Lijstje – De leukste dingen aan bloggen

Inmiddels blog ik alweer bijna 9 maanden, dus het leek me een goed moment om eens terug te blikken op de afgelopen maanden en met jullie te delen wat ik tot nu het leukste vind aan het bloggen! Lees je mee?

♥ Ik ben weer creatief bezig met schrijven
De reden dat ik begonnen met bloggen is dat ik graag weer wat meer creatief bezig wilde zijn, met name met schrijven. Ik ben altijd al dol geweest op schrijven en dit kwam goed tot zijn recht tijdens mijn studie Amerikanistiek, omdat ik veel bezig was met papers. Bij mijn huidige studie ligt de focus meer op tentamens dan op schrijfopdrachten, dus ik zocht een plek om dit toch te kunnen blijven doen. Een blog was de perfecte uitkomst!

♥ Mijn spiegelreflex camera ligt niet meer te verstoffen en ik ben veel bezig met fotografie
Ik had al een tijdje een spiegelreflex camera, maar die gebruikte ik eigenlijk alleen tijdens vakanties of dagjes weg. Zo zonde! Inmiddels gebruik ik hem natuurlijk een stuk meer voor productfotografie en outfitfoto’s, wat ik ontzettend leuk vind. Fotografie is ook iets waarbij ik creatief bezig kan zijn, wat natuurlijk een van mijn goede voornemens van 2017 was.

♥ Ik ben zelf weer meer blogs gaan lezen
Voordat ik zelf begon met bloggen, las ik nog maar een aantal blogs en zeker niet iedere dag. Eigenlijk heel jammer, want ik haalde er altijd veel plezier uit. Nu ik zelf ben gaan bloggen, lees ik ook weer veel meer blogs!

♥ Ik heb daardoor veel leuke blogs en meiden ontdekt
Doordat ik weer meer blogs ben gaan lezen, heb ik ook een heleboel leuke blogs en leuke meiden ontdekt. Zonder het starten van mijn blog was ik bijvoorbeeld nooit op de blog van Romy, Suzan of Rebecca terecht gekomen. Nu haal ik juist zoveel plezier uit het volgen van de blogs van deze leuke meiden!

♥ Alle lieve reacties van volgers
Op ieder artikel krijg ik weer lieve reacties van de mensen die mijn blog lezen en dat vind ik zo leuk! Ik ben mijn blog gestart om mijn creatieve ei kwijt te kunnen, maar het is zo leuk om dan positieve feedback te krijgen van de mensen die je artikelen lezen. Dankjewel daarvoor!

♥ Groeiende bezoekersaantallen
Dit punt hangt natuurlijk samen met het vorige punt, maar ik vind het ontzettend leuk om mijn aantallen te zien groeien, zowel op mijn blog als instagram! Zeker op instagram gaat dit best wel traag, maar ik ben blij met iedere nieuwe volger en iedere nieuwe reactie.

♥ Samenwerkingen met bedrijven 
Natuurlijk ben ik mijn blog niet gestart om gratis dingen te ontvangen, maar ik kan niet ontkennen dat het ontzettend leuk is als je benaderd wordt door een bedrijf om ermee samen te werken! Mijn eerste samenwerking was Foto op hout en ik vond het heel bijzonder toen ik die mail kreeg.

♥ Je leert nieuwe dingen
Sinds ik mijn blog heb gestart, heb ik al heel wat nieuwe dingen ontdekt en geleerd. Zo ontdek ik nieuwe dingen op het gebied van fotografie maar ook op het gebied van een website hosten en coderen, of het samenwerken met bedrijven. Behalve leuk, is bloggen dus ook heel leerzaam!

