Favorieten van de Maand – Oktober

Mijn verjaardag lijkt pas vorige week geweest te zijn, maar inmiddels is oktober toch echt voorbij! Vandaag is november van start gegaan en ook de nazomerse dagen lijken niet meer terug te komen. Hoog tijd om mijn favorieten van de afgelopen maand te delen dus!

#1 The Ritual of Ayurveda – Vata dry oil

Begin oktober heeft Rituals een aantal mooie nieuwe producten gelanceerd, waaronder de drie droge oliën uit de Ayurveda collectie. Deze oliën zijn te gebruiken als haarolie, maar ook als huidolie op bijvoorbeeld droge plekjes of als massage olie. Zoals ik zei zijn er drie geuren: Pitta, Kapha en Vata. Deze drie geuren passen bij verschillende persoonlijkheidstypen en hebben dus ook alledrie een andere geur. Vata bestaat uit amandelolie en basilicum, wat een combinatie is van zoet en kruidig. Ik heb al gemerkt dat deze olie bij iedereen anders ruikt en dat maakt het zo’n leuk product! Ik gebruik deze olie zelf het liefst in de puntjes van mijn haar of op droge plekjes zoals mijn ellebogen.

De Rituals droge oliën zijn online te koop of via een Rituals shop voor €19,50.

#2 Verjaardagstaart gemaakt door Fayelicous

Zoals jullie in fotodagboek en op mijn instagram al hebben kunnen zien, heb ik via de instagrampagina van Kruidvat begin deze maand een taart gewonnen! Ik wilde dit ook nog even in dit artikel benoemen, omdat ik het zo ontzettend leuk vond en echt genoten heb van deze heerlijke taart, gemaakt door Wedding Cake studio ‘Fayelicious’ uit De Meern. Het was een heerlijke red velvet taart met vers fruit en uiteindelijk heb ik er heel veel mensen blij mee kunnen maken. Zo leuk om zoiets te winnen!

#3 Mini nagellaksetje – OPI Iceland collectie

Afgelopen maand won ik nog iets, namelijk dit mooie nagellaksetje van OPI via de blog van Tedje. Ik had al veel reviews voorbij zien komen van de herfstcollectie, Iceland, van OPI en had al zitten zwijmelen bij de prachtige kleuren uit deze collectie. Ik was dus heel blij dat ik dit setje gewonnen heb! Ik ben namelijk dol op donkere kleuren voor in de herfst en ook de rose tinten zijn heel mooi. Ik ben altijd enthousiast over OPI nagellak, want de kwaliteit is heel fijn.

De OPI Iceland minipack is onder andere via Douglas te koop voor €23,41. Het is een limited edition, dus deze kleuren zullen ook weer verdwijnen.

#4 Grey’s Anatomy & Riverdale

https://www.youtube.com/watch?v=Ncn0L-ykTOM

Waar ik ook heel blij van werd deze maand is dat veel series weer begonnen zijn! Ik kijk al jaren Grey’s Anatomy en begin oktober begon het veertiende seizoen weer. Er zijn inmiddels een aantal afleveringen geweest en ik vind het nog steeds super leuk, alhoewel ik soms de oude cast wel heel erg mis. Er zijn inmiddels zoveel nieuwe personages!

Ook Riverdale is met zijn tweede seizoen begonnen deze maand! Niet echt een hoogstaande serie, maar het kijkt zo lekker weg en ik vind het wel spannend. Ik ben nieuwsgierig wat voor plottwists de serie dit keer in petto heeft!

Grey’s Anatomy wordt uitgezonden op de Amerikaanse zender ABC en Riverdale is te bekijken via Netflix.

Een aantal hele fijne favorieten weer deze maand! Ik ben benieuwd welke producten ik weer met veel plezier zal gaan gebruiken in november. Ook ben ik heel benieuwd naar jullie favorieten! Van welke serie was jij heel blij dat hij weer van start ging?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
20 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Grey’s Anatomy moet ik ook echt eens aan gaan beginnen. Ik heb er zoveel goede verhalen over gehoord. Ik wist niet eens dat er nog steeds nieuwe seizoenen van komen trouwens. Leuk! Die lijn van Rituals lijkt me ook heerlijk. Die olie klinkt als een erg fijn product.

Rebecca+Denise
2 jaren geleden

WAUW! Wat een prachtige verjaardagstaart is dat zeg. Zou bijna zonde zijn om aan te snijden, al ziet de taart er ook te lekker uit om dat te doen hihi. Die OPI lakjes zien er ook mooi uit zeg!

Iris
2 jaren geleden

De droge olie van Rituals lijkt me ook heerlijk! Snel eens in de winkel gaan kijken. Jij hebt ook de beste geur uitgekozen vind ik haha

laura
2 jaren geleden

aah die taart is echt geweldig! krijg er gelijk zin in, haha. ik wacht nog even met riverdale kijken, dan kan ik ze gelijk allemaal kijken.

Elke
2 jaren geleden

Mooie lakjes! En die taart .. WOW <3

Donnadr
2 jaren geleden

De taart blijft mijn favoriet!!! ZO MOOI.

Judith
2 jaren geleden

Wauw wat een mooie taart!! Zo leuk dat je m gewonnen hebt 🙂

Johanne
2 jaren geleden

Wow, volgens mij heb ik via Insta even gemist dat je die taart hebt gewonnen. Wat een gave!! Die nieuwe Rituals lijn klinkt goed, vooral voor mijn huid. Want kouder weer = warmer douchen = drogere huid (goh)!

Nina Simplynspecial
2 jaren geleden

Super leuk dat je die winactie won 🙂 Altijd fijn! Ik kijk momenteel ook naar Riverdale. Kijk idd lekker weg!

marielle
2 jaren geleden

Wat een mooie OPI lakjes!