Outfit – Embracing Fall

Vandaag heb ik weer eens een outfitpost voor jullie, want de herfst begint nu echt te naderen en ik ben dol op fall fashion! Ik ben dol op outfits met laagjes en leuke enkellaarsjes, dus stiekem ben ik wel heel blij met dit herfstige weer. Niets fijner dan een goed excuus om weer wat mooie items te shoppen! Via vind-kleding.nl kun je allerlei mooie items scoren, van lekkere warme sweaters tot mooie blouses, jurkjes of schoenen. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe aankoop zien.

Zoals ik al zei, ben ik dus dol op fall fashion! Ik vind de herfstige kleuren zoals rood en okergeel prachtig, maar ik vind een hele zwarte outfit ook heel chique. Ik droeg hier een jurkje van spijkerstof en ik vind dat een ontzettend leuke trend! Ik draag hem trouwens in een maat groter dan ik normaal doe, omdat ik graag wilde dat dit jurkje wat ruimer en langer zou vallen. De jurk zelf is natuurlijk al een heel mooi item, dus ik heb hem vrij rustig gecombineerd. Ik draag hem met een simpele panty en chelsea boots. Chelsea boots zijn echt een must-have in mijn herfstgarderobe!

Ook al is deze outfit heel simpel, ik vind hem ontzettend leuk. Je kunt het jurkje heel casual dragen, zoals ik hier doe, maar ook wat specialer maken door er bijvoorbeeld hakken onder te dragen en mooie statement sieraden. Ik ga er in ieder geval heel veel plezier van hebben deze herfst!

  • Denim dress* – Jacqueline de Yong via Vimodos.nl
  • Panty – H&M
  • Schoenen – Only via Zalando.nl
  • Horloge – Michael Kors

Dit was mijn herfstige outfit alweer! Ben jij ook dol op fall fashion, of kijk je nu alweer uit naar de zomer? Ik ben benieuwd wat jouw favoriete fashionseizoen is!

Dit artikel bevat een product wat ik ter review heb mogen ontvangen, dit is aangegeven met een *.
Alle meningen zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
28 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Oui Nathalie
2 jaren geleden

Wat een super leuk jurkje heb je aan zeg! En hele leuke plek om outfitfoto’s te maken 🙂
Ik ben wel weer blij dat de herfst gaat beginnen, weer die leuke kleurrijke blaadjes in het bos 🙂
Liefs, Nathalie

Jorinde
2 jaren geleden

Wat een ontzettend leuk jurkje! Staat je echt heel mooi! Ik vind het ook wel weer fijn dat er een nieuw seizoen begint. Kan ik weer wat andere items uit m’n kast aan!

Rebecca
2 jaren geleden

Deze outfit vind ik echt geweldig! Dit is een outfit die ik ook zo zou dragen! Love it!

Babs
2 jaren geleden

Wat een heerlijk jurkje, ik hou daar van! Ik had ooit zoiets in de denim blauwe kleur en kan mij herinneren dat ie heerlijk zat!

Madelon
2 jaren geleden

Super leuke outfit en het staat je heel goed!Die schoenen zijn heel tof. Ik kijk ook wel weer uit naar de herfst en winterkleding .Toch weer andere kledingstukken dan in de zomer en andere kleuren die kunnen. Plus, liefde voor warme en lekkere truien!

Donna
2 jaren geleden

Zo leuk! Hou echt van de herfst.

Romy
2 jaren geleden

Wauw, wat een supermooie herfstoutfit! Dit is echt een jurkje waar ik zo voorbij zou lopen in de winkel en waarvan ik nu pas zie hoe onwijs leuk het eigenlijk kan staan. Prachtige outfit én foto’s 🙂

Mevrouw Marloes
2 jaren geleden

Wat een superleuk jurkje zeg! Zou ‘m zelf ook kunnen dragen.

Natascha
2 jaren geleden

Leuk jurkje! Daar ga je inderdaad denk ik ook veel plezier van hebben in de herfst 🙂

Laura
2 jaren geleden

Mooie foto’s! Jurkje staat je ook erg leuk!

Danielle
2 jaren geleden

Wat een ontzettend leuke outfit! Ik vind zo’n jurkje heel gaaf.

Ine
Ine
2 jaren geleden

Wat een leuk jurkje! Het ziet er zo gemakkelijk uit. Het staat je ook echt leuk!

Claire
2 jaren geleden

Wauw wat een tof jurkje! Leuk gecombineerd ook met die stoere laarzen.

Jessica J.
2 jaren geleden

Erg leuk jurkje! Mooie plek ook om een herfstlook te shooten. Ik ben ook groot fan van de herfst- en wintercollecties. Die kleuren! ♥