TAG – ‘Wat als..’

Bij Laura Louise zag ik een tijdje geleden deze leuke tag voorbij komen, dus ik besloot hem voor jullie in te vullen! Ben je benieuwd met welke celebrity ik wel eens op date zou willen of wat ik zou doen als ik de loterij zou winnen, lees dan vooral verder!

Wat als je voor 1 dag elke willekeurige persoon zou kunnen zijn, wie zou je dan kiezen?
Meteen een moeilijke vraag! Er zijn zoveel interessante mensen waar ik wel een dagje mee zou willen ruilen. Ik zou wel willen weten hoe onze koning leeft, of wat voor leven Barack Obama nu leidt. Dat lijkt me heel interessant!

Als je zou reïncarneren als een dier, welke zou dat dan zijn?
Ik denk dat ik dan een hond zou willen zijn! Ik ben altijd enorm jaloers als ik Harry lekker op de bank zie knorren of rond zie rennen. Het lijkt me zo heerlijk om geen verplichtingen te hebben en door iedereen vertroeteld te worden.

Als je een feestje zou geven, wat voor een dan ook, wat voor feestje zou het dan zijn en ter gelegenheid waarvan?
Eigenlijk ben ik totaal geen feestjes-gever en als ik ze geef, dan houd ik het meestal klein. Zo vier ik volgende week een klein verjaardagsfeestje! Als ik iets anders zou moeten kiezen zou het denk ik een halloweenfeestje zijn! Het lijkt me leuk om eens helemaal in thema zo’n feest te geven.

Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?
Ik zou een appartementje in Maastricht kopen! Wij wonen nu prima in onze studio, maar het lijkt me heel fijn om wat meer ruimte te hebben centraler in de stad. Helaas is dat best wel prijzig, maar als je de loterij hebt gewonnen, maakt dat niet meer uit natuurlijk! Ook zou ik een mooie reis maken, lekker gaan shoppen en mijn familie trakteren op mooie dingen.

Wat als je een boek uit mocht brengen, wat voor boek zou het dan zijn?
Het schrijven van een boek staat al heel wat jaren op mijn bucketlist, maar wat voor boek, dat weet ik niet. Het lijkt me heel leuk om fictie te schrijven, maar een boek over reizen lijkt me bijvoorbeeld ook ontzettend leuk. Als ik moet kiezen zou ik denk ik voor een thriller of misdaadboek gaan.

Wat als je voor 1 dag man zou zijn, wat zou je dan doen?
Ik zou in ieder geval staand tegen een boom willen plassen, gewoon omdat het kan, haha. Verder weet ik niet zo goed wat ik zou doen.. Ik ben heel tevreden met mijn bestaan als vrouw!

Wat als je 1 dag van je leven over mocht doen, welke zou dit dan zijn en waarom?
Poeh, goede vraag.. Ik heb al heel wat fijne dagen beleefd, maar welke ik zou kiezen, weet ik niet. Misschien de dag dat ik na 4 maanden gewoond te hebben in Amerika, eindelijk Kenny weer zag. Dat was wel een heel fijn moment!

Wat als je verplicht naar het buitenland zou moeten verhuizen, welk land zou het dan zijn?
Ik heb een aantal maanden in Amerika gewoond wat ontzettend leuk was, maar ik denk dat ik er nooit permanent zou kunnen gaan wonen. Eigenlijk zou ik sowieso mijn familie teveel missen, dus ik denk dat ik voor een land wat dichter bij zou kiezen zoals Engeland. En als ik daar niet over na hoef te denken zou ik misschien kiezen voor een eiland op de Nederlandse Antillen.

Wat als je uit ieder beroep zou mogen kiezen, welke zou het dan zijn?
Op het moment weet ik nog niet zeker wat ik ‘later’ wil worden, maar een baan als kinderrechter of advocate lijkt me ontzettend leuk op het moment. Maar ook een baan als docente zie ik nog wel ergens in mijn toekomst! Eigenlijk weet ik het nog niet zo goed.

Wat als je elke celebrity mocht kiezen, met wie zou je dan op date gaan?
Er zijn heel wat mannen waar ik wel eens mee op date zou gaan, maar Chris Pine is altijd een favoriet geweest. Ik vond hem zo leuk in ‘the Princess Diaries 2’, haha!

Hopelijk vonden jullie dit een leuke tag! En vertel, met welke celebrity zou jij wel een keer op date willen?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
20 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Donna
2 jaren geleden

Dit is zo’n leuke tag, die ga ik van je stelen!

evelien
2 jaren geleden

Wat een leuke tag! En lerares als beroep lijkt mij ook zo leuk. <3

Daphne
2 jaren geleden

Ah wat heb je ‘m leuk ingevuld! Een halloweenfeestje lijkt me inderdaad ook heel leuk; al gaan wij hier al ieder jaar verkleed met carnaval, hahaha! (en dat is ook wel grappig om zo over straat te gaan)

Danielle
2 jaren geleden

Wat een leuke tag om te lezen ! Wel wat lastige vragen.

Lieke
2 jaren geleden

Oeh wat een leuke tag, je hebt hem ook super leuk ingevuld!

Babs
2 jaren geleden

Leuke tag! Ik zou wel een kat willen zijn… hoe ontspannen die beestjes kunnen slapen, heerlijk!

Madelon
2 jaren geleden

Wat een leuke tag! Misschien neem ik hem wel een keer van je over 🙂 En poeh ik zou niet weten met wie ik op date zou willen!

Daniëlle Springer
2 jaren geleden

Leuke antwoorden! Ik zou ook zeker in het wild willen plassen als ik een man zou zijn voor een dag. Lijkt me eigenlijk zo fijn als je dat gewoon zou kunnen doen, haha.

Laura
2 jaren geleden

Leuke tag! Ik zou wel op date willen met Ian Somerhalder of
Milo Ventimiglia in z’n jongere jaren.

Sam - singlereadytomingleblog

Haha, Leonardo DiCaprio maar wel ten tijde van Titanic. Ultimate crush 😉 Of prins Harry!