Levende Loes #29 – Verdwaalde Ansichtkaart & Outfitdillema

Weer een week vol studeren, werken en.. regen. De herfst lijkt officieel begonnen te zijn! Vandaag laat ik je zien wat ik allemaal deed deze week.

Zaterdag 9 september

Zaterdag stond grotendeels in het teken van werken! Het was niet enorm druk, maar ik ben toch altijd blij als ik even een koffiepauze kan nemen. Niks lekkerder dan een cappuccino tijdens het werken!

‘s Avonds at ik simpel, namelijk tomatensoep met kaasquesadillas. Ik ben echt een beetje verslaafd aan alles met kaas.. Kaastosti’s, kaasquesadillas, I love it!

Zondag 10 september

Ook zondag moest ik werken en ik trok dit jurkje uit de kast om aan te trekken. Eigenlijk liep ik echt voor schut, want de kreukels in dit jurkje begonnen haast een eigen leven te leiden, haha! Gelukkig was het alleen om mee naar mijn werk te gaan en terug te fietsen, want daar heb ik toch werkkleding aan. Ik had dus ook geen zin om het strijkijzer erbij te pakken.

We aten een van mijn favoriete gerechten, namelijk tagliatelle met zalm!

Maandag 11 september

Maandag begon de tweede schoolweek alweer en ik ging goed van start door te beginnen met samenvatten. Ik zat aardig goed in de ‘flow’ dus dat was fijn!

Tussendoor maakte ik een smoothie, wat altijd lekker is. Uiteindelijk was Kenny op tijd thuis, dus we keken nog een aflevering Modern Family voor ik naar college moest.

Dit was mijn outfit van de dag en eerlijk gezegd twijfelde ik er een beetje over.. Ik vond het wel leuk, maar ook weer niet haha. Ik denk achteraf dat ik er gewoon andere schoenen bij aan had moeten trekken! Wat vinden jullie ervan?

Dinsdag 12 september

Dinsdag begon ik met het terug kijken van de Holland’s Next Topmodel van de avond ervoor. Ik kijk normaal eigenlijk alleen de Amerikaanse versie, maar besloot me nu ook aan de Nederlandse te wagen omdat ik Anna Nooshin leuk vind!

Ook kwam dinsdag eindelijk onze kaart (ja ik stuur mezelf altijd een kaart, vind ik leuk) uit Edinburgh aan. We hadden niet verwacht dat hij überhaupt nog zou komen, aangezien we hem ruim een maand geleden verstuurd hadden. Ik ben benieuwd welke weg hij heeft afgelegd..

Ook kwam dit kettinkje van AliExpress binnen, waar ik ook ruim een maand op heb gewacht. Ik vind hem wel leuk, maar ben niet echt ‘blown away’. Vooral omdat het materiaal nogal glimmend is denk ik.. Ik ben wel groot fan van AliExpress voor de sieraden, want alles is zo lekker goedkoop!

Een groot voordeel aan mijn vervelende rooster, ik heb heel veel late colleges, is dat Kenny nu vaker kookt. Dinsdag maakte hij deze vegetarische burger! Super lekker.

Woensdag 13 september

Woensdag was het typisch Nederlands weer, met veel regen. Ik schuilde dus nog even voor ik op de fiets stapte.

Ik zie nu pas dat deze foto zo wazig is.. Maar ik ging woensdag EINDELIJK weer sporten na college. Het was echt veel te lang geleden.

‘s Avonds aten we nasi met het perfecte gebakken eitje!

Donderdag 14 september

Donderdag droeg ik eindelijk mijn nieuwe schoenen. Ik vond dat het wel herfstig genoeg was om weer enkellaarsjes te dragen.

Ik studeerde heel de dag in de UB en ik was aardig productief!

 

 

Ik ging ook nog even een kijkje nemen bij de Hudson’s Bay die die dag open gegaan was! Ik vind het een hele strakke, moderne winkel met veel mooie merken. Ik ga zeker nog eens terug!

