Musthaves – Wat ik altijd meedraag in mijn tas!

Ik draag altijd een tas bij me, waar ik ook heen ga! Soms een rugzak, soms een handtas of soms zelfs een klein schoudertasje. Daarin draag ik de dingen waar ik echt niet zonder kan. Vandaag laat ik jullie daarom mijn musthaves zien die ik altijd in mijn tas draag!

#1 Dopper
Ik heb eigenlijk altijd een flesje water bij me als ik het huis verlaat, tenzij ik bijvoorbeeld uit ga! Ik vind het fijn dat ik altijd even een slokje water kan drinken wanneer ik dit wil, of voor tijdens college of mijn werk. Ik gebruik inmiddels al heel wat jaren een Dopper en ben er heel blij mee! Ze zijn duurzaam en makkelijk mee te nemen, wat natuurlijk ideaal is voor in je tas.

#2 Lippenbalsem
Ik ben dol op lippenbalsem en gebruik het meerdere keren per dag, dus ook als ik onderweg ben. Zonder lippenbalsem zul je mij niet snel het huis uit zien gaan! Ik heb er nu eentje van Rosebud in mijn tas, maar eigenlijk verschilt het heel erg. Zo ben ik ook groot fan van de lippenbalsems van EOS.

#3 Zonnebril
Ik neem eigenlijk altijd mijn zonnebril mee, ook in de winter! Ik heb namelijk snel last van het licht, dus als ik moet auto rijden en de zon begint te schijnen, vind ik het fijn om een zonnebril in mijn tas te hebben. Die je op de foto ziet is de Ray-Ban Highstreet round. Ik ben heel erg te spreken over de zonnebrillen van Ray-Ban, omdat de kwaliteit mooi is en ze je ogen goed beschermen.

#4 Deodorant
Bijna iedere dag ga ik met de fiets, dus een deodorant vind ik dan ook fijn om bij me te hebben! Niks vervelender dan het idee hebben dat je niet lekker ruikt en er niks aan kunnen doen..

#5 Parfum
Deze hangt samen met de vorige! Ik fris me gedurende de dag graag een keer op, dus heb altijd iets van een lekkere geur bij me. Soms een klein proefflesjes, soms een gewone van 30/50 ml. Dat ligt aan het formaat van de tas!

#6 Mijn telefoon
Tja, ook ik hoor bij de generatie die zijn huis niet zonder telefoon verlaat.. Deze spreekt dan ook aardig voor zich! Zeker als ik ga reizen vind ik het fijn om door mijn social media te scrollen, of een spelletje te kunnen doen. Ik heb nog steeds een iPhone 6s, maar ben er heel tevreden over! Het hoesje is trouwens van AliExpress.

#7 Mijn portemonnee
Nog een logische, ik heb altijd mijn portemonnee bij me! Sinds een tijdje heb ik deze van Fred de la Bretoniere en die heeft echt het perfecte formaat. Niet te groot en niet te klein! In mijn portemonnee zit sowieso altijd mijn rijbewijs en andere belangrijke pasjes, maar vaak ook een spaarkaart van Starbucks. I’m a coffee lover!

Dit waren alweer de dingen die ik altijd bij draag in mijn tas! De tas zelf is trouwens van ‘the Bridge’, een heel mooi Italiaans tassenmerk. Welke tas ik draag, wissel ik regelmatig af, maar de inhoud is altijd grotendeels hetzelfde! Welke tas draag jij op het moment graag?

 

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
35 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Leuk om een kijkje te krijgen in je tas! De meeste dingen die jij meeneemt, zitten ook standaard in mijn tas. Alleen de dopper moet ik mezelf nog aanleren om altijd mee te nemen 😉 Verder zit er altijd lipstick en mascara in mijn tas.

