Levende Loes #32 – Efteling & Bloed Geven

Deze week had ik weer veel te doen, maar vooral ook veel leuke dingen! Zo ging ik een dagje naar de Efteling en uit eten. Ook was het de week voor mijn verjaardag en had ik dus al wat voorpret. Kijk snel verder!

Ik begon deze week in de Efteling! We hadden helaas een regenachtig dagje, maar het was wel ontzettend leuk. Ik woonde vroeger in de buurt van de Efteling, dus we hadden altijd een abonnement. Nu proberen we ook zo nu en dan nog een dagje te gaan! We gingen ook in de nieuwe attractie, Symbolica, die ik echt super mooi gemaakt vond.

In de Efteling verkopen ze ook Blond Amsterdam, namelijk de speciale Efteling collectie. Ik kocht, als mokkenverzamelaar, twee mokken: eentje van Hans&Grietje en eentje van de Wolf en de Zeven Geitjes. Super leuk!

Een beetje een vage foto dit, maar het zijn tictacjes. Naast de TicTacs die jullie vorige week al in mijn favorieten konden zien, bracht mijn moeder een aantal soorten van me mee uit het buitenland. Ook deze, van Minions en ik vond ze zo schattig. Een mini Gru!

Op het werk hadden ze red velvet taart en daar zeg ik nooit nee tegen! Het is die van de Hema en hoewel ik hem wat aan de droge kant vond, smaakte hij wel goed.

Omdat een vriendin niet op mijn verjaardag kon komen, besloten we een ander gezellig avondje te plannen. We gingen eten bij Dadawan, waar ik voor het eerst was en super lekker vond! We besloten ook nog even op het terras te gaan zitten en dat kon zelfs nog zonder jas! Wel onder een warmtelamp natuurlijk.

Ook ging ik deze week weer bloed geven, wat nu de derde keer was. Nog steeds vind ik naalden best wel eng, maar ik heb het er voor over omdat ik het wel heel belangrijk vind om zo mijn steentje bij te dragen!

Twee outfits van deze week! Het linker shirtje is alweer twee jaar oud, want die komt uit Amerika en kocht ik toen ik daar woonde! Hij is van Aeropostale geloof ik. Ik droeg hem met een Hollister jeans en gele high top Converse. Rechts droeg ik een hele leuke top met trompetmouwtjes van Costes en een simpele jeans van Hollister.

Vrijdag begon mijn weekend super leuk, want ik heb via Kruidvat een taart gewonnen! Ze hadden een winactie omdat ze de 15.500 volgers hadden bereikt op instagram en ik heb hem dus gewonnen. Echt ontzettend leuk en perfect omdat ik aanstaande vrijdag mijn verjaardag vier!

Nog meer verjaardagsvoorpret: verjaardagskaartjes! Ik ben dol op post, dus ik vind het altijd super leuk om kaartjes te krijgen. De meeste zijn van mijn moeder, maar dat doet er niet toe, haha. Super lief!

Dat was deze gezellige week alweer! Volgende week nog een gezellig fotodagboek, want afgelopen zaterdag was ik jarig, waar jullie dus een verslag van gaan zien. Ook vier ik mijn verjaardag nog, maar dat zie je dus allemaal volgende week maandag! Tot dan!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
23 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Donna
2 jaren geleden

Die taart blijft geweldig! Ik ben zo benieuwd als je hem binnenkrijgt.

Romy
2 jaren geleden

Wauw, hoe gaaf om nota bene in je verjaardagsweek een taart te winnen 🙂 Gefeliciteerd! En zo leuk dat je naar de Efteling bent geweest. Die mokken van Blond vind ik (uiteraard) superleuk 🙂

Danielle
2 jaren geleden

Wat een leuke foto’s en wat tof dat je een taart won!

Roxanne
2 jaren geleden

Leuk om je photodiary te zien. Ik ben heel benieuwd hoe je gewonnen taart smaakt!

Iris
2 jaren geleden

Haha wat vet, een taart! Dan ook nog eens met een perfecte timing, kan niet beter 😀

Lianne
2 jaren geleden

Ohh die taart! Die ziet er echt heerlijk uit! 😀

Laura
2 jaren geleden

Leuke foto’s van deze week! Wat heerlijk dat je een taart hebt gewonnen haha! Goed moment ook! Lijkt wel alsof iedereen deze week naar de Efteling is geweest, zie zoveel Efteling foto’s voorbij komen! Wel heel leuk! Voor mij alweer 6 jaar geleden dat ik er voor het laatst was. Wij gaan meestal naar Walibi.

Esmee
2 jaren geleden

Die taart ziet er echt te lekker uit! En alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!

Sarah Hoste
2 jaren geleden

Hoe fijn dat je een taart gewonnen hebt bij kruidvat! Altijd plezant om zoiets te winnen natuurlijk 🙂 En je foto’s van de Efteling doen me ook zin krijgen om er nog eens naartoe te gaan. Zo plezant dat het daar ook is!

Ivon
2 jaren geleden

Aaah, de Efteling altijd leuk!! Ik ben nog niet in de nieuwe attractie geweest, maar hij lijkt me ook erg mooi ja. Heb laatst een keer de making off documentaire gekeken, erg tof!

trackback

[…] je vorige week in mijn dagboek kon zien, had ik een taart gewonnen via instagram. Afgelopen vrijdag kwam deze […]

Sam - singlereadytomingleblog

Ah de Efteling, zo leuk! Ik ben er eigenlijk pas vorig jaar voor de eerste keer heen gegaan. Dat was in de winter, en hoewel het park echt prachtig was toen, wil ik heel graag nog eens terug in de zomer, want ik bevroor toch echt wel, haha!