Levende Loes #33 – Mijn Verjaardag & de Mooiste Taart Ooit

Welkom bij een nieuwe ‘Levende Loes’! Dit keer een beetje een bijzondere want ik was jarig, wat ik vierde door uit eten te gaan en afgelopen vrijdag hield ik nog een klein verjaardagsfeestje thuis. Kijk dus snel mee!

Vorige week zaterdag ben ik 23 jaar geworden! Ik vier mijn verjaardag nooit uitgebreid, maar ik heb wel een hele fijne dag gehad. Ik heb hem lekker besteed met mijn vriend en familie, perfect dus!

Links zie je de outfit die ik droeg voor mijn verjaardagsdiner! Het jurkje is van Sissy-Boy en de laarzen zijn van Top Fashion. Rechts zie je trouwens het verjaardagscadeau wat ik van mijn ouders heb gehad: een nieuw leren jack van Arma. Ik ben er echt ontzettend blij mee! Mijn vorige leren jasje heb ik heel wat jaren met plezier gedragen, maar hij was ontzettend aan vervanging toe. Dus ik ben super happy!

Dit waren alle lekkere gerechtjes van mijn verjaardagsdiner. Je ziet onder andere carpaccio van het hert, zeebaars, rund en stoofpeertjes voorbij komen. We hebben echt ontzettend lekker gegeten en een hele leuke avond gehad!

Van mijn broer en zijn vriendin kreeg ik deze heerlijke macarons voor mijn verjaardag. Ik ben echt dol op macarons, dus dit was een heel lekker cadeautje. Er zaten hele bijzondere smaken tussen, zoals gin&tonic, champagne, rozen&lychee en munt met olijfolie. Heel bijzonder (en lekker) dus!

Deze week kwam ook eindelijk mijn H&M bestelling binnen, met heel veel truien. Ik deed een shoplog via instagram stories, wat ik super leuk vond met de nieuwe poll optie! Ik hield uiteindelijk twee truien.

Twee uitprobeersels qua eten deze week! Links zie je tempeh en rechts zie je zelfgemaakte springrolls. De tempeh vonden we heel lekker in de wraps met spinazie en rauwkost! Ook de springrolls waren lekker, maar we vonden de rijstvellen wat slijmerig.. Hebben jullie daar toevallig tips voor?

Zoals je vorige week in mijn dagboek kon zien, had ik een taart gewonnen via instagram. Afgelopen vrijdag kwam deze heerlijke taart aan en hij was prachtig! Het was een red velvet taart met heel veel rood fruit, macarons en chocolade. Super lekker en perfect omdat ik ‘s avonds mijn verjaardag vierde.

Dit was de outfit die ik droeg op mijn verjaardagsfeestje! De trui en leren rok zijn van H&M, de panty van Hema en de laarzen van Top Fashion. Hebben jullie trouwens nog goede tips voor dunne panty’s? Ik vond deze namelijk niet zo mooi en ze gaan ontzettend snel stuk.. Dus alle tips zijn welkom!

Dat was mijn hele fijne verjaardagsweek! Veel lekker eten en gezelligheid zoals je kunt zien. Deze week ga ik weer back on track met veel studeren, want de tentamens komen er weer aan. Heb jij ook binnenkort tentamens, of heb je lekker herfstvakantie?

 

Misschien vind je dit ook leuk?

31
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
16 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Favorieten van de Maand – Oktober | Levende LoesLevende LoesSam - singlereadytomingleblogOui nathalieNatascha Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Wat fijn dat je zo’n geslaagde verjaardag hebt gehad! En hoe perfect is het als je precies op je verjaardag zo’n mooie taart krijgt als prijs?! Hij ziet er zó gaaf uit! Mooie outfit heb je aan trouwens! Ik vind zelf de panty’s van Zeeman heel fijn, maar helaas zijn de zwarte panty’s daar de laatste tijd steeds uitverkocht in mijn maat.

Donna
Gast

Die taart!!! En nu heb ik ook onwijs zin in macarons.

Babs
Gast

Wat een mega mooie taart! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren!
Gave outfit droeg je en nee, goede panty ‘s… Ik heb geen idee. Ik ken wel iemand die zweert bij Woolford maar die zijn enorm duur.

Iris
Gast

Waaaauw de taart! Hahaha ik zou ook helemaal gelukkig zijn ermee.

Lieke
Gast

Nog gefeliciteerd! Fijn dat je een leuke verjaardag gehad hebt, en je taart is gewoon echt pure perfectie wauw <3

Sija
Gast

Wauw, wat een geweldige taart! <3 Leuke kleding heb je gekocht! Ik moet ook nodig op truienjacht.

Danielle
Gast

Wat een leuke foto’s. Wat zien die macarons en die taart er lekker en gaaf uit !

Lianne
Gast

Wat een heerlijke verjaardag moet je hebben gehad. Alsnog gefeliciteerd. De macarons zien er heerlijk uit zeg. 🙂

Elke
Gast

Wauw, wat een mooie taart inderdaad!

Larissa
Gast

Leuk om te horen dat je een geslaagd feestje hebt gehad! Ik vind je outfit echt heel leuk, gek op truien combineren met een rokje.
Die taart is wel echt fantastisch zeg! Hmmm krijg er helemaal trek van.

Laura
Gast

Echt die taart waaaaaauuuww! Misschien de rijstvellen minder lang in het water houden? Of iets minder warm water? Ben ook geen ervaren springroller, maar de keren dat ik het at was het niet slijmerig. Het water was lauw.

Danella
Gast

Oh wauw die taart is echt geweldig! Maar de macarons mogen er ook zijn hoor haha;)

Natascha
Gast

Alsnog van harte gefeliciteerd!!! En wat heb jij heerlijk gegeten deze week zeg, ohhhhh die taart!

Oui nathalie
Gast

Wat een heerlijke en prachtige taart!! OMG yummie!!

Sam - singlereadytomingleblog
Gast

Hoe goed ziet dat diner eruit!

trackback

[…] jullie in fotodagboek en op mijn instagram al hebben kunnen zien, heb ik via de instagrampagina van Kruidvat begin deze […]