Iris
2 jaren geleden

Eigenlijk is bijna alles wel herkenbaar voor mij, alleen draag ik nog VEEEEL meer mee haha! Ik heb ook echt een gespierdere rechterarm dan linkerarm omdat mijn tas daar aan hangt :’)

Daphne
2 jaren geleden

Eigenlijk komt alles vrijwel overeen, al verruil ik de lippenbalsem voor een lipstick en de Dopper gewoon voor een flesje water haha!

Elles
2 jaren geleden

Vooral deo, dat wil ik altijd bij me hebben. En natuurlijk mijn mobiel. Water heb ik ook vaak bij me, wordt altijd wel gebruikt.
Liefs,
Elles

Rosita Elise
2 jaren geleden

Ik weet niet waarom, maar het is altijd leuk om te zien wat mensen in hun tas stoppen! hahaha, en tof dat jij ook altijd je dopper bij je draagt; de mijne zit ook ALTIJD in mijn tas!

Liefs

Babs
2 jaren geleden

Ik heb een knalgele tas van Kruidvat, maar ik ga voor de winter switchen van tas. In mijn tas zit ook standaard een lippenbalsem, portemonnee, smartphone en zakdoekjes 🙂

Marielle
2 jaren geleden

Herkenbare dingen die je meeneemt haha! Hoe groter de tas, hoe meer ik meesjouw dus ik probeer het meestal ook te beperken tot dit kleine lijstje.

Suzanne
2 jaren geleden

Leuk om te zien! Ik had niet zonder mijn handcrème in mijn tas

Lieke
2 jaren geleden

Oehh leuk artikel! Ik schreef er onlangs ook een en kan aardig wat spulletjes vergelijken die ik ook mee neem in mijn tas. 🙂

Natascha
2 jaren geleden

Ik heb net afgelopen week een nieuwe zwarte leren tas gekocht maar die zit NU al weer te vol haha, ik sjouw altijd te veel mee.

Mevrouw Marloes
2 jaren geleden

Ik neem altijd mijn Dopper mee, want ik ben gewend veel water te drinken. Ook zitten deodorant en m’n mobiel standaard in mijn tas. Mijn portemonnee niet altijd, als ik de pasjes bij mijn mobiel in het hoesje heb gestopt. Meestal draag ik shoppers, maar als ik meer mee moet nemen of het regent, stop ik alles in mijn Eastpak 🙂

Nanxy
2 jaren geleden

Ik heb alleen m’n telefoon en lipstick mee. Mijn bankpasje en rijbewijs zitten in de telefoon. Ik kan eigenlijk niet meer meenemen omdat ik altijd de zuurstof concentrator mee moet nemen.

Sandra
2 jaren geleden

Behalve de parfum en deo heb ik dit allemaal ook altijd bij mij! Een dopper is ook echt onmisbaar vind ik. Ook heb ik altijd nog een lading lipsticks in mijn tas zitten, haha. Oh, en een voorraadje medicijnen voor als ik ze vergeet. :’)

Susan
2 jaren geleden

Zonnebril en lippenbalsem ook altijd! Vooral zonnebril, kan echt niet zonder.

Hennie
2 jaren geleden

Ik vind dat je een keurige verzameling hebt! Het meeste herken ik wel; telefoon, deo, parfum en dan heb ik ook nog eens zes losse lipsticks in mijn tas rondzwerven. Die ik dan altijd weer vergeet. 🙂

Charel
2 jaren geleden

Ik neem zoveel rotzooi mee haha! Sowieso telefoon, portemonnee en een flesje water.

trackback

[…] Deze week maakte ik alvast wat productfoto’s omdat ik het eind van de week en de week erna (nu dus!) heel druk ging hebben met studeren en tentamens. Het artikel van deze foto’s zagen jullie afgelopen vrijdag! […]

Lindsey Beljaars
2 jaren geleden

Wat leuk om te zien! Sommige dingen zitten ook altijd standaard in mijn tas, zoals een lippenbalsem en mijn portemonnee!