Ik ben nog steeds heel blij met mijn keuze om een blog te starten en hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen wat bloggen voor mij nou zo leuk maakt! Heb jij zelf ook een blog en wat vind je er het leukste aan?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
26 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Wat een ontzettend leuke en positieve blog! Fijn om te horen dat het bloggen je zoveel goeds brengt en dat je het met heel veel plezier doet 🙂 Wat onwijs lief dat je mijn blog noemt! Ik vind het ontdekken van andere blogs, waaronder die van jou, ook een van de leukste dingen aan bloggen ♥ Zelf ben ik mijn blog ook begonnen om meer te schrijven. Het is heerlijk om weer dagelijks met schrijven bezig te zijn, nieuwe onderwerpen te bedenken, reacties te lezen, foto’s te maken… eigenlijk alles aan bloggen vind ik leuk 🙂

Rebecca+Denise
2 jaren geleden

Ah ik werd al zo blij van je positieve artikel, maar ineens zag ik mijn naam voorbij komen! Wat lief! Ik ben ook zo blij dat ik andere meiden ‘leer kennen’ door het bloggen. Soms heb ik het idee dat ik mensen al echt ken, maar nooit heb gezien. Het is inderdaad een heel lekker idee dat je camera er niet ligt te liggen, maar ook daadwerkelijk gebruikt word. Het is ook leuk om te zien hoe je groeit in foto’s maken en artikels schrijven. Er zijn zo weinig dingen aan bloggen die ik niet leuk vind..

Donnadr
2 jaren geleden

Zo’n leuk artikel! Ik herken alles wel, je bent zo veel creatiever bezig. En je “ontmoet” leuke mensen.

Simone
2 jaren geleden

Helemaal mee eens! Bloggen brengt me ook heel veel positieve dingen en ik ben ook heel blij dat ik weer begonnen ben!

Marloes - GLAMOURMOES
2 jaren geleden

Ik vind dit ook wel hele leuke dingen aan het bloggen. Ook al blog ik veel minder regelmatig dan voorheen. Daarnaast merk ik ook dat het lastig is om altijd en overal bij andere bloggers te reageren. Fotograferen en nieuwe dingen uitproberen vind ik het leukste!

Rosita Elise
2 jaren geleden

Ik kan het hier niet meer dan mee eens zijn! Vooral de reacties vind ik super leuk! Maar ook het schrijven ervan vind ik heel leuk; ik ben niet zo goed in de juiste foto’s maken maar ik vind vooral het schrijven echt heerlijk!

Ga zo door Loes! Ik lees je blog met plezier!

Liefs xx

Oui nathalie
2 jaren geleden

Ik vind bloggen ook zo fijn en vind het leren kennen van andere bloggers super leuk!
Daarnaast vind ik de fotografie ook te leuk aan bloggen! Je ziet resultaten gewoon steeds meer verbeteren:-)
Liefs, Nathalie

Babs
2 jaren geleden

Ik vind het heerlijk om producten te testen en dan mijn eigen mening erover te geven. Ik heb wel eens voor een ander platform gewerkt en dan werd mijn tekst aangepast.(vaak ook wat positiever gemaakt als ik eigenlijk niet zo een fijn product vond) Het werd dan wel een beter artikel, maar het voelde nooit dat het echt “van mij”was. Ik vind de reacties soms zo leuk dat ik dan hardop moet lachen. Mijn zus dacht toen dat ik iedereen echt ook kende, door al die leuke reacties, hahaha. Maar ze heeft ook wel een beetje gelijk, op een bepaald… Lees verder »

Mevrouw Marloes
2 jaren geleden

Wat leuk om dit te lezen! Ik vind het altijd heel leuk om ervaringen te lezen van de ervaren bloggers 🙂 Ook kijk ik altijd op de blogs van anderen en ontdek ik zo ook weer nieuwe blogs. Heel leuk is dat 🙂

Laura
2 jaren geleden

Wat een leuke blogpost! Ik herken heel veel dingen (en dan blog ik al meer dan 12 jaar). Ik ben nu nog steeds leuke blogs aan het ontdekken (en kwam zojuist die van jou tegen!). Ik vind het leuk dat ik redelijk wat -real life- vriendinnen heb gemaakt via het bloggen 🙂

Laura
2 jaren geleden

Ik kan me helemaal vinden in alle punten! De eerste reactie van iemand die ik niet kende vond ik ook zo bijzonder!

Anna Gerrie
2 jaren geleden

Wat een leuk artikel! Ik herken veel punten, vooral het creatieve gedeelte en mensen ‘leren kennen’ vind ik zo leuk aan bloggen.

Natascha - BeautyOpinie
2 jaren geleden

Ik vind het bloggen na heel wat jaartjes ook nog steeds leuk! Het creatief bezig zijn en ontmoeten van leuke mensen vind ik de fijnste bijkomstigheid.