Ook zit er weer een La Place, dus daar ging ik even een broodje eten. Ik vind dat het restaurant echt mooi is ingericht, met veel hout en leer! Ik studeerde hier ook nog even, want deze lange tafel was daar perfect voor.

Vrijdag 15 september

Vrijdag was niet zo’n hele bijzondere dag. Ik ging naar college en ‘s avonds hielden we een grote schoonmaak. Wel spotte ik deze hele mooie dubbele regenboog!

We hielden dus een grote schoonmaak ‘s avonds en daarmee begon ons weekend!

Volgende week weer een nieuw fotodagboek, maar ik ga wat experimenteren met het format. Dat zien jullie dus volgende week, met onder andere ons weekendje weg naar Zwolle. Tot dan!

 

Misschien vind je dit ook leuk?

26
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
13 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
levendeloesRomyLauraAnne - Ditisanne.nlDaphne Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Sylvia
Gast

Leuk! ik stuur mezelf ook altijd kaartjes als we op vakantie zijn meestal van elke plaatsje met wat wel gedaan hebben. Kost wat maar zo krijg je wel en heel leuk vakantieboekje met ook de plaatjes erbij.. oeh zalm tagliatelle lekker ook een van mijn favorieten

Chelsey
Gast

Ik vind de outfit met de tuinbroek en rode schoenen juist wel leuk! Tegenwoordig hou ik ook van alles met kaas hihi.

Oui Nathalie
Gast

oooh ik vind die tuinbroek zo tof bij je staan!
en super leuke enkellaarsjes. zoiets wil ik ook nog eens kopen!

liefs, Nathalie

Jessica J.
Gast

Een máánd? Dat is een behoorlijk lange weg voor een postkaartje, haha! Mmm, quesadillas. Zin in! Echt veel te lang geleden dat ik het nog gegeten heb. Liefde voor alles met gesmolten kaas!

Wendy (B)
Gast
Wendy (B)

Wat de postkaart betreft: vorig jaar (september) was ik een weekje naar Londen geweest en heb toen ook enkele postkaarten verstuurd. Het duurde toen ook 3 – 4 weken.
Eigenlijk erg hé, wetende dat het zo vlakbij is!

Anna Gerrie
Gast

Wat een gave enkellaarsjes heb je gekocht! Ik hou ook van alles met kaas, haha.

Robin Valentine
Gast

Jaaa tagliatelle met zalm is zooo lekker! En ik moet ook snel een kijkje nemen bij Hudson’s Bay.

Donna
Gast

Ik moest zo lachen om die foto van de DOUBLE RAINBOW waar een ander persoon ook een foto aan het maken is haha

Danielle
Gast

Wat zijn die laarsjes tof zeg! Heel apart is dat altijd met post uit het buitenland. Maar toch leuk dat de kaart nog is aangekomen.

Daphne
Gast

Oeh, wat ziet die tagliatelle met zalm er lekker uit, ik vind pasta met vis sowieso een topcombi! Lijkt me overigens ook echt bizar om weer eens in de La Place te zijn, haha!

Anne - Ditisanne.nl
Gast

Leuk! Ik ben echt enorm benieuwd naar Hudsons Bay. Ik zag dat ze vanavond een feestelijke opening hebben in Amsterdam, maar het is mijn enige vrije avondje deze week dus ik laat toch maar even schieten. Maar ik ga er snel een keer kijken!

Laura
Gast

Mooie regenboog foto!! Wat zijn je laarsjes leuk! Waar zijn ze van?! Ideaal dat ze geen hak hebben! Ik heb daar altijd moeite mee. Ik heb vorige week ook ff een rondje gelopen door de Hudson’s Bay in Leiden. Bij ons zag het er ook gelikt uit met mooie merken inderdaad.

Romy
Gast

Leuk om weer een week mee te kijken! Zo te horen begin je je draai met studeren alweer een beetje te vinden 🙂 Wat een leuke outfit met die tuinbroek! Ik vind er echt niets op aan te merken, hoor. En wat een leuk idee van dat vakantiekaartje! Misschien ga ik dat ook eens doen als we in Lissabon zijn over 1,5 week 🙂