Review – NYX Soft Matte Lip Creams

Tijdens mijn vakantie in Liverpool kocht ik bij Boots een aantal NYX lip creams en vandaag laat ik eindelijk aan jullie de swatches zien en weten wat ik ervan vind. Ben jij benieuwd of dit budget toppertjes zijn? Lees snel verder!

Ik kocht drie kleurtjes, San Juan, Ibiza en Manilla. Ik zal eerlijk toegeven dat Manilla een per ongelukje was haha, ik wilde namelijk Amsterdam! Maar heb dus de verkeerde meegenomen. Niet heel erg, want ook Manilla is heel mooi, maar daardoor lijken twee tinten wel een beetje op elkaar. Maar dat zie je in de swatches!

Alle NYX lip creams hebben hetzelfde kwastje, een soort sponsje waar je heel precies mee kan werken. Ik vind het een heel fijne applicator omdat je dus heel makkelijk je lippen kan omlijnen en invullen! Het is ook heel makkelijk om eventueel iets buiten je liplijn te gaan om wat vollere lippen te creëren.

Dit zijn de swatches van de drie kleuren. Van onder naar boven zie je Manilla, Ibiza en San Juan. Zoals je kunt zien lijken Manilla en Ibiza wel een beetje op elkaar qua kleurtint, maar op de lippen is dit verschil wel wat groter. Alle lipcreams brengen dus heel makkelijk aan en blijven ook lang zitten. Na een tijdje, zeker als je eet of drinkt, zal de kleur wel wat gaan slijten, maar voor deze prijs vind ik dat ze het heel goed doen!

#1 Manilla

Allereerst Manilla! Manilla is een mooie felle koraalroze kleur. Het is absoluut een knalkleur, maar dat maakt deze lipcream niet per se ondraagbaar. Ik vind hem namelijk nog steeds heel elegant en niet ‘schreeuwerig’. Op de foto komt hij iets minder fel over, maar in het echt is het een hele mooie koraalkleur.

#2 Ibiza

Ibiza lijkt qua kleurenfamilie op Manilla, maar hij is zeker een stukje donkerder. Dit maakt hem iets draagbaarder, omdat Ibiza dus iets subtieler is en minder intens. Dat maakt de kleur zeker niet minder mooi, want ik kan hem daardoor juist vaker dragen, ook naar college bijvoorbeeld!

#3 San Juan

Dan de laatste en meteen een ‘spannende’ voor mij, namelijk een knaloranje! San Juan is een hele felle oranje kleur, wat ontzettend tof is voor de zomer. In het echt is hij nog ietsjes feller dan op de foto, wat hem dus ook niet heel draagbaar maakt. Ik heb hem ook nog niet naar buiten gedragen, omdat ik het nog spannend vind, haha. Ook een echte zomerkleur, dus deze bewaar ik voor volgend jaar! Helaas maakt deze tint je tanden wel vrij geel en van de drie brengt deze ook het minst prettig aan, iets streperig. Gelukkig kun je dat laatste wel makkelijk oplossen door een extra laagje aan te brengen.

Ik ben heel enthousiast over deze lipcreams! Er zijn heel veel kleuren verkrijgbaar, ze zijn niet al te duur, brengen fijn aan en blijven lang zitten. Kortom, zeker een aanrader. Heb jij deze lipcreams al wel eens geprobeerd?

De NYX Soft Matte Lip Creams zijn onder andere verkrijgbaar bij Douglas voor €7,31 per stuk.

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
22 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Wat een mooie lipcreams en wat staan de kleuren je mooi! Jammer dat je de derde lipcream een beetje spannend vind om buiten te dragen. Ik vind het ook altijd een beetje jammer als je tanden er door een lipproduct iets geler uitzien.

Donna
2 jaren geleden

Mooie swatches! Ik heb er ook twee, maar gebruik ze veel weinig…

Kim
Kim
2 jaren geleden

Ik ben fan van deze producten! Zelf heb ik Budapest nog op de wishlist staan!

Chelsey
2 jaren geleden

Ibiza is erg mooi! Ik heb ook een paar van deze lip creams, maar ben stiekem meer fan van de Lip Lingerie lijn.

Sandra
2 jaren geleden

Ik ben echt fan van de soft matte lipcreams van NYX! Heb dan ook een hele verzameling haha. Deze drie kleurtjes heb ik alle drie niet, omdat ik denk dat ze mij niet echt staan. Alhoewel ik denk dat Ibiza nog wel bij mij kan passen. Vind het wel alle drie echt héle mooie kleurtjes! Wel heel jammer van de laatste dat je tanden geel lijken door de kleur. Vind het wel een toffe bijzondere kleur om te zien! 🙂

Daphne
2 jaren geleden

Ik HOU van de Soft matte lipcreams van NYX! Ibiza stond lange tijd op m’n wish list, maar ik denk dat ik ‘m te fel vind om zo te dragen!

Marloes
2 jaren geleden

Mooie kleurtjes zijn dit! Ik heb zelf de kleur Sao Paolo, een roze kleur. Ik vind ‘m ook veel fijner zitten dan de Lip Lingerie van NYX, die voelen echt heel droog en naar aan.

Lieke
2 jaren geleden

Wat een prachtige kleuren heb je uitgekozen! Ik heb zelf Ibiza en vind dit zulke fijne lip creams.

Beautyjuf
2 jaren geleden

Wat een mooie, frisse tinten! San Juan vind ik het pareltje van deze drie toppertjes. Al staat de kleur mij helaas te flets.

Laura
2 jaren geleden

Zijn zeker zomerse kleurtjes met de herfst die eraan komt! Zelf ik ook een aantal lip creams van Nyx, Ik heb ook Ibiza, daarnaast nog Cannes, Budapest, Copenhagen en Madrid! Vind ze allemaal mooi!

laura
2 jaren geleden

Wat een felle kleurtjes allemaal, ik vind Manilla het mooist