Favorieten van de Maand – September

September was de eerste maand van het nieuwe academische jaar, had Nederland een aantal echte herfstdagen maar ook nog wat zon en vlogen de weken voorbij. Vandaag laat ik je mijn favorieten van deze maand zien!

#1 Oogpotlood

Allereerst een make-up favoriet en eigenlijk meteen een herontdekte favoriet, namelijk oogpotlood! Afgelopen maand merkte ik dat ik steeds vaker een oogpotloodje erbij pakte, om mijn dagelijkse make-up look iets specialer te maken. Ik gebruik het liefst allerlei soorten, dus soms zwart, soms bronsgoud, soms donkergroen etc. Mijn all time favorites zijn die van Urban Decay, namelijk de 24/7 glide on eye pencils. Die gebruik ik inmiddels al heel wat jaren en vind ik ontzettend fijn!

De 24/7 glide on eye pencils van Urban Decay zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL vanaf €21,00 per stuk.

#2 Gilmore Girls

Gilmore Girls is een serie waar ik al een aantal afleveringen van gezien had op televisie, maar waar ik nooit vanaf het begin mee begonnen ben. Toen ik op zoek was naar een nieuwe serie op Netflix, besloot ik dus voor deze te gaan. Gilmore Girls gaat over Lorelai en Rory Gilmore, moeder en dochter, die behalve familie ook beste vriendinnen zijn. De relatie met de rest van hun familie verandert, wanneer Rory naar een private school gaat. Ik vind de serie heel vermakelijk en lekker weg kijken, perfect dus voor een netflixavondje! Inmiddels ben ik bij seizoen 4 en ik vind het nog steeds leuk, dus gelukkig heb ik nog een aantal seizoenen te gaan!

Gilmore Girls is te bekijken via Netflix.

#3 Tic Tac Breeze

Misschien een beetje een gekke favoriet, maar aangezien ze dat wel waren, deel ik ze toch! Mijn nieuwe favoriet qua mintjes zijn namelijk de Tic Tac Breeze mintjes, met name de anijssmaak. De breeze-collectie van Tic Tac hebben allemaal een bijzondere kruidige smaak, zoals eucalyptus en citroenmelisse, en zijn heel lekker verfrissend. Helaas heb ik ze nog niet gezien in Nederland, deze komen uit Italië, maar hopelijk veranderd dat snel! Anijs is dus mijn favoriet, maar gelukkig zijn er ook nog een aantal andere smaakjes, mocht je niet van anijs houden.

#4 The Search For Everything album – John Mayer

John Mayer is al jaren mijn favoriete artiest en ik heb hem inmiddels ook al twee keer live mogen zien, waar weer bleek wat voor geweldige artiest hij is. Ook zijn nieuwste album ‘The Search for Everything’ is weer een pareltje met heel veel mooie liedjes. Iedere nummer is weer anders, maar het algehele geluid van dit album vind ik heel mooi bij elkaar passen en staat hier dus ook op repeat. ‘You’re Gonna Live Forever In Me’ is mijn favoriete nummer, maar ook de anderen zijn ontzettend mooi. Zeker het luisteren waar dus.

Het nieuwste album van John Mayer is te beluisteren via Youtube of Spotify en te kopen via iTunes.

Dit waren mijn favorieten van september! Inmiddels is oktober alweer begonnen en heb ik alweer een nieuwe favoriet, maar daarop moet je nog even wachten. Wat was jouw favoriet van september?

 

 

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
17 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Donna
2 jaren geleden

Ah, ik moet ook meer oogpotlood dragen. Die van NYX zijn ook heel fijn.

Romy
2 jaren geleden

Oh daar zitten een paar leuke favorieten tussen! De Tictacs ga ik ook eens proberen en je doet me eraan denken dat ik er ook weer eens oogpotlood bij moet pakken. Ik draag nooit eyeliner omdat ik daar een beetje klunzig mee ben, maar oogpotlood werkt een stuk makkelijker en geeft ook een mooi effect 🙂

Simone
2 jaren geleden

Oeh leuk! Ik heb ooit zulke oogpotloodjes gehad van eBay en ben die in de verhuizing kwijtgeraakt (per ongeluk weggegooid denk ik) maar wat waren die fijn! Misschien toch maar eens naar die van UD gaan kijken!

Jessica J.
2 jaren geleden

Ik heb ook zo’n UD-oogpotlood, een wit. 🙂
Gilmore Girls heb ik er vorig jaar helemaal doorgedraaid omdat ik ‘mee’ wou zijn tegen dat de revival uitkwam. Ik had na afloop wel even een Gilmore overdose, hahaha!

Marloes
2 jaren geleden

Dat album van John Mayer is zo fijn he! Ik luister er al heel de zomer naar, haha. Mijn favoriete nummer is In The Blood.
Die Tictacs klinken wel een beetje apart, maar misschien komt dat omdat ik bij het woord Breeze standaard aan een wc verfrisser denk :’)

Laura
2 jaren geleden

Ik draag altijd een zwart oogpotlood lijntje op mn onderste wimperrand. Laat mn ogen wat beter uitkomen. Girlmore Girls is echt heerlijk ja! Ik keek het vroeger op tv, maar had nooit ALLES gezien, dus toen die nieuwe afleveringen kwamen, heb ik ook alles zitten terug kijken!

Danielle
2 jaren geleden

Wat een leuke favorieten. Ik kende de Tictac breeze nog niet, moet ik zeker eens proberen!

Oui Nathalie
2 jaren geleden

Oehh tictac is zo lang geleden voor mij:-)

trackback

[…] beetje een vage foto dit, maar het zijn tictacjes. Naast de TicTacs die jullie vorige week al in mijn favorieten konden zien, bracht mijn moeder een aantal soorten van me mee uit het buitenland. Ook deze, van […]