Levende Loes #31 – Matchy Matchy & Herontdekte Haarstijl

Het is weer maandag, dat betekent een nieuwe ‘Levende Loes’! Dit maal zonder (ja, echt, ik ben ook in shock) foodfoto’s! Ik laat je zien wat ik deed in de week van 23 t/m 29 september. Kijk je mee?

Tijdens het werk moet ik mijn haar vast hebben en ik heb weer een haarstijl herontdekt! Toen ik jonger was droeg ik mijn paardenstaart al wel eens in zo’n twist, maar nu dus weer. Het is zo makkelijk en staat net iets specialer.

Heel het weekend had ik gewerkt en maandag moest ik ook vroeg op voor een huisartsafspraak, dus toen ik eenmaal thuis was, kroop ik nog even terug mijn bed in. Ik had opeens super last van duizeligheid, dus ik was een beetje oververmoeid vermoedde ik.. Ik studeerde daarom maar lekker vanuit bed!

Twee outfitjes van deze week! Maandag was ik heel erg matchend, want zowel mijn t-shirt, schoenen als nagels waren rood, haha! Stiekem houd ik wel van een beetje matchen. Het was deze week nog lekker weer, dus ik haalde dit vrolijke shirtje met ananasjes ook tevoorschijn. Hij is van Forever21.

Deze week maakte ik veel foodfoto’s voor een blogpost die er als het goed is volgende week aankomt. Ik kan je de foto’s nog niet laten zien, dus maakte ik maar even een spiegelselfie! En stiekem nog een outfit zo dus. Allebei de items zijn van H&M! Mijn camerastrap is trouwens van AliExpress, wat je kon zien in de shoplog van een tijdje geleden.

Als ik ga sporten, zorg ik vaak dat ik een paar vlogs heb om te kijken. Zo kan ik filmpjes kijken terwijl ik bezig ben en gaat de tijd snel! Ik had woensdag echt geen zin om te gaan, maar was achteraf (zoals altijd) toch wel blij.

Zoals jullie vrijdag in mijn (mislukte) No Buy September artikel al konden lezen, had ik een aantal dingen besteld van the Body Shop. Ik wilde deze Vitamine E wel eens uitproberen en aangezien mijn moisturizer van Estee Lauder bijna op is, besloot ik een aantal producten uit deze lijn te kopen. Willen jullie hier een blogpost van zien?

Mijn week bestond voornamelijk uit heel veel studeren, omdat ik vrijdag een opdracht in moest leveren en een presentatie had. Het was een lastig onderwerp, maar uiteindelijk ging het gelukkig goed! Dat was een fijn begin van het weekend.

Voor het eerst sinds anderhalve maand ging ik vrijdag weer eens naar Brabant! Wel maar voor 1 nachtje, maar toch! Zaterdag hadden we namelijk een dagje Efteling gepland staan.

Volgende week zie je mijn dagje Efteling en hoe ik de rest van de week besteed. En waarschijnlijk ook wel weer wat foodfoto’s, want dit is niets voor mij! Houd jij ook zo van foodfoto’s? 

Misschien vind je dit ook leuk?

26
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
13 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
levendeloesMarielleMarloesIvonSimone Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Danielle
Gast

Wat een leuke foto’s ! Ik ben heel benieuwd hoe de vitamine E lijn van The Bodyshop is.

Donna
Gast

Geen etensfotos?!!?! Ben heel benieuwd naar je Efteling foto’s!

Susan
Gast

Ohhh leuk de efteling! Ben ik al zo lang niet geweest!

Rianne
Gast

Ik heb die Vitamine E producten van de Bodyshop veel voorbij zien komen op Youtube! Ben benieuwd of ze fijn werken 🙂

Babs
Gast

Leuk, foodfoto’s!Vaak weten wij niet wat wij moeten eten en dan zie ik weer een goed idee langskomen. dit jaar zijn wij niet naar de Efteling geweest, maar vind het altijd leuk daar. Een review over The body Shop, altijd goed!

Annika
Gast

Ik wil wel een review zien van de Vitamin E producten. Ik heb zelf laatst een review geschreven over het Sink-In masker en ik ben heel benieuwd hoe de rest van de lijn is.

Mevrouw Marloes
Gast

Ik ben heel benieuwd naar de Vitamine E-lijn van The Bodyshop!

Madelon
Gast

Wat een leuk overzicht weer! Die getwiste paardenstaart staat echt heel leuk! En ben benieuwd naar je Efteling avonturen 🙂

Romy
Gast

Wat een leuke haarcreatie, die staart met een twist! Dat ken ik inderdaad ook nog van ‘vroeger’. En superleuk dat je naar de Efteling bent geweest! Ik ben heel benieuwd naar je verslagje.

Simone
Gast

Leuk je haar zo! Ik was ook een beetje vergeten dat je het zo kon dragen haha. Ben benieuwd naar je foto’s van de Efteling, altijd leuk!

Ivon
Gast

Jaaa, de Efteling leuk, is vlak bij mij hihi!
En ik ben erg benieuwd naar de Refreshing Eyes Cubes van de Body Shop!

Marloes
Gast

Ik ben sowieso fan van foodfoto’s, en je haar is echt leuk zo! Ik deed dat vroeger ook vaak maar zie het nu bijna bij niemand meer. Jammer, eigenlijk 🙂

Marielle
Gast

Ik vind je camera stap heel tof! Ben benieuwd naar de vitamine E lijn!