Favorieten van de Maand – Augustus

Augustus, mijn laatste vakantiemaand, is weer voorbij gevlogen! We zijn inmiddels aanbeland in september, wat betekent dat ik jullie mijn favorieten van de afgelopen maand ga laten zien. Er zitten een paar pareltjes tussen, dus kijk zeker mee!

#1 Naked Heat palette van Urban Decay

Ik schreef al een uitgebreide review over dit palette, maar ik wilde hem nog even snel benoemen! Ik heb dit palette namelijk begin van de maand gekocht tijdens mijn vakantie in Edinburgh en ik heb hem sindsdien heel vaak met veel plezier gebruikt. De kleuren in dit palette zijn prachtig en laten mijn groene ogen heel mooi spreken. Als ik deze oogschaduws draag, zijn mijn ogen echt een eyecatcher (pun intended). Ik vind dit palette dus perfect passen bij mijn groene ogen, maar ik denk dat de kleuren ook heel mooi zullen staan bij blauwe, of bruine ogen! Ik kan je zeker aanraden mijn review even te lezen en ook zelf een kijkje te gaan nemen bij dit prachtige palette.

Het Naked Heat palette van Urban Decay is te verkrijgen bij Ici Paris XL voor €55,20.

#2 Oorringetjes van Fashionology

Eigenlijk kocht ik deze oorbelletjes al in september, maar ik heb ze heel de zomer met veel plezier gedragen, dus ze moesten hier toch echt een plekje krijgen! Deze ringetjes van fashionology had ik al een hele tijd op het oog en eindelijk hakte ik de knoop door en schafte ik ze aan. Na veel priegelen, dit is een groot nadeel van oorringetjes vind ik, kreeg ik ze in en sindsdien heb ik ze niet meer uitgedaan! Ik vind deze ringetjes stoer en chique tegelijk, wat ze draagbaar maakt bij allerlei soorten outfits en gelegenheden. Ik heb inmiddels al weer wat nieuwe ringetjes op het oog, maar ik houd het voorlopig bij deze twee mooie exemplaren.

De Ball Hoop Earrings (ik heb ze in 12 mm) kosten €15,00 en Tiny Hoop Earrings (ik draag ze in 10 mm) zijn €10,00. Beide setjes zijn te verkrijgen bij Fashionology.

#3 Infinity Handlotion van Rituals

Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het aan droge handen. Ik smeer dus meerdere keren per dagen mijn handen in met een lotion of crème. Inmiddels heb ik dus al heel wat potjes en tubes versleten, maar ik probeer ook regelmatig weer een nieuwe uit. Afgelopen tijd gebruik ik de Infinity handlotion van Rituals met veel liefde. Deze lotion bevat mandarijn en munt, wat zorgt voor een hele lekkere frisse geur. De lotion is licht en trekt snel in, wat ik altijd heel belangrijk vind. Ik wil niet met plakhanden rondlopen!

De Infinity handlotion is te verkrijgen bij de Rituals winkels en online voor €13,00. Helaas verdwijnt deze binnenkort uit het assortiment, dus ik zou zeker nog even je slag slaan!

#4 Rose Lemonade van Fentimans

Deze limonade met rozen dronk ik voor het eerst tijdens mijn vakantie in Liverpool en sindsdien kan ik wel zeggen dat ik verslaafd ben! Ik dronk het dus in Liverpool en toen ik een paar dagen na mijn reisje rond liep in de Sligro, zag ik het ook daar staan. Ik besloot een tree van deze flesjes mee te nemen en ik drink het inmiddels heel graag! Deze limonade is heel fris en heeft wel een vrij specifieke smaak. De smaak heeft wat weg van rozen, maar eigenlijk vind ik het gewoon een hele bijzondere smaak die je zeker zelf eens moet proeven. Ik vind deze limonade lekker fris en niet te zoet, wat perfect is voor de zomer! Maar ook tijdens de naderende herfst, zal ik dit drankje met veel plezier drinken. Jammer genoeg is mijn voorraadje bijna op, maar ik ga het zeker opnieuw kopen.

Fentimans limonade is onder andere te verkrijgen bij Albert Heijn voor €3,75 per 750 ml.

#5 The Eraser Eye Brightener Concealer van Maybelline

Al jaren ben ik groot fan van deze concealer, maar ik had nog nooit de ‘brightener’ versie van dit product geprobeerd. Ik kwam hem tegen op het vliegveld in Edinburgh en besloot hem mee naar huis te nemen. Deze concealers zijn namelijk moeilijk verkrijgbaar in Nederland, omdat ze niet meer verkocht worden in de drogist. De brightener heeft een lichtroze kleur en is dus perfect om onder de ogen te gebruiken, zodat je blik weer wat frisser wordt. Ook gebruik ik hem graag een beetje op mijn kin en voorhoofd, om te highlighten in mijn basis. Ik ben heel erg te spreken over deze fijne concealer!

Deze concealers zijn onder andere nog te verkrijgen via websites zoals Bol.com en Wehkamp.

Weer een aantal hele mooie producten en items deze maand! Ik ben benieuwd of jij al wel eens iets geprobeerd hebt uit dit lijstje, of of je het zelf ook in je bezit hebt. Tot volgende maand!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
19 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marloes
3 jaren geleden

Dat soort oorringetjes zijn zo leuk. Ik kreeg de mijne ook niet in, toen heeft m’n vriend zitten priegelen, haha.

Babs
3 jaren geleden

Wat zijn die oorringen leuk! Ik vind het ook altijd zo leuk staan als je 2 gaatjes in je oren hebt zitten, zo een setje staat dan echt geweldig. Ik ga op zoek naar de concealer die je noemde, een Amerikaanse YouTuber zweerde er ook bij en inderdaad, moeilijk te krijgen. Bedankt voor de tip!

Danielle
3 jaren geleden

Wat een mooie items in je favorieten. Het Urban Decay palette is zo gaaf!

Rebecca
3 jaren geleden

Ik ben serieus jaloers op je naked heat palette en je oorbelletjes! Zelf heb ik echt iets tegen rozengeur en smaak, maar toch lijkt die limonade me wel wat. Alleen al door hoe het flesje er uit ziet..

Oui nathalie
3 jaren geleden

Die oorbelletjes zijn super leuk! En roze limonade, omg!

Liefs, Nathalie

Romy
3 jaren geleden

Wat een fijn lijstje met producten! Dat oogschaduwpalet is echt heel erg mooi! Als het iets goedkoper was geweest, had ik dat ook graag in mijn mandje gegooid 🙂 En wat staan die oorbelletjes je mooi!

Beautyjuf
3 jaren geleden

Wat een leuke oorringetjes! Oh ja, dat priegelwerk…Vroeger droeg ik ook ringetjes. Met geen mogelijkheid in én uit te krijgen, haha!

Oh, dat palette van Urban Decay is mooi! Ik heb meteen een kijkje genomen bij de uitgebreide review. Prachtige ooglook!

Laura
3 jaren geleden

Ik zie die concealer steeds vaker voorbij komen! Jammer dat ie NL alleen slecht verkrijgbaar is. Ja dat palette van UD kan natuurlijk niet missen bij je favorieten, lijkt me ook een mooi palette!

Donna
3 jaren geleden

Zo grappig dat jij die limonade wel echt lekker vindt!

trackback

[…] plofte ik op de bank met een glaasje van mijn favoriete limonade, die jullie afgelopen woensdag in mijn favorieten konden zien! Helaas zijn de flesje nu allemaal […]