Levende Loes #30 – Weekendje Zwolle & Moody Monday

Hoi en welkom bij een nieuwe Levende Loes, nummer 30 alweer! Vandaag heb ik een iets ander fotodagboek voor jullie dan jullie van mij gewend zijn, ik wilde namelijk graag een beetje experimenteren met het format. In deze fotodagboeken zal ik voortaan een aantal momenten van die week uitlichten. Vandaag zie je de week van 16 t/m 22 september. Kijk je mee?

Het weekend spendeerden Kenny en ik in Zwolle. We sliepen in een hotel in een dorpje in de buurt, Epe. Ook bezochten we de stad natuurlijk! Ik was nog nooit in Zwolle geweest en vond het leuk deze stad eens te bezoeken. Het was echt heel druk, maar we hebben een goede eerste indruk gekregen!

We verbleven dus in Epe en na een wandeling besloten we in het dorp te gaan lunchen. We kwamen uit bij ‘Cornelis’, een lunchroom in het oude stadhuis van Epe. Een heel mooi gebouw en ze hadden er ook nog eens hele lekkere gerechten!

Na het fijne weekend, was het lastiger om weer te beginnen met studeren. Ik voelde me ook niet zo lekker, dus de maandag begon een beetje ‘meh’. Eigenlijk voelde ik me heel de week heel moe en concentratieloos, dus dat was een beetje jammer!

Ik probeerde deze week voor het eerste deze burgers van Vivera. Het zijn vega schnitzelfs met Heksenkaas, dus ik was als Heksenkaas-liefhebber meteen enthousiast. Helaas vond ik de smaak toch een beetje tegenvallen..

Veel bijzondere outfits droeg ik niet deze week, maar ik wilde jullie deze toch even laten zien! Links draag ik een truitje van River Woods, een jeans van Hollister en chelsea boots van Only. Het riempje is van Forever21 geloof ik. Recht draag ik mijn vertrouwde rode peplumtop van Forever21. Als ik niet weet wat ik aan moet, ga ik daarvoor! Het staat meteen leuk, ook al heb ik niet veel moeite gedaan. Ik draag hem met een jeans van Hollister en prachtige matchende Happy Socks, haha.

Ook een bezoekje aan de sportschool hoorde erbij deze week. Ik ben blij dat ik het weer een beetje op kan pakken, ook al blijf ik er een enorme hekel aan hebben.

Nog iets nieuws geprobeerd deze week! De supermarkt had een actie dat je de ijskoffie’s van Douwe Egberts gratis kon proberen en aangezien ik groot ijskoffie-fan ben, besloot ik deze te nemen. Ik vond het wel lekker, maar wat aan de zoete kant. Dan maak ik het toch liever zelf!

Een fotodagboek van mijn kant zou niet compleet zijn zonder genoeg foodfoto’s, dus die horen er ook gewoon bij in dit format! Deze week at ik niet veel bijzondere gerechten, maar ik maakte wel een sushibowl voor ons. Een geheel vegetarische dit keer! Dit is zo’n gerecht dat we nog wel eens smokkelde met het vis eten (we proberen thuis geen vlees/vis meer te eten), maar deze vegetarische variant smaakte ook goed. Vrijdagavond maakten we om het weekend in te luiden zelfgemaakte pizza. Hij ziet er niet zo lekker uit op de foto, maar dat was ‘ie wel!

Dit was mijn week! In een iets ander jasje dit keer, dus ik hoor heel graag in de reacties wat jullie vinden van fotodagboeken op deze manier. Ik moet nog een beetje mijn draai erin vinden, maar jullie feedback helpt me daar enorm bij. Laat dus zeker een reactie achter!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
18 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sylvia
2 jaren geleden

Wat een prachtige selfie-foto! Ik vind ijskoffie vd supermarkt ook niet lekker veel te zoet en machtig..

Simone
2 jaren geleden

Oh lekkerrr sushi bowl én pizza! Wat jammer dat die heksenkaas burgers een beetje tegenvallen, werd al enthousiast toen ik ze zag haha!

Sija
2 jaren geleden

Leuke foto’s Loes <3 Jammer van de burgers, het klonk wel erg lekker! Doe mij ook maar zo'n pizza trouwens! Bij mij mislukken deze altijd helaas 🙁

Jessica J.
2 jaren geleden

Supermarktijskoffie is inderdaad meestal echt mierzoet! En oh, ik heb nog nooit zelf een sushi bowl gemaakt; zelfs nog nooit een gegeten!! Sushi vind ik wel helemaal geweldig, hehe.

Donna
2 jaren geleden

Zo leuk! Ik ben ook nog nooit in Zwolle geweest 😮

Romy
2 jaren geleden

Wat leuk, zo’n weekendje Zwolle! En zelfs je simpele outfits vind ik superleuk! Je stelt altijd zulke leuke outfits samen 🙂
Wat betreft het format van je photo diary, is het misschien een leuk idee om bijvoorbeeld per dag 2-3 foto’s te laten zien en dan daaronder je dag te beschrijven? Ik vind zelf dat soort dagelijkse verslagjes stiekem heerlijk om te lezen op maandag. Maar je photo diary op deze manier vind ik ook erg leuk trouwens! Ik zou zeggen: doe vooral waar jij je goed bij voelt 🙂

Iris
2 jaren geleden

Wat een leuk weekje! Ik woon vlakbij Zwolle en ga er daarom regelmatig heen. En wat zijn je outfits leuk!!

Daphne
2 jaren geleden

Zelfgemaakte pizza’s zijn de beste! Je rode peplumtop vind ik supermooi! Ik heb ook altijd zo’n outfit die ik kies als ik het ècht even niet meer weet, haha!

Ivon
2 jaren geleden

Jammer dat de heksenkaas schnitzels niet zo lekker waren, ik heb er namelijk ook al vaak mee in mijn handen gestaan in de supermarkt haha..