
2 jaren geleden

Fijn dat het nieuwe schooljaar goed bevalt! 🙂

Elke
2 jaren geleden

Oooh leuk zo’n weekendje weg! Geniet er van!