Hotspot – Lunchroom Bij Heinen in Den Bosch

Ik kom al jaren heel graag in Den Bosch, dus een hotspot uit deze leuke stad kon niet uitblijven. Vandaag deel ik daarom een hele leuke lunchroom met jullie. Krijg je al honger?

Lunchroom ‘Bij Heinen’ bevindt zich naast de boekhandel Adr. Heinen en het is een lunchroom van de Verkadefabriek. Je kunt er dus ook allerlei lekkers van Verkade krijgen, wat natuurlijk altijd leuk en lekker is. Adr. Heinen is echt een hele mooie boekhandel en ik vind het altijd leuk om hier even een kijkje te nemen, omdat ze zo ontzettend veel hebben. Deze lunchroom heeft er niet altijd gezeten, maar vind ik absoluut een leuke toevoeging!

De inrichting van ‘Bij Heinen’ is ontzettend leuk en gezellig. Overal zie je boeken, vanuit de lunchroom kan je ook in de boekhandel zelf kijken, en het is gewoon een heel knus zaakje. Er is echt aan alle details gedacht en het past allemaal heel erg goed bij elkaar, wat ik altijd extra leuk vindt.

Op de kaart staan een heleboel lekkere dingen, van verse sapjes, tot huisgemaakte taartjes en lekkere lunchgerechten. Het idee achter de lunchroom is dat je met een boek hier lekker wat kan komen eten of drinken, maar ook zonder boek ben je natuurlijk van harte welkom!

Ik vind deze lunchroom ontzettend leuk! Als je boekenliefhebber bent, of houdt van kleine zaakjes met veel verse gerechten op de kaart, is dit zeker een aanrader. Bij Heinen is een origineel concept en heel authentiek, dus zeker een bezoekje waard.

Lunchroom ‘Bij Heinen’ bevindt zich op Kerkstraat 27 in Den Bosch.

Misschien vind je dit ook leuk?

14
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
levendeloesMadelonIvonDaphneOui Nathalie Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Cassandra
Gast

Lijkt me supergezellig!

Donna
Gast

Dit was zo onverwachts leuk!

Romy
Gast

Het ziet er echt heel gezellig uit! Klinkt als een heerlijke plek om even te lunchen of een kop thee te drinken 🙂

Oui Nathalie
Gast

Wat een super leuke hotspot!
Liefs, Nathalie

Daphne
Gast

Dat ziet er nog eens leuk uit! Ik ga ‘t zeker onthouden als ik weer een keertje in Den Bosch ben!

Ivon
Gast

Leuk plekje he! Sowieso is Adr. Heinen echt zo een mooie boekwinkel indd. Ik ging in de lunchroom vaak even koffiedrinken als ik in de bieb mijn scriptie aan het schrijven was!

Madelon
Gast

Klinkt als een heel leuk plekje! Ik zal hem proberen te onthouden voor de volgende keer dat ik naar Den Bosch ga 🙂